DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bence bunlar sipeyskekle msnden anlaşmalı yürütüp bizi keklemeye çalışıyorlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya bak hala trollenıyon : ( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 o zaman biz trolleniyoz DoruK said: bence bunlar sipeyskekle msnden anlaşmalı yürütüp bizi keklemeye çalışıyorlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayır yok. burda uzun süredir olan herkes "insan" da ondan. senin gibi gereksizler banlanıp gidince geriye düzgün insanlar kalıyor. BEAT IT. hadi canım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kim lan bu troll Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeyskeyk said: dera said: hayır en cok komigime giden bu gibi tipler etrafımızda dolasıp 2 hareketimizden umutlanıyor sonra sair kesiliyor oraya buraya yazı yazıyor iciyor bize mesaj atıyor,bu adamlar bunları yaparken biz kızlar normal hayatımıza bakıyoruz uzuluyorum bunlara hakikaten aptalsın. sen benim ne yaşadığımı nereden bileceksin ? sen benim o kızla 1 yıla yakın zaman geçirdiğimi o kızın benim için yıllardır süren ilişkisini bitirdiğini. en basiti, benim hayatımı nereden bileceksin. klavyenin başına geçip millete sallamakla adam olunmuyo.Ben bunu burda anlattığımda kimse senin verdiğin gibi mal bi tepki vermedi, herkes yardımcı olmaya çalıştı.Önce buranın adabını öğren ondan sonra millete laf sokarak kendini kabul ettirmeye çalış. okyanusun derin oldugunu bilmek icin en dibine inmek gerekmiyor,halinden belli ne yasadıkların sahsen de ben onu gorecek seviyedeyim ama senin icin uzgunum ki (gercekten bak ustune gelmek icin soylemiyorum) henuz olan biteni tam anlamıyla algılayacak tecrübe seviyesine erismemissin,dertlesmek istersen yine dertlesiriz sorun degil ama once bir gercekleri kabullenmesini ogren,hayat zor kabul ediyorum ve bunlar hepimizin yasadıgı seyler kisisel almamayı ogren Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeyskeyk said: hayır yok. burda uzun süredir olan herkes "insan" da ondan. senin gibi gereksizler banlanıp gidince geriye düzgün insanlar kalıyor. BEAT IT. hadi canım. lutfen hakaret etme,kimin banlanıp banlanmayacagına elbet karar verecek bir yetkili merci vardır burda ama hedef gosterip kışkırtmassan sevinirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hayır olan biteni bilmeden anlamadığımı nerden çıkarıyosun ? neyse ya uğraşamıcam gerçekten.arkadaşlar, buyrun sizindir :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeyskeyk said: Hayır olan biteni bilmeden anlamadığımı nerden çıkarıyosun ? neyse ya uğraşamıcam gerçekten.arkadaşlar, buyrun sizindir :D hayat senin,kimimiz gercekten zor seyler yasarız ve unutmayı seceriz,kacarız,yalanlarız bir korkak gibi davranırız,kimimiz gercekleri gormeyi seceriz,sen secimini yapmıssan benim diyecegim yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 teşekkür ederim sevgili sipeys Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 KRALICE said: bana akil verin cooook asik oldum:( topic sahibine noldu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 delimanyakcapkin said: KRALICE said: bana akil verin cooook asik oldum:( topic sahibine noldu? Aşık oldu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 internet ruhsatı lazım aslında,kimisi olmamıs seyleri yasadıgını zannediyo kimisi olmus seylere kendi hayalgucunden seyler ekliyor,sonra kahraman romeo aşık falan oluyor guluyorum ben bunlara,hayır gercekten zararlı bu insanlara internet kendileri icin soyluyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: internet ruhsatı lazım aslında,kimisi olmamıs seyleri yasadıgını zannediyo kimisi olmus seylere kendi hayalgucunden seyler ekliyor,sonra kahraman romeo aşık falan oluyor guluyorum ben bunlara,hayır gercekten zararlı bu insanlara internet kendileri icin soyluyorum Ya 11 sayfa boş konuştuğun yetmedi senalla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Farinal said: KRALICE said: ver ahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 get a life dude. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: su an muhtemelen wall of text bi yazı gelecek sipeys den ama ben ona yazısını okudugum ve yardım etmek istedigim icin yazdım bazen gercekler zor oluyo o ayrı ama iyi niyetli soyledim sipeyskeyk said: dera said: hayır en cok komigime giden bu gibi tipler etrafımızda dolasıp 2 hareketimizden umutlanıyor sonra sair kesiliyor oraya buraya yazı yazıyor iciyor bize mesaj atıyor,bu adamlar bunları yaparken biz kızlar normal hayatımıza bakıyoruz uzuluyorum bunlara hakikaten aptalsın. sen benim ne yaşadığımı nereden bileceksin ? sen benim o kızla 1 yıla yakın zaman geçirdiğimi o kızın benim için yıllardır süren ilişkisini bitirdiğini. en basiti, benim hayatımı nereden bileceksin. klavyenin başına geçip millete sallamakla adam olunmuyo.Ben bunu burda anlattığımda kimse senin verdiğin gibi mal bi tepki vermedi, herkes yardımcı olmaya çalıştı.Önce buranın adabını öğren ondan sonra millete laf sokarak kendini kabul ettirmeye çalış. her zaman haklı cıkmayı sevmiyorum aslında :=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaşlar kastığınız postlar tek bi hareketime bakıyo bunun farkındamısınız ? eğerki konuyu açan arkadaşı banlarsam bütün mesajlarınız konunun silinmesiyle birlikte gidecek. bu faydalı bilgiyide vereyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 wot dediğin 3-5 satır olmaz canım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.