McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Güzel taktik. Bi de o Active-X olayıyla uğraşırken bilgisayara pek fazla işlem yaptırmayın, benim başka bir ie pencerem donmuştu wow sign up penceresini de dondurmuştu vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 off inşalla tutarda şöyle düzgün bi oyunu test ederiz[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 zor gibi gorunuyo valla ama 3 hafta beklemek lazim shimdi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Oda en uzun oynama süren demio ki en uzun para ödeme süren diyo :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:(
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: WinterWolf, 05 Temmuz 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:( bende kibrisliyim ama almanyadayim shu anda uni yuzunden. Ben senin yerinde olsam guney'e gecer bi netcafede oynardim yada superonline'in uydu ile eskiden cok hizli bi connection'u vardi unuttum adini shimdi o da iyidir. Ama gec guneye oyna net cafede bence...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Uydu ile olan bağlantı tek taraflı olması lazım yani downloadda işe yarıo ama oyunlarda yaramıo. Çünkü uploadu az..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sorun upload azlığı değil, upload'un gene dial-up üzerinden yapılması yüzünden latency'nin yüksek olması..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 adam conn. lost ve lag üstüne ihtisas yapmış..[signature][hline]We pull when we're pushed too far.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aslinda besiktastaki butun net cafeleri dolasip tek tek gondermek mumkun..demin vnboards da okudum herifin teki sadece dun icin 50 application gondermis daha 2 hafta 6 gunum war dio sinir oldum adamlar bizim sansimizi yiyo ya nedir 50 tane bi gunde!
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Kardeşim yüklenmeyin siteye formu dolduramadım hala grr..[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 umarım kabul ediliriz.. Bu arada tüm kıbrıslı can kardeşlerimin,o güzel insanların accountlarına talip olabilirim :P
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hmm evt başlamış dün, geçen hafta bakmıştım. bende izmire taşındım artıkın, daha netim felamda yok, böle 2 haftada 2 kere kafeden nete girdim daha. 3 hafta demişler bi ara kaydolurum herhal.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kaçar başvuru yaptınız veya yapacaksınız? ben herhalde 5 tane fln olacak toplam gerçi 5 taneyle çıkması çok düşük olasılık ya nese
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 walla millet yok 50 kere yaptirdim flm diyo 1 kereyle olmicak o zaman bu is...zaten hotmaila izin war yap 100 lerce hotmail...tabi ayni bilg dan olmuyomus ne bilim o kadar da urasamam olmazsa olmasin...
Core Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mail olarak .edu'lu mailler tercih ediliyormus..
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evde iki farklı configli bilgisayardan 2 tane attım hayırlısı,kıbrıslı yüce insanlarda kabul edilirlerse canlarıda oynamak çekmezse onlar ıcın oynayabılırım :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi ozaman ben bütün okula kayıt yaptırırım edulu maillarına :) ama onlar kabul edilirlerse çökerler kesin vermezler ehe. zaten 2 arkadaşa şuraya girin kayıt olun dedim. adamlar siteye girdi aa iyiymiş kendi adıma kaydoluyorum dediler :)
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bunların sonucları ne zaman acıklanacak öss gibi oldu hehe heyecan sardı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 öh ben 1 taneyle şansımı deniyorum valla ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi spoken languagelerde Turkish de var bre dünya dili olduk[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oy oy bende başlıyayım çevredeki kafeleri gezmeye 4-5 başvuru yaparim herhalde. yarişmaci arkadaşlara başarılar.. 8-)
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben de 1 tane başvuru ile şansımı deneyeceğimde 4üncü sayfa tam açılmıyor.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Açıldı.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği
Öne çıkan mesajlar