ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Connector yapmak icin gerekli programi nerden bulabilirim.Direk c++ biliyomusun diye sormayin kullana kullana orencem :D lutfen cok lasim...Connector Yapmak icin gerken prog un linkini verirseniz mutlu olurum!!![hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bilmiorum ama google yahoo dan aratsan abiii........[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Connector yazmanin da mi programi cikti? Tey tey..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 programsiz mi ?nasil peki=?[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Programdan kastin builder, compiler vs ise zaten onlari connector yazacak duzeyde kullanamazsin zart diye, scripting kadar basit degiller, ben sanki 'ipyi yazayim portu yazayim bana connector olsun' tadinda bir program ariyorsun gibi hissettim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Baggio, 02 May 2003 19:23 tarihinde demiş ki: Programdan kastin builder, compiler vs ise zaten onlari connector yazacak duzeyde kullanamazsin zart diye, scripting kadar basit degiller, ben sanki 'ipyi yazayim portu yazayim bana connector olsun' tadinda bir program ariyorsun gibi hissettim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Yok canim o kadarda belesci deilim :D nese buldum microsoftun c++ ve visual basic indiriyordumki 205MB gordum(bunu degistirdim tepki toplamiim diye) urasa urasa anlarim[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 02 May 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 nerden indirdin linkini solermisinnn!!!!!!!!!![hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 205MB oldugu ve dial-up olduum icin baslarda kestim...ah kablo.net im olacaktı ama ben kasar bulurum solerim linkini tabi baska biri solerse ucarim (kanatlarım var)[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
taz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 visual basic mi ?!? trial flnmı ? full sürüm mü buldun? bu arada ben de bilmiodum c++ nın hiç bir şeyini. ama mis gibi connector yazmıstım :p[hline]ICQ: 4435695
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 buldum demistin bende linkini sordum neyse benim bildigim insanların kanatları olmaz[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 tam emin diilim ama burdaki cogu seyi indiritoum dogru olabilir iste linki http://msdn.microsoft.com/vbasic/previous/vb6/downloads/default.aspx burdan bak isine yarayanları ayıkla[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Cek pc ne Ultraedit i sonra bir connector uzrerinde oynama yap fıstık gibi olur wallahi :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 1. Connector yazmak sandığınız kadar kolay bişi değil. 2. Bir program yazabilmek için programlama dillerinden birini bilmeniz gerekmekte 3. İster Visual Basic, ister Delphi , İster Pascal olsun hiç bir programlama dili kullanıla kullanıla öğrenilmez. Sürekli araştırma ve sabır gerektirir. Umarım bu söylediklerimi göze alarak yola çıkarsınız...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 tavsiyelkerin icin saol raven... karakans bana ultraeditin linkini verebelirmisin? yada icq'dan yollayabilirmisdin? icq=200962704[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 UltrEdit: 45 gunluk deneme surumu war bunu asabilmeniz crack yapmanız gerekiyor yapamazsanız ö.m den bana ulasin http://download.com.com/redir?pid=10196625&merid=50374&mfgid=50374&edId=3&siteId=4&oId=3000-2352-10196625&ontId=2352<ype=dl_dlnow&lop=link&destUrl=%2F3001-2352-10196625.html[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Baggio, 02 May 2003 19:20 tarihinde demiş ki:[/b] Connector yazmanin da mi programi cikti? Dikkatli bir göz için eğlenceli bir proje olabilir bu. Zamanı olan varsa belli girdileri kabul eden ve standart bir connecter için Copy/Paste lik VB/C++ code generate eden basit bişi yazabilir. Arlooax The Elven Mage
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Arkadaslar belki belescilik olarak dusunebilirsiniz ama bu connectoru yazarken front page veya dialog studio gibi bir prog vamı yaptıgımız aynı zamnda gorebilecegimiz?[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 connector yazımıyla front page turu programın ne alakası var anlamadım? daha yazmayı bilmeden ne sini göreceksin ki :)[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-)
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 var Taina. İstedigin gibi design edebilirsin de, code yazma olayı eger programlama dili bilmiyorsanız cok karısık gelebilir. Ama basit anlamda bi connector yazmak gayet basit bişiler bilen birine göre..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: OwnerRavenLoft, 03 May 2003 00:15 tarihinde demiş ki: 1. Connector yazmak sandığınız kadar kolay bişi değil. 2. Bir program yazabilmek için programlama dillerinden birini bilmeniz gerekmekte 3. İster Visual Basic, ister Delphi , İster Pascal olsun hiç bir programlama dili kullanıla kullanıla öğrenilmez. Sürekli araştırma ve sabır gerektirir. Umarım bu söylediklerimi göze alarak yola çıkarsınız...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Kesinlikle katılıyorum, bir alt yapı olmalı onun üstüne de devamlı yeni bir dil öğrenir gibi o dilin komutlarını öğrenmelisiniz. Mesela visualda en basitinden örnek vereyim message box çıkarmak için script bölümüne MsgBox demeniz gerektiğini bilmeniz için birinin öğretmesi yada ders almanız lazım, kendi kendinize bunun gibi bir sürü şeyi nasıl öğreneceksiniz? Tabii MsgBox EN BASİTİNDEN bir örnek nasıl doğru yazılımlar yapacağınızı bilmelisiniz, sphere scriptingde olmayan bir tomar dizinleri anlamanız lazım Label1.Visible=True ne demek hiç birini bir kişi size göstermeden öğrenemezsiniz. Yani uzun uzun konuşacağıma söyleyeyim, birisi size göstermeden 24 saat siz visual basic'e bakarsınız, o da size bakar :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 internette istemediginiz kadar sample codelar mevcut. onlara bakarak, inceleyerek rahatca ögrenebilirsiniz bürsürü seyi..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Dediğim gibi. Sıkı bir araştırma ve en önemlisi sabır...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Karakans soyledigin gibi oms attim bi ara bakarsan sevinirim...UltraEdit installunu yapamıyorum...Dosyalar Alınmıyor.....[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ben simdi bi connector buldum...Bronx diliyle: Zark Zenue...{connector cok gusel ama} , onun aynisini yaspacam...[Ultra Edit] Baggio hakliymissin...Neyse aynısını istiyorum. UltraEdit'ten actim connectoru aman allahim o da ne..0'lar 1'ler 2'ler :D Ben nasıl olsa ayni connectoru istiyorum...IP,Port'u ne olarak aratiim'de kendiminkileri koyiim.Baggio sakin soyleme ne diyecegini biliyorum :D "Ben sana demiştim" :D....Bu soru ozellikle Karakans'a... [tabi bilen varsa soframız acık] Saygılar[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Zuzuzuzuzu sen şuna ben o connector'u çalıyorum denese. Ayrıca IP'yi falan hex editor ile yapamazsın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Öne çıkan mesajlar