axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet evet istanbul için indirip dağıtma olayına girebilirim. Hatta izmittekilere de dağıtabilirim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Axedice aklıma Shadowbane olayı geldi :) Gene çok saol yolladığın için :-) WoW'da da görürsün artık :-P Gerçi o zamandan bu zamana geldi Mersin'e ADSL, yani bulurum bi yerlerden..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 10 gun flm kaldı di mi bu testin belli olmasına acaba ne kadar sürecek bu avrupa betası yani open betaya ne zaman başlanacak?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 En az 3 ay var Avrupa'da open-beta'ya geçilmesine. Tahminimce Amerika open-beta'sına biz de girme şansı yakalarız.(Edit: Bida imzaya gerek yok) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Temmuz 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: McsPeyn, 17 Temmuz 2004 13:10 tarihinde demiş ki: En az 3 ay var Avrupa'da open-beta'ya geçilmesine. Tahminimce Amerika open-beta'sına biz de girme şansı yakalarız.(Edit: Bida imzaya gerek yok) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Temmuz 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] dediğin doğruysa oyunun çıkmasına en az 5-6 ay var demektir. herhalde betaya başlayıp 10 gün sonra hop oyunu çıkartıyoruz demezler.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 us betası o kadar mı sürdü ki ? hem bu ikinci lokasyon büyük ihtimalle çok daha organize olacaklardır.sanmıyorum o kadar süreceğini(tester kabul süresi olarak).[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 amen :o ben yavaş yavaş baymaya başlıyorum ama. hani bazen bekleyince heves artar ya. sanırım bir süre sonra tam tersine, "çıkarsa çıksın oynamıyorum huleyn" moduna girebilirim. içimde deli bir çelişki olmaya başladı. bir tarafım bırak ya mmo'lar vakit kaybı falan diyor, diğer tarafım manyak mısın alacağın deli zevk hiç bişey de yok falan diyor. biliyorum çünkü oyunu alırsam az oynayarak duramicam bir sürü şey aksayacak. neyse.. geç çıktığına aldırmıyorum en azından. hatta daha da geç çıksın. *!kaçar*[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 MMO'lar zaten keyifli vakit öldürme aracı olark kullanılıyor. En çok keyif aldığın şey neyse onla vakit öldürürsün. Ama bazen çok abartıp fazla oynamak da sakıncalı. Mesela arkadaşların çağırdığında "Ya gelemicem MMO oynuyorum" falan demeye başladıysan bırakma zamanı gelmiştir :horace:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tam olarak betada kimlerin hak kazandığı ne zaman açıklanmaya başlıyıcak?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 20 Temmuz 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Betaya başvurma süresi olarak 3 hafta gösteriliyor ama son başvurudan sonra bence en az bi 2-3 hafta beklerler ilk e-mailleri göndermeye başlamadan önce.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi naptın ya 26sı son başvuru tarihi olması lazım üstüne bi 3 hafta daha ekledin mi çok uzuyor ya o 3 haftada napıcak adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yok yok bi 3 hafta daha koymazlar üstüne...oyun zati gecikçek böyle lüzumsuz zaman kaybetmezler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yok ya ilk başladığı günden itibaren 3 hafta demek istedim ben. Az kaldı zaten bitmesine kayıtların. 2-3 haftaya da ilk e-mailleri yollarlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hmmz bi ara bi kaç acc. daha almam lazım.5 gün kaldı..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yanlız konuşulan diller arasında türkçe seçeneği var, bir anda göğsüm kabardı. ne hallere düştük, bunu görünce seviniyoruz falan euh.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pati'den biri sormuş Blizzard forumlarında Türkler de alınacak mı diye, öyle önemsemeye başlamışlar bizi :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ne gün açıklanmaya başlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Şu anda kesin olarak belli değil ne zaman açıklanacağı. Bu kadar irdelemenin de alemi yok zaten, kabul edildiğiniz anda e-mailiniz gelir. İlk e-mailler gönderildiğinde size "Pardon siz ilk seçilenler arasında değilsiniz." şeklinde bi mesaj da gelmeyecek. Olduğu zaman olacak.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tabi hiç seçilmezsek hiç olmayacak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 En fazla open-betaya kadar beklersin. Er geç gelecek mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 beta başvuruları için son tarih pazar gecesi.Fazladan birkaç tane daha kayıt yaptırmanın bir zararı olmaz sanırım -- Last chance to sign up to the European Closed Beta Test for World of Warcraft! Sign-ups for the European Closed Beta Test for World of Warcraft will end next Monday morning, 26th July. If you would like the chance to join the Beta Test, please register your application this weekend and before 10.00am (9.00am in the UK) on Monday morning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben 5 tane fln yaptım galiba daha ugrasamam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben 1 kere herşeyi dobra dobra girerek başvurdum. kabul edilirsem oynarım, edilmezsem umrumda değil. çok merak da etmiyorum betayı.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben merak ediyorum ama 1 kere başvurdum. Olacağı varsa olur. Yüzlerce başvuru yapan adamlar var. Ben 1 yapmışım 5 yapmışım pek farketmeyecek..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 +1[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar