Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

arcane

Öne çıkan mesajlar

Güzel taktik. Bi de o Active-X olayıyla uğraşırken bilgisayara pek fazla işlem yaptırmayın, benim başka bir ie pencerem donmuştu wow sign up penceresini de dondurmuştu vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 05 Temmuz 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:(

bende kibrisliyim ama almanyadayim shu anda uni yuzunden.
Ben senin yerinde olsam guney'e gecer bi netcafede oynardim yada superonline'in uydu ile eskiden cok hizli bi connection'u vardi unuttum adini shimdi o da iyidir. Ama gec guneye oyna net cafede bence...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evt başlamış dün, geçen hafta bakmıştım.
bende izmire taşındım artıkın, daha netim felamda yok, böle 2 haftada 2 kere kafeden nete girdim daha.

3 hafta demişler bi ara kaydolurum herhal.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

evde iki farklı configli bilgisayardan 2 tane attım hayırlısı,kıbrıslı yüce insanlarda kabul edilirlerse canlarıda oynamak çekmezse onlar ıcın oynayabılırım :p[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...