roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sesu said: Arkadaşlar da geçici ya. Ben bebeklik arkadaşlarımdan sıkıldım mesela abi. İnsan sıkılıyor. sesu said: E muhtemelen. Sıkılsınlar zaten aynı insanlarla nereye kadar. Sıçtığı boku bilir hale gelince uzaklaşacaksın abi. ben şu dediklerinin birebir aynısını kendi arkadaşlarıma söylemiştim, canıma okudular. NASIL İŞ BU KARDEŞ DEDİK BAĞRIMIZ BASTIK VS tarzı söylemlerle. kız erkek fark etmedi hatta öyle diym. benim gibi düşünen birilerinin daha olması beni rahatlattı açıkçası kendimi garip hissediyodum. kimseyi 7 24 çekmek zorunda olmadığım gibi, kimse de beni 7 24 çekmek zorunda değil. herkesin her şeyini bilmek kendimize dert etmek zorunda da değiliz. arkadaş çevremi sık sık değiştirmeye çalışıyorum, bi ay onlarla bi ay bunlarla gibi, ama çok laf yiyorum bu yüzden. bi satış olmuyor sadece biraz uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: dost sandığınız kimselerin kendi arkanızdan söylemiş olduklarını duysanız, pek dost olan kalmaz lan o zaman euhe bi kere bi "dost" dediğim adam sevgilime "ondan bi halt olmaz, kaşarlarla gezio tozuo o sen bilmiosun tabii, boşver onu gel görüşelim" fln demişti. sevgiyle anıyorum o arkadaşımı bir kez daha doğru olsa içim yanmicak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dostum dediğin insan bir elin parmaklarını geçmemekle beraber nerdeyse onlar için canını verebileceğin insanlardır. Sıkılırsan eskisi gibi sürekli görüşmezsiniz ama iyi/ kötü gününde yanında olursun. Bi süre sonra da özlersin zaten çünkü güvenebiliceğin başka insan yoktur ve her insanın hayatında en az 1 tane dostu olmalıdır. wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 benim bi tane var istese böbreğimi veririm. yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abvblizzard said: benim bi tane var istese böbreğimi veririm. yeter işte. luckta babasına vermişti böbreğini sonra gördük ne oldu aman diyim değerli organlarınıza sahip için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 10 sene sonra karşılaşıp aynı muhabbeti yapabiliyorsan arkadaşındır. dostluk çok izafi bir kavram, hani yalama olmuş bir kavram olduğu için mümkün olduğu kadar kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "roket adam" said: hiç sebebi yokken bile uzaklaşabiliyo insanlar birbirinden. insan ilişkilerini çok abartıyorsunuz, anne baba kardeş dışındaki insanlar arasında her şey olabiliyor. DOSTUM BEBEYİM SONSUZA DEK BERABERİZ olayı da yalan maalesef. ben 22 yaşındayım,üni 2.sınıftayım ve insanlara hep çok fazla değer verip çok sevdim,dolayısyla çok inciniyosun. şunu yeni yeni öğreniyorum ve takmamaya başlıyorum hareketleri bi süre sora iice yalnız kalıyosun yakın arkadaş noktasında ama en azından ruhen daha sağlıklı oluyosun kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: bugün sonsuz tedirgin bedenim gözlerimde isyan ve yitik yaşam üç aylara girmiş mümin gibiyim ama seni özleyişim gayet bilimsel bir kadının suya değer etekleri görsen tahrik olurdun ah köftehor sigarayı da bırakmıştın serseri gittin bak tenhalaştı sohbet meclisi entelektüel bir kişiydin zannımca kim aksini söylese dövüşürdüm, itişirdim en kral yoğurduyla bilinir kanlıca zira sen taksonomistin önde gideniydin önemli bir tartışmamızdı ekolojik denge ve şöminemin önündeki kınalı ayı postum çok fena kızdırırdı seni haklı olaraktan ama gittin de gelmedin be raşid dostum vahe kılıçarslan oha bu adam general fln degilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ona ihtiyacin oldugu zamanda belli olur gercek dostun olup olmadigi. . kotu gununde yaninda olabiliyorsa iste odur dost dedigin. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar