nuwanda Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadasimin salonuna 5.1 alcaz, sadece ps3 ve bilgisayari baglicaz. onerebilceginiz modeller var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bütçe ne kader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 max 1000tl gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 logitech z5500 alın bence kesinlikle bütçe o kadar yüksekse. http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=11998 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en şu da pclabs incelemesi http://www.pclabs.com.tr/2006/05/15/logitechin-dev-ses-sistemi-z-5500-incelemede/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.hepsiburada.com/edifier-s550-51-speaker/ProductDetails.aspx?productId=bd847526&categoryId=256#tablnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Aluriel +1 mükemmel cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Benzer bir sistemde Sony DAV-DZ260 kullanıyorum ve açıkçası ses kalitesinden çok memnunum; ama benim bütçem daha düşüktü o kadar olsaydı daha fazla opsiyona bakabilirdim. Bütçesi 600 altında olanlara, ve receiver ihtiyacı da varsa şiddetle tavsiye ederim; subwoofer'ı çok kuvvetli sesi sonuna kadar açamıyorum bile apartman içinde.Hi-fi kalitesinde değil ama fiyat/performans oranı iyi işte. Bence Sony modellerini düşünebilirsin, ses kalitesi olarak gayet iyiler. PS3'e de optik kablodan sorunsuzca baglaniyor. PC'ye baglantisi standart 3.5mm'den oluyor ama çok kullanmadım, eğer sinema sistemi gibi değil de PC ile sıkça kullanacağım diyorsan ve güzel bir ses kartın yoksa (PCM coding gibi birkaç teknik var aslında çalıştırmak için ama uğraştırır) çok uğraşmaya değmeyebilir. Öte yandan, Logitech'i deneme fırsatım olmadı ama bayagı övüldüğünü duydum; 900-1000'e kadar çıkarım diyorsan Z5500 mantıklı bir şeçenek olur. Hem PC hem PS3'üne ayrı ayrı bağlanabiliyor olması lazım, bağlantı sıkıntısı çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tesekkurler fikirler icin. aklima tek bir soru takildi. bu z5500 incelemesi 2006 yilinda yapilmis, bunun yeni bir modeli cikmaz mi yakinda? simdi aldiktan bikac ay sonra daha iyisi cikarsa aklimiz kalmasin diyorum. bir de bu edifier nasil birseydir, onu daha once hic duymamistim? hani olmadi gidip 300-400 kagida harman kardon sound sticks alicaz, en azindan bilgisayari baglayinca guzel muzik dinleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sık film izliyor musun? 5+1 istemenin özel bir sebebi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 home theatrelari bilgisayara baglayinca cok iyi olmadigini dusunuyorum o yuzden 5+1 yoneldik. film falan dersen, dvd playera falan baglamiycaz aleti, bilgisayardan bluray izliyoruz surekli, bir de diziler falan hep. yani agirlikli olarak bilgisayardan bluray-dizi-muzik icin kullanilacak, kalan vakitlerin cogunda da ps3 icin kullanilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 su 5.1'lerin kablosuz olani var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 rear sat lar icin kablosuz cozumler varda kaliteli muzikde kablo olmadan olmaz. kablosuz seyler de girince isin icine fiyat artarken kalite dusucektir. muzik derken, muzik stereo disinda zaten olmazda, biz ona kaliteli ses kablo olmadan olmaz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bütçe o kadar yüksekse bende Z5500 diyorum. 1.5 seneden beridir de Sony dav-260 kullanıyorum. PS3 + HD filmler fln, gayet mutluyum. Tabi Z5500' ün yarı fiyatına almıştım :D. Gerçi Mavi Bil. batmadan önce bir kampanya yapmıştı, Z5500' leri 500 liraya fln vermişti. Keşke alsaydım diyorum :D. Ayrıca Kharon' a katılıyorum. Kablosuz çözümler mevcut ama kalite kabloyla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aslında audiophile değilseniz, kablolar arasındaki farkı anlamanız çok güç. arkadaşımdan 200 küsür dolara aldığı audio kablolarını denemek için ödünç almıştım iyi ki de satın almamışım doğru dürüst bir fark duyamadım. 1500 dolara kadar altın kablolar var... evet iletkenliği etkiliyor fakat o kablolardan o performansı alacak çok iyi sistemlere ihtiyacınız olacaktır. belirttiğiniz bütçe aralığında logitech z5500 en iyi seçim olacaktır. zira harman kardon la kıyaslandığında (ikiside bende var) logitech 5.1 surround bir sistem. ayrıca madem çok üstün ses performansı bekliyorsunuz logitech in optic girişi mevcut-harman kardon da yok- ayrıca ulogitech z5500 ün uzaktan kumandası ve controller i çok önemli artılar. filmin ortasında kalkıp ses aç kapa durdur ileri al vs yapmak insanı delirtir. z5500 ün çok iyi bir subwoofer i var ve thx i bile destekliyor logitech z5500 soundsticks le karşılaştırılmayacak kadar üstün bir sistem. özellikle müzik dinlerken duyduklarınıza inanamazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paran varas Z5500 yoksa x540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yeni konu açmiymim sorayım burdan. Reciever gibi kullanılabilecek (2, 3 dijital girişi olan) 5.1 ses sistemi en uygun fiyatla nedir, nasıl nerden alınır? edit: logitechte de tek optik giriş var: http://www.pclabs.gen.tr/reviews/multimedia/logitech/5500/back1.jpg Salona ses sisteminiyetine alınacak bi cihaz değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar