soulberry Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 akustik ya da sert farketmez, brütal ve soprano vokalin kaynaştığı doom grupları arıyorum. bi ton grup olduğu için dinlediklerinizden tavsiye ederseniz daha iyi olur. sirenia ve estatic fear'e tek kelimeyle bayıldım. bunlar çok bilinen örnekler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 brutal kokulu mu? oergh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet. bi de choir aahs efektiyle bezeli şarkılar olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 the sins of thy beloved var, iyi gibiydi bunlar. virgin black sevebilirsin belki. on thorns i lay baya iyidir. beseech vardı, dağıldı gitti gerçi. madder mortem iyidir bir de. öyle fazla adı sanı fazla geçmeyenleri yazdım yoksa MDB, ToT falan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 madder mortem çok hoş ailecek dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 virgin black ın iscaryot gibi bi şarkısı var sağlam şarkı ama diğer parçalarını beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BLACK DARKNESS DEATH BRINGERERS FROM HELL tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 after forever var da çok kötü bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Cons said: BLACK DARKNESS DEATH BRINGERERS FROM HELL tavsiye ederim. dragon metal yapıyor mu bu grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 patenti benim dragon metal in ben yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 katalizör madde bulunmadı mı lan daha lise 1 de edinilen metal sevgisinden kurtulamayanlar için bi aktivatör lazım yazık oluyor bu kişilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 nothing else matters var baya iyi bi grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 metal trollenmez ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arkadaş metal aramamışki ametal aramış farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 alaşımda diyebiliriz. karışık bişiler istemiş çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çeşnili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Beseech goth (baya iyi eskileri, sonralarını bilemem), After Forever doom değildi gibi hatırlıyorum da bir önemi yok, çünkü gerçekten BAYA kötüler. Buraya Mortis lazım tavsiye için emekli dumcu olarak. Ben anca eski Green Carnation diyebileceğim. Yenisi daha da kraldır da eskileri doom gibin. Stoner gruplarının bazıları dooma kaçar ama öyle korodur brutaldir olmaz onlarda, geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ashes You Leave den the passage back to life, desperate existence, the inheritance of sin and shame albümlerini dinlemeden gitme bu dünyadan Lacrimas Profunderenin de Ave End e kadar olan bütün albümleri dinlenir. Ave End çok patlaktı. Sonrasında ne oldular bilemiyorum. Moartits den önce doomu bırakmışımdır asdf canım melantroduction çekti şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 metal benden sorulur, okulunu okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende lisede ve össye hazırlıkta görmüştüm kimya dersinde. metaller, ametaller, soygazlar diye. periyoduk cetveli ezberlemiştim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: bende lisede ve össye hazırlıkta görmüştüm kimya dersinde. metaller, ametaller, soygazlar diye. periyoduk cetveli ezberlemiştim hatta yapma bunu kermit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lacrimas pro. çok kolpa gi grup gibi geliyodu bana dinlediğim zamanlar. eskilerini filan bilmiyorum tabi. diğerlerini denedim, tatmin ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kavun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 soulberry said: lacrimas pro. çok kolpa gi grup gibi geliyodu bana dinlediğim zamanlar al sana helplessness http://www.youtube.com/watch?v=UZeqdU1TCqY ave end öncesini bi dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar