Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Antivirus Performance Test

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Avast kullanıyorum belli bir süredir, virüs tespitinde ne kadar başarılı bilemeyeceğim ama performans olarak iyi. Oyun oynadığımdan dolayı önemli bir kriter performans.

MSE kurdum mesela, 1-2 gün sonra sistemi gereksiz kasmaya başladı, sürekli işlem yapıyor falan. Yavaşlattı komple herşeyi. Direk sildim Avast'a döndüm. Bir dönemde Norton kullanmıştım, baya memnundum ondan. Şimdi bilgisayar bozulmasaydı para verip alırdım norton muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Her bilgisayarda ilk sildigim sey Norton idi taaki Norton360 ile karsilasana kadar all in one diye adlandirabilecegimz bu nadide parca tek kelime ile muhtesem auto login identityden tutun disk optimizasyona registry clean'e kadar hersey var. Sanal kart bilgimi bir sefer keydettim kullanmak istedigimde ona ozel atadigim sifreyi girdigimde norton bosluklari dolduruyor. Sistem surekli scan ediliyor olsa bile kasmiyor. Beni bile kazandiktan sonra demekki artik iyi birseyler yapiyor Norton herkese siddetle tavsiye ederim. Bir donem vatanda indirim vardi bence gidip sorun 3 lisans birden 60kusur TL idi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...