eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bu nasıl bir gülüştür ya nasıl bir kopmadır ya neye gülmüştü o an acaba çok merak ediorm[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!![Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Temmuz 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 fotoğrafa burdan foto açılmıyor galiba yukardaki link e buyrun o zaman[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 gayet güzel gülmüş doğal bir gülüş kasmamaış kendini:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 okadarda anormal bir durum yok ortada?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 lol bu arada binada yıkılacak gibi duruyor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Elcia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Nasıl dikkat ettin o arkadaki binaya hayretsin.:) Marit Pryan
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 eee ben çok dikkatliyimdir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 heyt o benim leyn ne var?? :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..:horace:
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 lol dişler biraz fazla parlamış ama olsun sarı gözükmesinden iyidir :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 10:41 tarihinde demiş ki: ayy üzüldüm şimdi:D...bn çevremde dişlerimin beyazlığı ile tanınırım ... ama yıllardır da aksatmadan günde en az 1 olack şekilde fırçalarım..1-2 hafta dokunmiim hemen başlar sararmaya.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Temmuz 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 heh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yemek yemye dalmısım oyle bakıp bakıp durdum unuttum bı anda dedım bu herıf kım :)[signature][hline]
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 dişlerime çok önem veririm.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben de orda gayet sakin takılıyorum valla[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben de cthulhu nun neye güldüğünü çözmeye çalışıodum galiba harbi neye gülüodun lem[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Temmuz 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla o fotodan haberim yok benim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 neye güldün ben asırı merak ettim hatırlamaya çalış bi[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya herseye guluyordu zaten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ne güzel gülmüş, canım çekti ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Prawler, 28 Temmuz 2004 20:03 tarihinde demiş ki: ya herseye guluyordu zaten zuahahah orası öle neseli dertsiz cocuk işte ne güzel valla :horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ahanda çözemedim gülüyormu yoksa acıdanmı öle olmuş ya biri gıdıklamış yada arkadaşı cimciklemis yada.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 binanın mimarları pizza kulesinin mimarlarıyla aynı galiba[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: shapshal, 28 Temmuz 2004 20:17 tarihinde demiş ki: binanın mimarları pizza kulesinin mimarlarıyla aynı galiba 1)pisa 2)yamuk çektim :horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 icq da 10 cumlenın sonundada sırıtan adamın realde de boyle olması gayet normal[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yaw gidin ya başka işiniz mi yok :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Öne çıkan mesajlar