DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ben bazı şeyleri paylaşacak birilerini bulamadığımda yazarım arada.çoğunlukla şiir formatında oluyo.pek fazla kitap okuyan biri olmamama rağmen beynimdekileri kağıda dökebiliyorum.gece daha iyi çalışıyo kafam.çok kitap okuyan iyi yazar diyen zihniyete katılmıyorum. geçen gün annem bulmuş..pek iç açıcı şeyler olduklarını söyleyemem.ne bunlar fln dedi..şarkı sözü deyip geçiştirdim.yazdıklarımı başkalarının okuması pek hoşuma gitmez.öyle bişeyler işte.. siz ne yazıyorsunuz? niye? ne zamanlar? vs..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bence onemli olan kafandakileri dokmekle beraber onları doktuğünde karşındaki kişinin de aynen senin gördüğünü görmesini hissttiğini hissetmesi gerekir. Tabii bunun yanında da cümlelerden sıkılmaması da gerekir. Bunu sağlamanın ilk yolu yazdığın dili çok iyi bilmek ve onu doğru, güzel ve akıcı bir şekilde kullanmaktır. Bunun yolu da kitaptan geçer. Ghaldszar' in konu ile ilgili son cümlesi: Hiç bir sanat dalında sanattan kopuk olarak sanat yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Yaziyorum çünkü yaşıyorum,etrafımı izliyorum,analiz ediyorum,hissediyorum her şekilde,kelimeler sadece duygularımın sembolleri oluyor yada düsüncelerimin sekilleri. Sevdigimde yaziyorum,üzüldügümde yaziyorum,kızdıgımda yaziyorum,şaşırdıgımda yaziyorum.Elime kalemi alip kagıdı buldugum zaman hangi duygum öne cikmissa hangi düsüncem beni mesgul ediyorsa onu anlatiyorum. Kalem olmadıgı zamanlar ise aklımda yaziyorum,üretiyorum,işliyorum,yeni olasiliklar yaratiyorum,hikayeler başlatıp bitiriyorum. Genelde bunları birisinin okumasi için yapmiyorum.Ama içimde herhangi bir zaman,bilinen ya da bilinmeyen birinin yazdiklarimi bulup okumasi ve benim hissetiklerimi hissetmesi istegim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Yazıyorum,çünkü içimi biyere dökme ihtiyacı duyuyorum. Aklıma guzel ve anlamlı cumleler geliyo ya da sarkı sozleri..[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İçindekileri dışarı vurmak çok güzel bir şeydir. Ben genelde beni dinleyebilecek ve anlattıklarımı saklayabilecek insanlara açarım derdimi. Ama arada sırada yazdığım oluyor misal :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Faerdun, 27 April 2003 15:50 tarihinde demiş ki: Yaziyorum çünkü yaşıyorum,etrafımı izliyorum,analiz ediyorum,hissediyorum her şekilde,kelimeler sadece duygularımın sembolleri oluyor yada düsüncelerimin sekilleri. Sevdigimde yaziyorum,üzüldügümde yaziyorum,kızdıgımda yaziyorum,şaşırdıgımda yaziyorum.Elime kalemi alip kagıdı buldugum zaman hangi duygum öne cikmissa hangi düsüncem beni mesgul ediyorsa onu anlatiyorum. Kalem olmadıgı zamanlar ise aklımda yaziyorum,üretiyorum,işliyorum,yeni olasiliklar yaratiyorum,hikayeler başlatıp bitiriyorum. Genelde bunları birisinin okumasi için yapmiyorum.Ama içimde herhangi bir zaman,bilinen ya da bilinmeyen birinin yazdiklarimi bulup okumasi ve benim hissetiklerimi hissetmesi istegim var. oha... :) İmkaansız bir şey.. benim aklımdakileri nasıl yazdın?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yazıyorum çünkü yapabildiğim, yaparken de zevk aldığım tek şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basibozuk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Gerçekliğe uzanma, onu yaratma yolunda çaba sarf edebilmek için... Ellerimin yaratmaya yetmediğini kalemin desteğini alarak becerebilmek için...[hline]And Vandora came forth, with fire from the sky upon her lips, and sanctified the sacred fountain with her kiss. Thus, she said, he who follows me shall cast off the bonds of flesh and become as elusive as the mist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ben genelde küfür ediyorum[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 cunku canim istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Arkadaşlar size vasiyet ediyorum. Ben öldüğüm zaman yazılarımı alın bi cilt yapıp gereksiz meyveler diye çıkartın. Yazı çizim mizim ne varsa hepsini birleştirin.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 valla yazmiyorum. ihtiyacini hissetmedim. bazen, coook asiri duygulandigim zaman ,kendi kendime konusurum sadece.kendim kendime biseyler anlatirim.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 kişiden kişiye göre değişir :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan2249 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bence yazmak kişiyi geliştiren hafızamızı tazeleyen bilgi birikimimizi artıran kısacası gelişimi tamamlayan insanın en önemli eylemidir[hline]dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar