di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kufur gibi ... This is SPARTA diye dalasim geldi simdi sana Ece. Ev arkadasina da uyuz oldum birden hatta. =)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dijital saate geçip geceden termosifonu maks. sıcaklığa getir
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abicim elektrik sayaçlarınız mı bozuk nedir 400 ney 140 falan ney 24 saate kadar tv açık, buzdolabı, her akşam bulaşık makinesi, 2 akşamda bir çamaşır makinesi falan, pc, aydınlatmalar(gerçi tasarruflu zımbırtı bunlar) vs vs, 40 ı geçerse ağlıyoruz lan
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Chris_Metcalf said: 400 falan geliyo bize yazın / antalya A+ klima alın lan 250 falan geliyo bize temmuz agustosta
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 26 lira geliyor, kettle, fritöz ve 4 laptop şarjımız var, bi de ps işte. trala.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 SeaGle said: abicim elektrik sayaçlarınız mı bozuk nedir 400 ney 140 falan ney 24 saate kadar tv açık, buzdolabı, her akşam bulaşık makinesi, 2 akşamda bir çamaşır makinesi falan, pc, aydınlatmalar(gerçi tasarruflu zımbırtı bunlar) vs vs, 40 ı geçerse ağlıyoruz lan Memleket neresi ? Bir de elektrik faturasina bakar misin birim fiyat nedir ?
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 di said: SeaGle said: abicim elektrik sayaçlarınız mı bozuk nedir 400 ney 140 falan ney 24 saate kadar tv açık, buzdolabı, her akşam bulaşık makinesi, 2 akşamda bir çamaşır makinesi falan, pc, aydınlatmalar(gerçi tasarruflu zımbırtı bunlar) vs vs, 40 ı geçerse ağlıyoruz lan Memleket neresi ? Bir de elektrik faturasina bakar misin birim fiyat nedir ? ben tedaşı arıyorum, adres neydi? :)
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dün bana fatura gelmemesi sebebiyle şüphelendim internetten baktım faturaya. TEdaşta da Garanti bankasında da 421YTL yazıyordu. OHAAA şeklindeki ağzımı 10dk sonra kapatarak son ayın fatura bilgisi ile saati kontrol ettim yaklaşık 300kwh elektrik harcamışız. Sabah elektrik dağıtımı yapan merkezi aradım böyle bölye dedim, "arkadaş yanlış okumuş düzelttikl sonra,bugün tekrar bakın internetten" dediler baktım 77 lira yazıyor. Anlayamadığım diğer bir nokta: Akşam saati okuduğumda 309kwh idi. Sabah adam 77 diyor fakat faturada kwh olarak maximum 19küsür kuruş diyor. Hesaplandığında 61 lira çıkıyor. 16lira nereye?
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dagitim sistemi kullanim bedeli diye bisey adi altinda geciriyorlar onu.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 elektrik çok yakan aletler belli. sadece ilk postu okudum ona yazıyom ben bu arada. ütü, termosifon, şofben, elektrikli ısıtıcı, ketıl , saç kurutma makinesi vs işte. bunlar öküz gibi yakıyo. dikkat edelim.
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ufak bir araştırmayla hangi aletin saatte kaç Watt elektrik tükettiğini öğrenebilirsiniz. Bir evin ortalama 1 haftalık elektrik kullanımını hesaplamak hem sizi şaşırtmaz hemde nasıl tasarruf yapıcağınızı belli eder
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ocak ayı 415 geldi geçen sene ocak ayı 484 gelmişti. şubat ayı 10 gün evdeydik 94 geldi bakalım bu ay kaç gelcek
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bursa abi gemlik kaçak falan da değil sdf evde değilim şu an o yüzden faturaya bakamayacağım da, haftasonu bakarım yazarım tasarruf olabilecek şeyleri sayarsam, akıllı sayaç olayı var. Akşam bi saatten sonra açılıyor bulaşık-çamaşır makineleri misal. Birde ampuller elektrikli işte. Elektrikli ısıtıcı yok. Öyle yani
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu arada eğer burada elektriğin birim fiyatı ucuzsa-ucuz olduğu konusunda bi kanıtım yok gerçi şu an-, tek nedeni şu doğalgazla şeyolan santral olabilir. Bilmiyorum gerçi bi etkisi olur mu sdf, ama başka bi ihtimal olmaz yani
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 elektrik ile ısınmıyorsanız çok gelmiş gerçekten de.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 di said: Kufur gibi ... This is SPARTA diye dalasim geldi simdi sana Ece. Ev arkadasina da uyuz oldum birden hatta. =) kombi var ya sıcak su ucuza geliyo herhalde. halbusi pcler de hep açık :P
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dandik notebook'lariniza PC deyip durma lutfen. Iki notebook bi buzdolabiniz var alti ustu. Fakir misiniz nesiniz artik ...
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ha bu arada, benim hem laptop hem pc çalıştığı zaman da 45 falan geliyor
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 di said: Dandik notebook'lariniza PC deyip durma lutfen. Iki notebook bi buzdolabiniz var alti ustu. Fakir misiniz nesiniz artik ... 2 laptop 1 buzdolabı var ama bi de çamaşır makinemiz var, ayrıca sürekli keetle ve tost makinası kullanıyoruz. Zaaaaaaaa
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 di said: Dandik notebook'lariniza PC deyip durma lutfen. Iki notebook bi buzdolabiniz var alti ustu. Fakir misiniz nesiniz artik ... bu senin dediklerinden buzdolabı yerine televizyon katarsak bizim evde sadece benim odamda var ayrıca playstation2 ve 5+1 ses sistemi de eklerim üstüne ama hala fakirim ve 70 tl geliyor fatura :D
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Aaa bak onu unuttum ben, bizde de ses sistemi var. Tv de var digiturk de var :P Peki biz fakir miyiz Tim? :D
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yanima bile yaklasamiyosunuz bebegim. Faturalarimla tokatlarim goruldugu gibi. Gayet fakirsiniz o yuzden. Hih! (ben bize gelen paranin nereye gittigini bile bilmiyorum. saka gibi)
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 senin topikleri artık başlıktan anlayabiliyorum sgasfasd
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tutumlu olun az. :D Sarfiyatsız ampullerden taktır.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Cons said: senin topikleri artık başlıktan anlayabiliyorum sgasfasd ehah o ne demek be. edit : oyle oyle, tasarruflu neyim ampullerimiz.
Öne çıkan mesajlar