McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Güzel taktik. Bi de o Active-X olayıyla uğraşırken bilgisayara pek fazla işlem yaptırmayın, benim başka bir ie pencerem donmuştu wow sign up penceresini de dondurmuştu vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 off inşalla tutarda şöyle düzgün bi oyunu test ederiz[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 zor gibi gorunuyo valla ama 3 hafta beklemek lazim shimdi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Oda en uzun oynama süren demio ki en uzun para ödeme süren diyo :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: WinterWolf, 05 Temmuz 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Ben kazansam bile test e katılamam herhalde çünkü kıbrıslıyım burdada dial up dan başka bağlantı yok:( bende kibrisliyim ama almanyadayim shu anda uni yuzunden. Ben senin yerinde olsam guney'e gecer bi netcafede oynardim yada superonline'in uydu ile eskiden cok hizli bi connection'u vardi unuttum adini shimdi o da iyidir. Ama gec guneye oyna net cafede bence...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Uydu ile olan bağlantı tek taraflı olması lazım yani downloadda işe yarıo ama oyunlarda yaramıo. Çünkü uploadu az..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sorun upload azlığı değil, upload'un gene dial-up üzerinden yapılması yüzünden latency'nin yüksek olması..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 adam conn. lost ve lag üstüne ihtisas yapmış..[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Verdim başvuruyu hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aslinda besiktastaki butun net cafeleri dolasip tek tek gondermek mumkun..demin vnboards da okudum herifin teki sadece dun icin 50 application gondermis daha 2 hafta 6 gunum war dio sinir oldum adamlar bizim sansimizi yiyo ya nedir 50 tane bi gunde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Kardeşim yüklenmeyin siteye formu dolduramadım hala grr..[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 umarım kabul ediliriz.. Bu arada tüm kıbrıslı can kardeşlerimin,o güzel insanların accountlarına talip olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hmm evt başlamış dün, geçen hafta bakmıştım. bende izmire taşındım artıkın, daha netim felamda yok, böle 2 haftada 2 kere kafeden nete girdim daha. 3 hafta demişler bi ara kaydolurum herhal.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kaçar başvuru yaptınız veya yapacaksınız? ben herhalde 5 tane fln olacak toplam gerçi 5 taneyle çıkması çok düşük olasılık ya nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 walla millet yok 50 kere yaptirdim flm diyo 1 kereyle olmicak o zaman bu is...zaten hotmaila izin war yap 100 lerce hotmail...tabi ayni bilg dan olmuyomus ne bilim o kadar da urasamam olmazsa olmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mail olarak .edu'lu mailler tercih ediliyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evde iki farklı configli bilgisayardan 2 tane attım hayırlısı,kıbrıslı yüce insanlarda kabul edilirlerse canlarıda oynamak çekmezse onlar ıcın oynayabılırım :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi ozaman ben bütün okula kayıt yaptırırım edulu maillarına :) ama onlar kabul edilirlerse çökerler kesin vermezler ehe. zaten 2 arkadaşa şuraya girin kayıt olun dedim. adamlar siteye girdi aa iyiymiş kendi adıma kaydoluyorum dediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bunların sonucları ne zaman acıklanacak öss gibi oldu hehe heyecan sardı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 öh ben 1 taneyle şansımı deniyorum valla ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi spoken languagelerde Turkish de var bre dünya dili olduk[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oy oy bende başlıyayım çevredeki kafeleri gezmeye 4-5 başvuru yaparim herhalde. yarişmaci arkadaşlara başarılar.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben de 1 tane başvuru ile şansımı deneyeceğimde 4üncü sayfa tam açılmıyor.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Açıldı.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar