escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan olm tamam bi susun ya dera gir kız içeri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya da blog ac mesela ama onu yapanlarda sonradan gizli escinsel cıkıyor bence deneme zararlı sanırım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kız mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeys trolleniyorsun buda 4 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şimdi farkettim bu da 5. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lanet olsun 6. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cok net banlancak bu fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayır en cok komigime giden bu gibi tipler etrafımızda dolasıp 2 hareketimizden umutlanıyor sonra sair kesiliyor oraya buraya yazı yazıyor iciyor bize mesaj atıyor,bu adamlar bunları yaparken biz kızlar normal hayatımıza bakıyoruz uzuluyorum bunlara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 isine gelmeyince trolleniyosun de bu da komik olmus,gercekler bunlar sen istersen trollenmek de ister kabul etme,senin tercih yine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Oha bu kız falan değil bence. Erkek direk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bence insan değil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 allahım neden dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar,ey atalar bu kadar gercekci olmak zorundamıydınız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 napae said: Oha bu kız falan değil bence. Erkek direk. guten morgen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: hayır en cok komigime giden bu gibi tipler etrafımızda dolasıp 2 hareketimizden umutlanıyor sonra sair kesiliyor oraya buraya yazı yazıyor iciyor bize mesaj atıyor,bu adamlar bunları yaparken biz kızlar normal hayatımıza bakıyoruz uzuluyorum bunlaradostum kanımca sen kızların kendince ulaşılmaz olan bu yanını bilinçaltında büyütüp gizli yatkınlık duyarak tatmin sağlamak için forumda kız accountu açmış bir oğlansın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: allahım neden dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar,ey atalar bu kadar gercekci olmak zorundamıydınız evet az önce 9. sayfadan kovulduğumuz gibi. OHOHOOHOHOA COK KOMİĞİİMM HADİ GÜLÜN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 su an muhtemelen wall of text bi yazı gelecek sipeys den ama ben ona yazısını okudugum ve yardım etmek istedigim icin yazdım bazen gercekler zor oluyo o ayrı ama iyi niyetli soyledim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sipeyskeyk said: dera said: bence hic bi kız boyle bir erkekle cıkmak istemez en bastan kaybetmeyin duygusalmısınız ted mosby gibi aptal mısın ? Buda sorumu şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lisede hocadan azar yiyip tenefuste öldürcem oglum o adamı yakcak arabasını tribine giren adam gibi hıncla ustume geliyonuz cok komik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 derayı hala banlatmıyıp bütün dünyaya musallat olmasından engelleyen TWlerin içindeki ufak bir parça son ''ya kızsa?'' umududur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 öyle bi adam hiç olmadı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: hayır en cok komigime giden bu gibi tipler etrafımızda dolasıp 2 hareketimizden umutlanıyor sonra sair kesiliyor oraya buraya yazı yazıyor iciyor bize mesaj atıyor,bu adamlar bunları yaparken biz kızlar normal hayatımıza bakıyoruz uzuluyorum bunlara hakikaten aptalsın. sen benim ne yaşadığımı nereden bileceksin ? sen benim o kızla 1 yıla yakın zaman geçirdiğimi o kızın benim için yıllardır süren ilişkisini bitirdiğini. en basiti, benim hayatımı nereden bileceksin. klavyenin başına geçip millete sallamakla adam olunmuyo.Ben bunu burda anlattığımda kimse senin verdiğin gibi mal bi tepki vermedi, herkes yardımcı olmaya çalıştı.Önce buranın adabını öğren ondan sonra millete laf sokarak kendini kabul ettirmeye çalış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben kimsenin kalbini kırmak istemedim siz de cok alıngan cıktınız,msnleriniz falan mı var sizin bak lan simdi soyle yazalım falan diye arka planda dusunmeyin cok sadece konusuyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Aaaa ciddiye aldı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.