dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 zati brazilian jiujitsuyu amcalar paso farklı stillerle kombine edip aralarda submission için çekiveriyorlar, eli kolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 mixed martial artsda kullaniyolar iste ground gamede ufcde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yup.. tek teknik olarak kullanmak komik olur gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Aikido diyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aikido candır, samuraylara karşı zaten bi sempatim vardır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yaw hasta oldum dünkü dersi kaçırdım, hala geçmedi bugünkünü de kaçırıcam :S anasını satiim hiç hasta olmamıştım bu sene, keşke hafta içine denk gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 selamlar izmir deyim bende. başlamayı düşünüyorum. var mıdır izmirde giden yolunu yordamını bilen. balcova kipa da varmış sanırım internetten gordüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://www.bukulmezlervakfi.org.tr/ Avrasya Aikido ya bagli sekilde calisiyor. Ilk Aikido'yu ogrendigim yerdir, muhtesemdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Black-ice said: bu dastingonun verdiği gazla bende başladım çok güzel haftada 2-3 gidiyor birbirimizin ağzını burnunu kırıyoruz vallaha. herkese tavsiye ederim. şaka bir yana hiç aklımda olmayan birşeydi. bizim eve de yakınmış dedim ben de geliyorum. bi kıyafetin içinde yüzüyorum biraz o kadar. bir de geçen gün ağzımı kırdı gaza gelip bu adam. gavur mu fırlatıyorsun dedim sen ulan. topic karşıma çıktı mesajımı gördüm şaşırdım uplayayım dedim. 1 yıl 2 ay olmuş başlayalı demek ki. hala devam ediyorum. 3. kyu oldum, sonbaharda 2.kyu yani kahverengi kuşak olucam inşallah. baya çözdüm olayı artık hareketleri daha akıcı yapabiliyorum, baya refleksler oluştu. bi tarafım tutulduğunda otomatikman dönüyor eller:D ama hala çok erken tabi, gerçek bi tehlike anında hiçbişey yapamam tabi:) seminere katıldım bir tane. 8.dan japon hoca geldi. baya şey öğrendim. çok yararlı oldu. bakalım devam ediyoruz. topiği açan dastingoo ile başlamıştık. o bırakmak zorunda kaldı iş hayatına falan atılınca. ben de okul bitmeden hakamayı giymek peşindeyim işte giyicem inşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yakın dövüşte etkili olabilir ama şaşırtmalarda pek iyi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
optiyones Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 en iğrenç dövüş sporu aikido 6 ay gittim şov amaçlı sadece aikido. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://freechristimages.org/images_crucifixion/Resurrection_Raffaelino_del_Garbo_1510.jpg HALLELUJAH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 optiyones said: en iğrenç dövüş sporu aikido 6 ay gittim şov amaçlı sadece aikido. gel bi gün bizim antremanlara sana bi şov yapalım :) hayırsız bir troll olduğun için mahalle bıçkını tadında cevap veriyorum öyle ki daha dövüş sporu diyerek cümlenin başında ne kadar bilgi yoksunu biri olduğunu belli etmişsin. o yüzden hadi git boks moks yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar