Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bakış açınıza bağlı valla. görsel olarak lincoln daha klas gözüküyordu oynadığı 4-5 aylık dönemde mesela. elano öyle no look pas, top sektirerek 10 metre top sürmediği için sönük kalıyor ama gayet iyi top oynuyor 2. devre itibarı ile. orta sahada pas trafiğine yöneten adam. servetin yanına kadar gelip top çıkarıyor sorumluluktan kaçmıyor. oyunu gayet iyi okuyabilen ve bu yönde takımı yöneten isim elano. dün çok iyi değildi ama yine golünü atıp jo'ya efsane bir pas attı ilk devre. çok övülen alex'e de. "ADAM YÜRÜYOR AMA Bİ PAS ATIYOR ARKADAS MAC DEGISIYOR" diyen de yurdum medyası sonuçta. ha bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tabata konusunda patlayan birileri arıyorsak bjk yönetimidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi daha fazla yorum yapamıcam. kermitin mesajları okuyorumda resmen hiç tutar yok mesajlarında hemen diğer tarafa dönüyor :) lafı istediği gibi algılıyor. hll olsun ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 onu masq söyleyeceksin onu işte. tabataya beşiktaş taraftarı geldiğinde REREÖRÖRÖRR LAYAYALAL demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: algılınıyor wat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 en çok bana sorcaksınız. kermit öğrendi bak. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: onu masq söyleyeceksin onu işte. tabataya beşiktaş taraftarı geldiğinde REREÖRÖRÖRR LAYAYALAL demedi. onu diyecek kadarda yüzsüz olmayın arkadaşım deli derler adama zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: kermit said: onu masq söyleyeceksin onu işte. tabataya beşiktaş taraftarı geldiğinde REREÖRÖRÖRR LAYAYALAL demedi. onu diyecek kadarda yüzsüz olmayın arkadaşım deli derler adama zaten sen çok fazla cızırtı yapıyonda benim lafım şu lafaydı yahu. Masquerade said: hacı takımları karıştırdın. patlayan 8M'lik tabata. sory. :( amma araya girme meraklısısın başına dert olur aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Masquerade said: en çok bana sorcaksınız. kermit öğrendi bak. aferim. he diyip geçiyorum işte sanada. kader işte naparsın. sorgulayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 f5f5f5f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tabata 8mlik oyun oynamiyor ama 8min kendisine fazla geldigini biliyo ve ona göre cabaliyor son maclarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: tabata 8mlik oyun oynamiyor ama 8min kendisine fazla geldigini biliyo ve ona göre cabaliyor son maclarda. dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Masquerade said: f5f5f5f5 işte sen onu galatasarayın yenildiği maçlarda yapıyosun genelde. önce vanish atıp 2 gün gözükmeyip ortalık sakinleşince çıkıyosun ortaya. tabi vanishteyken f5 spamlayıp ergen sivilcelerinle oynarken konuyu okuyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: vaniLLe said: tabata 8mlik oyun oynamiyor ama 8min kendisine fazla geldigini biliyo ve ona göre cabaliyor son maclarda. dfgdfgdf komik olan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: komik olan ne ? fenerbahce kötü, emre caba gösteriyor övgü alıyor emre iyi futbolcu. tabata 8mlik degil, 8m hak etmediginin farkında cabalıyor tabata iyi futbolcu Lig lideri Galatasaray'ın orta sahası bok gibi 5 para etmez, futbol bilgisi ve eğitimi 5tl geri kalan herşey icin master card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Vanil aldı topu göğsüne yumuşattı ve goolll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: Masquerade said: f5f5f5f5 işte sen onu galatasarayın yenildiği maçlarda yapıyosun genelde. önce vanish atıp 2 gün gözükmeyip ortalık sakinleşince çıkıyosun ortaya. tabi vanishteyken f5 spamlayıp ergen sivilcelerinle oynarken konuyu okuyosun =) l2read senden de büyüğüm sory kermit. tekrar fail. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ağlama melis sivilcelerin ve çıkmayan sakalların için =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hah bak tam yaşına uygun, ergen tribi atıyosun. hll, böyle devam. ama vanilleyle daha iyi organize olun bir dahaki sefere, zira troll denemeniz başarısız. :( bu da son post olsun buraya bakalım. cya guyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gökalp selam, Güzel maç var mı bugün asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: vaniLLe said: komik olan ne ? fenerbahce kötü, emre caba gösteriyor övgü alıyor emre iyi futbolcu. tabata 8mlik degil, 8m hak etmediginin farkında cabalıyor tabata iyi futbolcu Lig lideri Galatasaray'ın orta sahası bok gibi 5 para etmez, futbol bilgisi ve eğitimimi 5tl geri kalan herşey icin master card ya bi gid allasen. senin futbol bilgin artik stoklardan kaldirilmis. söylediklerim dogru. sadece gsnin ortasahasi bok gibi kismini hangi nacizane vücut kisimlarinla okudun, onu merak etmekteyim. su anda kötü vaziyetteler demek istedim elbette ki. emre caba gösteriyor son haftalarda iyi dedim. süper futbolcu emre yazdigim yeri gösterir misin bana ? gösteremezsin, o zaan sus. tabata icin de söyledigim seyin arkasindayim. adam caba gösteriyor. sen de azcik caba göstersen de futbol konusunda, adam gibi tartisabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Masquerade said: hah bak tam yaşına uygun, ergen tribi atıyosun. hll, böyle devam. ama vanilleyle daha iyi organize olun bir dahaki sefere, zira troll denemeniz başarısız. :( bu da son post olsun buraya bakalım. cya guyz. konumuz ne ? futbol değilmi evladım ? konumuz futboldan çıkmışmı ? hayır. troll varmı bana göreyok. o zaman troll kavramını öğren lütfen. çok bilmişlik taslama. kimsenin trollediği yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Gökalp selam, Güzel maç var mı bugün asdsad dünyada en nefret ettiğim taraftar tipisin bundan sonra tolga. sana günahımı bile vermem. gs gs diyip takımını dünyanın en iyi takımı gibi gösteren lisedeki arkadaşımdan farkın yok yani. o yüzden kusura bakma. ben zengin olurum sen bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 La gs kötü olunca kötü diyorum ben.Hatta yenilince tebrik ediyorum karşı tarafı valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 masq fistanlaşma, eskişehirleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar