Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

arcane

Öne çıkan mesajlar

Axedice aklıma Shadowbane olayı geldi :)
Gene çok saol yolladığın için :-)
WoW'da da görürsün artık :-P
Gerçi o zamandan bu zamana geldi Mersin'e ADSL, yani bulurum bi yerlerden..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 17 Temmuz 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
En az 3 ay var Avrupa'da open-beta'ya geçilmesine. Tahminimce Amerika open-beta'sına biz de girme şansı yakalarız.(Edit: Bida imzaya gerek yok)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Temmuz 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]

dediğin doğruysa oyunun çıkmasına en az 5-6 ay var demektir. herhalde betaya başlayıp 10 gün sonra hop oyunu çıkartıyoruz demezler.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

us betası o kadar mı sürdü ki ? hem bu ikinci lokasyon büyük ihtimalle çok daha organize olacaklardır.sanmıyorum o kadar süreceğini(tester kabul süresi olarak).[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

amen :o

ben yavaş yavaş baymaya başlıyorum ama. hani bazen bekleyince heves artar ya. sanırım bir süre sonra tam tersine, "çıkarsa çıksın oynamıyorum huleyn" moduna girebilirim.

içimde deli bir çelişki olmaya başladı. bir tarafım bırak ya mmo'lar vakit kaybı falan diyor, diğer tarafım manyak mısın alacağın deli zevk hiç bişey de yok falan diyor. biliyorum çünkü oyunu alırsam az oynayarak duramicam bir sürü şey aksayacak.

neyse.. geç çıktığına aldırmıyorum en azından. hatta daha da geç çıksın.

*!kaçar*[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

MMO'lar zaten keyifli vakit öldürme aracı olark kullanılıyor. En çok keyif aldığın şey neyse onla vakit öldürürsün. Ama bazen çok abartıp fazla oynamak da sakıncalı. Mesela arkadaşların çağırdığında "Ya gelemicem MMO oynuyorum" falan demeye başladıysan bırakma zamanı gelmiştir :horace:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Betaya başvurma süresi olarak 3 hafta gösteriliyor ama son başvurudan sonra bence en az bi 2-3 hafta beklerler ilk e-mailleri göndermeye başlamadan önce.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Pati'den biri sormuş Blizzard forumlarında Türkler de alınacak mı diye, öyle önemsemeye başlamışlar bizi :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda kesin olarak belli değil ne zaman açıklanacağı. Bu kadar irdelemenin de alemi yok zaten, kabul edildiğiniz anda e-mailiniz gelir. İlk e-mailler gönderildiğinde size "Pardon siz ilk seçilenler arasında değilsiniz." şeklinde bi mesaj da gelmeyecek. Olduğu zaman olacak.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

beta başvuruları için son tarih pazar gecesi.Fazladan birkaç tane daha kayıt yaptırmanın bir zararı olmaz sanırım
--
Last chance to sign up to the European Closed Beta Test for World of Warcraft!
Sign-ups for the European Closed Beta Test for World of Warcraft will end next Monday morning, 26th July. If you would like the chance to join the Beta Test, please register your application this weekend and before 10.00am (9.00am in the UK) on Monday morning.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben merak ediyorum ama 1 kere başvurdum. Olacağı varsa olur. Yüzlerce başvuru yapan adamlar var. Ben 1 yapmışım 5 yapmışım pek farketmeyecek..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...