di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Temizlik de yapmiyoruz abi, pisiz biz =P Saka bi yana ev otel misali kullanilinca aksamdan aksama kirlenmiyor da. Abso'nun dedigine istinaden dektop icin bi hesap yaptim yalniz, desktop pc'ler hakkatten canina okuyor. 300 watt harcasaniz saatte ayda 40 lira sadece ona gidiyor. Laptop'larin gozunu seveyim. 70 watt/saat. Mis gibi.
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 elektrik saatine baktırt, bozulmuş olabilir. uyanık bir komşu kaçak hat çekmiş olabilir. tedaş'a başvurunca ilgileniyorlar bu konuyla, gelip ölçüm falan yapıyorlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 140 olunca ailecek seviniyoruz.Gerçi o kadar az pek göremedik ama.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yahu millet kaçak çekiyo faturasını masum vatandaş ödüyo boşver.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evde 3 klima var biz kömür sobasına geçtik ne diyorsun
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 3+1 öğrenci evi 3 kişi kira ödeyip 4 kişi kalıyorz(arkın kız arkı) yanlızca ısınmaya ve laptop şarjına(!) elektrik harcanıyor ocak ayı elektrik faturamız 499.45 ytl
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kaijad said: ocak ayı elektrik faturamız 499.45 ytl o ne abi montla battaniyeyle gezin evde daha iyi
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 mokoko said: di said: mokoko said: termosifon?? Yep, mevcut. Ama sadece dus icin kullaniyoruz ve su cok cabuk sogudugundan maksimum 15 dk kalabiliyoruz. Dus harici zamanlarda kapali surekli olarak. Mutfakta falan kullanilmiyor yani. Hani etkisi olsun tabi de millete 60 lira fatura gelirken ayni semt icinde bize 140 gelmesi yine abarti. 60 lira fatura odeyenler de termosifon kullaniyor. termosifonu cok fazla açık kapatıyorsanız, ilk ısınma sırasında cok elektrik harcıo termosifonlar. biz evde surekli dusuk sıcaklıkta açık bırakıorz. 100 civarı bi fatura gelio aylık. arkada kalmıs.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dartanian said: 140 olunca ailecek seviniyoruz.Gerçi o kadar az pek göremedik ama. Abov. Cok yahu. Hani odeyebiliyoruz neyseki ama yazik gunah cidden.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 mokoko said: mokoko said: di said: mokoko said: termosifon?? Yep, mevcut. Ama sadece dus icin kullaniyoruz ve su cok cabuk sogudugundan maksimum 15 dk kalabiliyoruz. Dus harici zamanlarda kapali surekli olarak. Mutfakta falan kullanilmiyor yani. Hani etkisi olsun tabi de millete 60 lira fatura gelirken ayni semt icinde bize 140 gelmesi yine abarti. 60 lira fatura odeyenler de termosifon kullaniyor. termosifonu cok fazla açık kapatıyorsanız, ilk ısınma sırasında cok elektrik harcıo termosifonlar. biz evde surekli dusuk sıcaklıkta açık bırakıorz. 100 civarı bi fatura gelio aylık. arkada kalmıs. =) Son mesaj olunca atlamisim cidden. Bunu da deneyeyim bu ay belki faydasi olur.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Saeros said: Kaijad said: ocak ayı elektrik faturamız 499.45 ytl o ne abi montla battaniyeyle gezin evde daha iyi Ya da ufo alsinlar. Tam acmazlarsa -ki gerek olmuyor- 10 saatte 2 lira falan yakiyor.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 di said: Dartanian said: 140 olunca ailecek seviniyoruz.Gerçi o kadar az pek göremedik ama. Abov. Cok yahu. Hani odeyebiliyoruz neyseki ama yazik gunah cidden. Gerçi biz ısınmak için klima çalıştırıyoruz + benim odada ufo var ondan çok geliyo diyebiliriz.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne ısınması abi yaz geliyo. az daha sabredin. son soğuklar donun biraz. sonra rahata kavuşun.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 escape said: ne ısınması abi yaz geliyo. az daha sabredin. son soğuklar donun biraz. sonra rahata kavuşun. abi izmirde bahar gibi bi durum olmadığı için o klima yine çalışcak 1 aylık bi klime çalıştırmama dönemi geçiricez.Daha sonrasında yine açıcaz klimayı bu sefer soğutmak için.
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Saeros said: Kaijad said: ocak ayı elektrik faturamız 499.45 ytl o ne abi montla battaniyeyle gezin evde daha iyi zaten ben öle geziyordum ama ev arkadaşımın teki ufo yu 24 saat çalıştırıp(okula gittiğinde bile odada acık bırakıyomuş dönünce sıcak olsun diye,fatura gelince söledi pişkin pişkin)evde t-shirt le gezdiği için doğal geldi. bunun üstüne tabi sezon sonu ayrılma kararı aldık.650 kira, 500 elektrik ne la ?
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 saati yanlış okumuş olabilirler. benim başıma geldi daha önce, gidip düzelttirdim. ya da küçük ev aletlerinden birini (kızartma makinası, tost makinası, cattle) prize takılı konumda coook uzun süre bırakmışsınızdır. buna da dikkat edin. prizde bırakmayın öyle şeyleri. hatta televizyonunuzu falan düğmesinden kapatın. biz de alışkanlık haline gelmiş şeylerdir bunlar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 banada 120 mi ne geldi ama bende günün 24 saati çalışan bi akvaryum bunun ısıtıcısı ışıgı motoru falan
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Zamaninda 6 akyaryumda 1000 kadar baligimiz vardi. Onlara ragmen gayet makul faturalar geliyordu. Ondan olmamasi lazim. Hepimize giydirdiler de yeni mi farkediyoruz nedir =P
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şimdi bi "devlet-ekonomi-zam-kapitalizm" falan dicem burdan da banlıcaklar beni. neyse
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 400 falan geliyo bize yazın / antalya
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 E ufak capli is yeri falan isletiyosunuz heralde ? Eger oyleyse datacenter faturasi falan koycam kapismak icin =P
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 3 pc falan var evde ama en çok vuran kışın ısıtıcılar yazın klima. bir de hiç gündemde tutmuyolar ama elektriğe hayvan gibi zam geliyo sürekli. çok pahalı aslıunda eskisi gibi değil.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bize 44 lira geldi diye üzüldüm ben de, bu ay çok mu kullandık acaba diye :D
Öne çıkan mesajlar