Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

on sene önce dost dediğin insanın şu an yanında olmaması

soulberry

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Arkadaşlar da geçici ya.
Ben bebeklik arkadaşlarımdan sıkıldım mesela abi. İnsan sıkılıyor.

sesu said:

E muhtemelen. Sıkılsınlar zaten aynı insanlarla nereye kadar. Sıçtığı boku bilir hale gelince uzaklaşacaksın abi.

ben şu dediklerinin birebir aynısını kendi arkadaşlarıma söylemiştim, canıma okudular. NASIL İŞ BU KARDEŞ DEDİK BAĞRIMIZ BASTIK VS tarzı söylemlerle. kız erkek fark etmedi hatta öyle diym.

benim gibi düşünen birilerinin daha olması beni rahatlattı açıkçası kendimi garip hissediyodum. kimseyi 7 24 çekmek zorunda olmadığım gibi, kimse de beni 7 24 çekmek zorunda değil. herkesin her şeyini bilmek kendimize dert etmek zorunda da değiliz.

arkadaş çevremi sık sık değiştirmeye çalışıyorum, bi ay onlarla bi ay bunlarla gibi, ama çok laf yiyorum bu yüzden. bi satış olmuyor sadece biraz uzaklaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

dost sandığınız kimselerin kendi arkanızdan söylemiş olduklarını duysanız, pek dost olan kalmaz lan o zaman

euhe bi kere bi "dost" dediğim adam sevgilime "ondan bi halt olmaz, kaşarlarla gezio tozuo o sen bilmiosun tabii, boşver onu gel görüşelim" fln demişti. sevgiyle anıyorum o arkadaşımı bir kez daha

doğru olsa içim yanmicak lan
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum dediğin insan bir elin parmaklarını geçmemekle beraber nerdeyse onlar için canını verebileceğin insanlardır. Sıkılırsan eskisi gibi sürekli görüşmezsiniz ama iyi/ kötü gününde yanında olursun. Bi süre sonra da özlersin zaten çünkü güvenebiliceğin başka insan yoktur ve her insanın hayatında en az 1 tane dostu olmalıdır.
wow
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

hiç sebebi yokken bile uzaklaşabiliyo insanlar birbirinden. insan ilişkilerini çok abartıyorsunuz, anne baba kardeş dışındaki insanlar arasında her şey olabiliyor. DOSTUM BEBEYİM SONSUZA DEK BERABERİZ olayı da yalan maalesef.

ben 22 yaşındayım,üni 2.sınıftayım ve insanlara hep çok fazla değer verip çok sevdim,dolayısyla çok inciniyosun.

şunu yeni yeni öğreniyorum ve takmamaya başlıyorum hareketleri bi süre sora iice yalnız kalıyosun yakın arkadaş noktasında ama en azından ruhen daha sağlıklı oluyosun kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

bugün sonsuz tedirgin bedenim
gözlerimde isyan ve yitik yaşam
üç aylara girmiş mümin gibiyim
ama seni özleyişim gayet bilimsel

bir kadının suya değer etekleri
görsen tahrik olurdun ah köftehor
sigarayı da bırakmıştın serseri
gittin bak tenhalaştı sohbet meclisi

entelektüel bir kişiydin zannımca
kim aksini söylese dövüşürdüm, itişirdim