Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

arcane

Öne çıkan mesajlar

adamın dediğini yanlış anlamışsınız.sakin :)

adam dio ki rusya falan nere diyo avrupa diyoruz dio, türkiye bi istisna diyo çünkü hem asya hem avrupa, karışık bi olay dio.aslında böle uzun demio ama dediği cümlenin anlamını açarsak bu.[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bencede orda kufur edioda neyse kimse de pek salllamamis zaten..walla ulke bazli olursa sansimiz cok artar tabi ki ama tr den 1000 kisi katiliosa belki almanyadan 100k kisi katiliodur..o yuzden ole bisiy olamaz ben walla bize cikmasini zor gibi goruorum cunku okudugum yerlerde bazi manyaklar gunde 15-20 tane atiomus.Ayrica bilgilerin dogru yanlisligini blizzard nasi anlicakki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herkes en başta giremicek tabii ki. Ama ilerdeki ekleme alınmalar ile çoğu kişi girmeye başlicak. Dediğim gibi benim bu betaya katılmaktaki asıl amacım open-betası geldiği zaman accountumun hazır olmasıydı. Çünkü open-betasında sign-up yapmaya çalışanların sayısı çok fazla artıcak ve site sişecek gibi gözüküyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mail'e verilen bilgileri ele geçirmesi demek o mail sitesinin güvenilir olmayan bi yer olması demektir. Zaten dünya çağında tanınan hiç bi mail servisi böle paylaşmaz kullanıcı bilgilerini..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 09 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
adamın dediğini yanlış anlamışsınız.sakin :)

adam dio ki rusya falan nere diyo avrupa diyoruz dio, türkiye bi istisna diyo çünkü hem asya hem avrupa, karışık bi olay dio.aslında böle uzun demio ama dediği cümlenin anlamını açarsak bu.

lol be zehir gibiymiş senin ingilizce, beş kelimeden makale çıkartacaksın neredeyse. adamın ne söylemeye çalıştığı anlaşılabilecek şekilde yazılmamış, dalbudağın teki. kendi de bilmez ne yazdığını herhalde.. yormayın kafanızı boşuna.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

adam orda turkıye karısık bı ulke demiş tabı nufusun yuzde ellısı bız avrupalıyız dıger yarısı bız asyalıyız dıyen karman corman bır ulkeyız karma kultur karma dın karma sehırler karma kıtlar her seyımız karman çorman yani
bıde su kıta olayını hıc anlamam bı avrupa bırlıgı yetkılısı soledı tpraklarının yuzde 15 i bıle avrupa topraklarında olmıyan bır ulkeyı nıye avrupa bırlıgıne alalım demıstı bızım gazetecıler sıkıstırınc 2-3 sene once oldu bu ama komık olan bunu bıze dedıler fakat kıbrısı aldılar AB ye kıbrısın topraklarının yuzde kacı Avrupada acaba ? bunu unutuyolar heralde :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

[Bu mesaj Viktor tarafından 13 Temmuz 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca eurovision'a israil katılıyor, türkiye'nin avruplalılığına ne olmuş? wow avrupa betasına israil'i de alırlar zaten bir lobi yapsınlar. biz gayet avrupalıyız, ***ked up bir durumumuz filan yok..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi başvurdum bakalım nolcak ama çok da önemli değil sahiden en kötü open betaya gireriz beni düşündüren kısım ise oyunu download etmek... neyse şu activeX olayı da kafamı kurcaladı bilge yükledik bunu ama sorun yaşatmaz umarım bize bi de o en sonda maila gönderilecek şeyleri okledim ben hızlı hızlı geçerken onlar da sorun çıkarmaz umarım...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 13 Temmuz 2004 03:03 tarihinde demiş ki:
adam türkiyenin avrupalılığı meselesine fucked up diyor, kötü birşey de demiyor aslında. evet avrupalılığımız fucked up bir durum.

işte bu yüzden bu adamın adı fizboz.sevioruz.

@Sam: bak anlayan anlıo.[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...