Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doping ADSL2+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Televizyonda gazetelerde reklamları dönüyor yeni yeni, Millenicom diye bir firmanın ISP servisi. Adsl2 hizmetini kendi altyapılarını kullanarak sunduklarını iddia ediyorlar.

http://www.doping.com.tr

Bilen, deneyen, kullanan hede hödö hakkında bilgi sahibi olan pati var mıdır? Fiyatlarına ve tarifelerine bakınca TTnetten pek de bir farkı yok gibi görünüyor, aynı tas aynı hamam gibi, ama superonlinenın fiberoptik internet zımbırtısının olmadığı bir yerdeyseniz TTden daha iyi olabilir mi ki? En azından son bir iki haftadır olduğu gibi her akşam raidde 500 ms görmesem bana yeter.
Mesaj tarihi:
Ne bileyim abi, kafayı yeme noktasına geldim artık ttnet adslle, bir akşam da şöyle 400 msi görmeden geçsin dişimi kırıcam, reklamlarını görünce merak ettiydim.

O değil ttnet fiber hedesini ne zaman sağlamaya başlayacak ki? Superonline sadece sitelere şirketlere falan veriyor, ttnet sağlamaya başladığında bile biz apartmanın tepesinde oturan kişisel kullanıcılar faydalanabilcek mi ki?
Mesaj tarihi:
Alis said:

bu sene içersinde zaten ttnet fiber hizmetini sunacak.

Her tarafa döşüyebileceğine inanıyormusun. min. 2 yıl diyorum bize ulaşması. Buda superonline gibi sitelerde oturanlara dağıtır ilk. normal apartman,evlere sıra gelene kadar....
Mesaj tarihi:
Yeni bir firma / hizmet değil. Bayadır varlar. Kendi altyapıları fln değil. Her türlü Telekom altyapısına bağlı. Yurtdışı pinglerinde değişmez. Ayrıcana tam kapasite almak için santrale çoooook yakın olman gerekir.
Mesaj tarihi:
Piyasadaki hangi internet baglantasini alirsan al yurt disi pinglerin duzelmez. O pingleri duzelmesi icin ya millet download yapmiyicak, ya Turk telekom Telia disinda bi yoldan bizi fransaya bagliyicak, yada uydudan baglanican.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

Alis said:

Adsl devri bitti niye kullanalim ki bu sene içersinde zaten ttnet fiber hizmetini sunacak. Adsl foss olacak.

fiberle kullanıcağın adsl olmıcak mı?

hayır vdsl olacak
Mesaj tarihi:
24 ay gerçekten çok uzun bir süre taahüt vermek için
Kablonet yada paran varsa adsl + uydu tarzı bir sistem deniyebilirsin,onun dışında kendi altyapısı olan bir şirket ben bilmiyorum adsl de
  • Yeni Oluştur...