umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 merhaba yasak olup olmadığını bi,lmiyorum ama eskiden bikaç siteye (metal müzik ile ilgili forumlara) takılırdım 4-5 sene öncesi onlar kapandı, sonra bende metal müzikten çok bluesa kaydım. fakat şu anda geldiğim yeri görünce köklerime döneyim dedim ve yeni çıkan grupları -albümleri takip edebilmek amacıyla forumlar aramaktayım, yerli olması tercihimdir. (niyetim paylaşım sitesi öğrenmek falan değildir sadece yeni, popüler grupları tanımak istiyorum) sizlerde bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm bu konuda. böyle gaz hızlı metal müziklerden hoşlanıyorum ben ne bileyim bi chimaira, in flames, (aklıma gelmedi şu anda) daha daha heavy metal tür olarak ayrıca diyebilirirm.. şu anda bunları yazarken bile utandım açıkçası doğru düzgün dinlediğim grup kalmamış... aklıma gelmişken iced earth,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 forum.donanimhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 emoforum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 garaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 garaj güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 griswoldun falan yazdığı http://www.pasifagresif.com/ var mesela. e forum değil tabi de, takip edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar