Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agva Sapanca tarafinda felan haftasonu temali tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
agvada kaldım ben kızla beraber gidersen süper oluyor, nehir kenarında oteller filan var şimdi hatırlayamadım adını eski hatun rezervasyon yapmıştı..

sallarla filan geçiyorsun o kadar ortam varken eşşeklik etme akşam üzeri sandalla iki kürek çek sevgiline akşam ateş başında gitar şarap muhabbeti yapıyorlar o da romantik olaydır.. havuzu olmayan bi yere gitme gündüz yapılacak pek bişey yok (ormanda açık hava fantazilerini saymazsak :))

yanlız seninde araban yere çok yakınsa yollar çok bozuk bi daha düşün bence
Mesaj tarihi:
Ben gittim pek enteresan bir şey yok bence. Yol bayağı uzun ve şu aralar mevsimi değil bence. En büyük atraksiyonu kayıkla gezmek olabilir. O da bu mevsimde yalan olur kanımca.

Oraya gideceğin masrafla kız arkadaşınla gideceksen İstanbul'da güzel bir hip otel çok daha enteresan olacaktır. Bence :)
Mesaj tarihi:
Hip otel kadar saçma bir kavram yoktur herhalde turizmde

Küçük oteller kitabı vardı bi yerden bulabilirsen kesinlikle göz at. İnanılmaz güzel oteller var istanbul çevresinde.

Sapanca'da otelde wellness falan diyorsan Richmond wellness var. Pek fazla otel yok orda olanlar küçük boyutta yine göl yakınlarında bi tane var 4 yıldızlı güzel bi yer.
Dedeman göl evi var mutlaka orada kahvaltı yap.

Ağva otellerinede buradan bakabilirsin
http://www.agvarehberi.com/konaklama.php#hotel7

riverside'dan uzak dur müthiş insan kazıklıyorlar. Ben Piccolo Mondo da kaldım güzeldi.
Mesaj tarihi:
abi yemisim hip hopunu
ne bu ya ankarali koylu gibi istanbula gelip otelde mi kalcam
evim war allaha sukur

abi richmond wellnessa baktimda
spali felan
korkunc bi para ya
haftasonu paket 2 kisi 850 euro
Mesaj tarihi:
abi agva yazlık mekan degil mi şile tarafında?
sapanca tamamen alakasız ve sogukta gezmeye gidilecek yer degil. gol kenarında kafeler falan var orda oturur iki cay icer, haslanmıs mısır yersiniz. cok extreme bise yapmak isterseniz golde yunuslarda pedal cevirirsiniz ahaha. pek bisey bekleme yani ordan.

esas sen masukiye'ye gel orda bi mangal yap, alabalık ye. dogal guzelligin tadını cıkar. ama alkol yok malesef, onu da aklında bulundur.
Mesaj tarihi:
toggie + 1

maşukiye, kartepe buralar harika yerler günübirlik gelip maşukiyede gezebilirsin. Gebze tarafında ballıkayalar var tracking falan yaparım diyorsan fotoda çekerim 3-5 diyorsan harika bir yer. Aynı şekilde yine yuvacık barajı var kocaeli'de atvlerle falan doğa gezisine çıkartıyorlar çok eğlenceli. Kalıcak otelde var ucuz üstelik.

Kocaeli'yi keşfet derim. Kar istiyorsan kartepe güzel oluyor.

Evet Richmond pahalı bir otel ama paket çok hayvansıymış herhalde o paketten sonra hayatta hiçbirşeye sinirlenmezsin hertürlü masaj spa wellness vardır =)
Mesaj tarihi:
abi her turlu set pakette warda
800 euroda bi haftasonu icin iyi par ayane
ki yol felan yok o fiyatta

gunubirlik bisi aramiyorum ben bole dah ahaftason vari bisi
kayak seven insan deilim
napcam kartepede
Mesaj tarihi:
abicim tabi zevk senin ama ağva mayıs ayı gibi keyif veren bi yer
şimdi daha bahar gelmedi ve üsteki 2 mesaja +1 ben kocaelide okuyorum maşukiyeye bi türlü gidemedim ama her hafta bi tur oluyo süper diyo gidenler
2.yuvacık gerçekten çok keyifili atv falan varmıydı hatırlamıyorum ama doğallıgın keyfi hakkaten yaşıyosun
istanbulda ömerli falan atmış atvymiş yanında tırt kalır walla çok daha ucuzdur üstelik
Mesaj tarihi:
O zaman ağva abi. Cebine uygun bi otel bulursun elbet. Havayıda pek takma ağva her mevsim güzel bence. Ben her gittiğimde keyif alıyorum.
Sapancaya gidipte otele kapanmakta anlamsız olur. Sapanca da birde kiralanan evler falan var hsonu için onlarıda bi araştır istersen.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Ya war midir giden kalan gezen?
Napilir? Nere gezilir? Guzel otel var midir? Nasil gidilir?(araba war)

Merhaba, Ağva otelciler derneği olarak Ağva'yı merak edenlere, gelip konaklamak isteyenlere, konaklayıp sorun yaşayanlara yardım etmek istiyoruz.
Hemen sorularınıza yanıt vermeye çalışayım.

Ağva'da neler yapılır?
Ağvada yapılabilecek aktivite çeşitliliği çok fazladır, derneğimizin sitesinden (http://www.agvaotelleri.org/agva-aktiviteleri.html) bakabilirsiniz fakat bizlerin yapılabilirliği çok olan aktiviteleri anlattığımızda ziyaretçilerimiz geldiklerinde yanılgıya düşüyor. Bu yüzden mevsim, sizlerin imkanları gibi faktörleri göz önünde bulundurarak yanıtlamak doğru olacaktır. Ancak genel anlamda Ağva'da insanlar kafa dinlemeye ve bu güzel doğa'da azda olsa yaşamaya geliyorlar.

Nereleri gezebilirsiniz?
Ağva'nın nehir kenarı en çok merak edilen yerlerdir, bunun yanında sahil bölgesi, koylar ve mağaralar çok merak edilen bölgelerimizdir.

Nasıl gidilir?
İstanbul'da her iki köprüden de ümraniye istikametine gittiğinizde sizi Şile tabelaları karşılayacaktır, bu tabelaları izleyerek Şile' ye kadar geliniz, sonrasında Ağva tabelalarını izleyerek 20-30 dakika kadar sonra Ağva' ya ulaşabilirsiniz.

Saygılar
Ağva ile ilgili her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.
Ağva Otelciler Derneği
www.agvaotelleri.org
Mesaj tarihi:
ağva da gidilkecek iki yer var, para avrsa hayat güzel diyelim lush otel e gidelim

yok az para ama nehir kenarında kafa dinleme temiz nezih konaklama dersen piccolo mondo (gittim kaldım güzel bir yer)
bir de gidenler acqua vrde den çok memnun gidersek biz de bir sonrakine oraya gidelim diyoruz

ağva sevgili otelciler bilrilği hedesi arkadaşım
haksızsın ... ve sana laflar hazırladım koskoca otelciler birliği olarak zebil gib
i konaklama işletmesine sahip yerden çıakrak çıkara 5 otel bir pansiyo mu çıakrdın?

http://www.agvarehberi.com/konaklama.php

burası bireysel bir site olmasına rağmen sözde otelciler derneği sitesine 10 basıyor nedense.. (tamam burdaki mekanlar da belirli bir reklam ücreti ödüyor ama ayıp ya hem otelciler derneği diye giriyordsun olya hem bizi kertmeye çalışıyorsun ayıp)
  • Yeni Oluştur...