_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Çok eskiden buralardaydım RaVeNa kullanıcı adım ile,bir çok arkdaş,dost edindim bu siteden,bir çok projelere adım attık,sonra pati bi ara kapanma/değişme sürecine girdiğinde Account'um gitti ve ogünden sonra birdaha girmemiştim,Çok uzun zaman oldu be Pati,herkeze yeniden merhabalar =) .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yeniden hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hoşbulduk Llama =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 merhabaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Welcome back. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 accountun banlandıysa geri alabiliyosun bildiğim kadarıyla. tabi belli bi süreden eksiyse Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 elesso said: accountun banlandıysa geri alabiliyosun bildiğim kadarıyla. tabi belli bi süreden eksiyse Elesso banlanmadı accountum,ozamanki mailimide hatırlamıyorumki 2003 yılıydı =) hatırladıklarımı denedim,hatta Mail bile attım yöneticilere ama ilgilenmediler açıkcası,daha doğrusu ben olduğumuda inanmadılar sanırım .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hoşgerigeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 _Ravena_ said: elesso said: accountun banlandıysa geri alabiliyosun bildiğim kadarıyla. tabi belli bi süreden eksiyse Elesso banlanmadı accountum,ozamanki mailimide hatırlamıyorumki 2003 yılıydı =) hatırladıklarımı denedim,hatta Mail bile attım yöneticilere ama ilgilenmediler açıkcası,daha doğrusu ben olduğumuda inanmadılar sanırım .. ilgiden ziyade, bu tur durumlarda pek yapacak birsey yok ancak eski uyeysen ve bildigin tanidigin, senin sen oldugunu bilen halihazirda aktif pati varsa bakariz, ona zimmetleyebiliriz seni, ki o zaman da garanti degil. yoksa oyle biri, o zaman yapacak birsey yok zaten, hosgeldin =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ema benim ilk kermit accm için nasıl uğraşmıştı. ama mailimin şifresini hatırlayamadığımdan (o zamanlar kolaymailmi ne bişi vardı onunla üye olmuştum) yalan olduydu bende iplemediydim. kermit_frog'u kermit diye traş ettirdiydim sonra. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.