Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Glacius'ta takım arkadasını dondurmanın mantığı nedir? Yani niye açık böyle birşey yapmak. İmmune fln mi saglıyo. Succubus'un sleep'ini anladimda bundan hiç birşey anlamadim. Serefsizin biri basladi beni dondurmaya , bendede blood vardı sonuçta kendisi için kötü oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 pislik olsun diye yapıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 onu sormuyorum ki orasi kesin zaten adam sıctı sıvadı ben laf edincede basladi dondurmaya cevabım silence la oldu :P ama niye böyle birşey yapmak açık ki. Başka target büyülerde açık olsun ozm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 4. levelda %80 az dmg yiyosun donukken fokus yiyen adama atıyosun hayatı kurtuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 said: Glacius - Ice Imprisonment can now be cast on allies, immobilizing them but reducing all damage they take by 20,40,60,80% for the duration 0.1.63 te koymuşlardı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Magic olsun fiziksel olsun her türlü dmgi azaltıyoda. Diğer yandan disarm ve unmobilized yiyosun.... Electriciana atıyorum ben genelde varsa böle bi 2li... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 supermis tam blink olup araya giren legioannare atmalik zaten o salak buzun icinde silence olmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fir fira devam ediyosa buzda, lejyona iyi olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fir fir nedir abi ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ediyodur bence ota koka donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Pluton said: fir fir nedir abi ya asdf asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar