gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi saatlerdir ne zaman dışarıya baksam sarı bir filtre görüyorum face de ve ekşisözlükte noluyor lan deprem mi oluyor başlıklarını görünce bende bir problem olmadığını anladım ne olabiline ki bu
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 perdeleri cektim gündüz gündüz baktıkça içim kararıyo dışarıya bundan iğrenç görünen bir gündüz havası daha görmedim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben gördüm kıpkırmızıydı ben ilkokul 3 teyken
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Şimdi bunu dedim diye deprem olmasın da.. :D Abi çok sıradan bir şey. İlk defa mı sarı gökyüzü görüyorsunuz? Hava kirliliği bulutlu yağışlı havayla birleşince sarı gökyüzü özellikle İstanbul'da çok sık olan bir şey. Deprem olursa da tesadüf demek lazım yani yoksa senede 50 kere yıkılırdı her yer
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bi kere bu durum ''gökyüzüne kim işedi'' değil ''hava sarılık olmş ihih'' diye betimlenir.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "Tatar Ramazan" said: ekmek makarna stoklayın almam ben ekmegi evime
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tellos said: bi kere bu durum ''gökyüzüne kim işedi'' değil ''hava sarılık olmş ihih'' diye betimlenir. Hava sarılık olmasa beni ziyarete gelir miydin talatım? =(
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nasısa hava sarı ya sık bol keseden dfg
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hahaadasf Sıkıyo tabi lan gelmez bu. Onu görmek bana haram anladım ben =(
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aquila said: an Azmodai said: gut Osso said: s
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nileppezdel said: Şimdi bunu dedim diye deprem olmasın da.. :D Abi çok sıradan bir şey. İlk defa mı sarı gökyüzü görüyorsunuz? Hava kirliliği bulutlu yağışlı havayla birleşince sarı gökyüzü özellikle İstanbul'da çok sık olan bir şey. Deprem olursa da tesadüf demek lazım yani yoksa senede 50 kere yıkılırdı her yer Evet. 2 haftada bir hep olan bir şey. Ben çok severim hatta.
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yağmur niyetine çamur yağıyo resmen üstümüze, mont kuruyunca çamur lekesi kaldı üstünde nokta nokta
Öne çıkan mesajlar