Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel taktik. Bi de o Active-X olayıyla uğraşırken bilgisayara pek fazla işlem yaptırmayın, benim başka bir ie pencerem donmuştu wow sign up penceresini de dondurmuştu vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
off inşalla tutarda şöyle düzgün bi oyunu test ederiz[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
zor gibi gorunuyo valla ama 3 hafta beklemek lazim shimdi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
Oda en uzun oynama süren demio ki en uzun para ödeme süren diyo :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Mesaj tarihi:
said:
WinterWolf, 05 Temmuz 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:(

bende kibrisliyim ama almanyadayim shu anda uni yuzunden.
Ben senin yerinde olsam guney'e gecer bi netcafede oynardim yada superonline'in uydu ile eskiden cok hizli bi connection'u vardi unuttum adini shimdi o da iyidir. Ama gec guneye oyna net cafede bence...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
Uydu ile olan bağlantı tek taraflı olması lazım yani downloadda işe yarıo ama oyunlarda yaramıo. Çünkü uploadu az..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
sorun upload azlığı değil, upload'un gene dial-up üzerinden yapılması yüzünden latency'nin yüksek olması..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
aslinda besiktastaki butun net cafeleri dolasip tek tek gondermek mumkun..demin vnboards da okudum herifin teki sadece dun icin 50 application gondermis daha 2 hafta 6 gunum war dio sinir oldum adamlar bizim sansimizi yiyo ya nedir 50 tane bi gunde!
Mesaj tarihi:
hmm evt başlamış dün, geçen hafta bakmıştım.
bende izmire taşındım artıkın, daha netim felamda yok, böle 2 haftada 2 kere kafeden nete girdim daha.

3 hafta demişler bi ara kaydolurum herhal.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
walla millet yok 50 kere yaptirdim flm diyo 1 kereyle olmicak o zaman bu is...zaten hotmaila izin war yap 100 lerce hotmail...tabi ayni bilg dan olmuyomus ne bilim o kadar da urasamam olmazsa olmasin...
Mesaj tarihi:
evde iki farklı configli bilgisayardan 2 tane attım hayırlısı,kıbrıslı yüce insanlarda kabul edilirlerse canlarıda oynamak çekmezse onlar ıcın oynayabılırım :p[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
abi ozaman ben bütün okula kayıt yaptırırım edulu maillarına :) ama onlar kabul edilirlerse çökerler kesin vermezler ehe. zaten 2 arkadaşa şuraya girin kayıt olun dedim. adamlar siteye girdi aa iyiymiş kendi adıma kaydoluyorum dediler :)
Mesaj tarihi:
bunların sonucları ne zaman acıklanacak öss gibi oldu hehe heyecan sardı[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
öh ben 1 taneyle şansımı deniyorum valla ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
Ben de 1 tane başvuru ile şansımı deneyeceğimde 4üncü sayfa tam açılmıyor.[signature][hline] My entire life passes before her eyes..
Aşk ve pilav böceği

• Yeni Oluştur...