Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Antivirus Performance Test

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

http://www.free-av.com/en/products/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html

sağ tarafa bi bakıver pro'nun ekstra özellikleri yazıyor orda. altını çizmiyorum ama ha gözden kaçırma sakın aman.

ben de birşeyi para verip alsam bedava aynı işi yapan birşey görünce üzülürüm.

bi de şunu okuyordum sen googledan bahsederken al sen de bak aramaya zahmet etme hiç http://www.brighthub.com/computing/smb-security/articles/50055.aspx

update sıklığı için alta not düştüm zaten ben bakmıyorum o işlere.

rica ederim
Sosyal ağlarda paylaş

2.verdiğin sitede şöle bişi yazmış haberin yazarı..

said:
Donna Buenaventura
RE: Which is the Best Free AntiVirus? AntiVir Versus Microsoft Security Essentials - Part 2
Hi Pat,
Yes, Avira AntiVir free edition has realtime protection against malware, spyware. It also have rootkit detection built-in.
MSE also provide the same function.

bunu mu konuşuyordunuz yoksa ben iyice pixelleri mi şaşırdım kitap karıştırmaktan???
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ben size beleş bi öneri sunayim. Avira free versiyon alın + Comodo firewall kurun (tu)

Para vermek istemiyorsanız antiviruse en iyi yol bu gerçekten.

Ben de öyle düşünüyordum ama Comodo saçmaladı son versiyonu , laptopumda 1 ay önceki var o güzel çalışıyor , bu yeni arayüzle gelen versiyon bi kaç applicationumu kullanılmaz hale getirdi (örn : Sözlük programım ) O yüzden kaldırdım , Kaspersky ile devam edicem heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ben yıllardır (2003den beri) Eset Nod32 kullanıyordum.Ama şimdi "TrustPort İnternet Security" kullanıyorum.Kaspersky'i aratmıyor.Setup'ı 216 MB kurulunca 436 MB yer tutuyor, Hızlı kuruluyor, bilgisayarı kasmıyor ve windows'un bütün çalışma istasyonlarını sıkı koruyor.Denemesi bedava kullanın görün.Çekoslovak malı Bit Defender ve AVG motorlarını kullanıyor.MKS Antivir vardı virüs geçirmeyen ama bilgisyarı bayıltan.İşte bu onun bilgisayarı bayıltmayanı.
Neleri var:
1.Real Time Protection
2.On Demand Scanning
3.Web Browsing Protection
4.Email Protection
5.Parental Lock
6.Protection Against Hackers
Memnun kaldığım için paylaşmak istedim.Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süre Eset kullandım ama bir noktadan sonra işini öyle sessiz sedasız yapıyor ki acaba çalışıyor mu diye insan tedirgin oluyor. Bende kaldırıp yerine Norton 2010 kurup denedim gayet başarılı buldum ama o para olayları canımı sıktı vazgeçtim.

Şimdi herkes AVG deyip duruyor diye gidip Pro sürümünü trial olarak kurdum. Arkadaş bir antivirus programı her update de windows restart istermi ya!! Hani arada bir programın temelinde güncelleme yapılır gerekli olabilir ama 3 değil 5 değil bu ne!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...