Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 İspanya ligine göre zaten konuşuyorum türkiye ligine koysam atleticoyu açık ara şampiyon derdim. Sence atleticonun kadrosunun yeri 10.sıra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 OF KAHKAHA ATTIM YA İSPANYA LİGİ İLE TÜRKİYE LİGİNİ BİR TUTMAK BAYA İYİ HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: İspanya ligine göre zaten konuşuyorum türkiye ligine koysam atleticoyu açık ara şampiyon derdim. Sence atleticonun kadrosunun yeri 10.sıra mı? bence 10. sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 neyse gerek yok bu konuda tartışmaya gs çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 eğlenmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sen anlamıyosun galiba. a. madridin olayı ispanya liginde o kadar zorlu takım arasında ilk 3 e oynamak değil. elindeki kadroya bakarsan baya iyi kadrosu var ama real madrid, barcelona, valencia, sevilla ve deportivo gibi takımlar ile zorlanacak bi takım. e bundan yola çıkarsak a. madrid ispanya liginde bana kalsa 6. olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yani demek istediğim siz ligin başında kadromuz mükemmel şampiyonuz açık ara nidaları atıyodunuz ama kadroda bi boka yaramıyomuş. o kadroyla şu anda açık ara olmanız lazımdı evet. fener 7 hafta adam gibi puan alamadı. sizde sizi kovalayan takımların ekmeğine yağ sürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: kermitin demek istedigi; siz bizim kadromuz söyle böyle diye övünürken besiktasin kötü kadroya ragmen sizin hemen dötünüzde olmasi. demek ki sizin o cok övdügünüz kadronun o kadar da iyi olmadigi. ha bu arada kaynamış anlayan birisi çıkmış bak. demekki bu arkadaşımızın 2 adet gözü var. götüyle okumak yerine gözünü kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 halamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 e abi tamam da mesela atıyorum mallorca 4. ne bileyim bana göre atleticodan iyi kadrosu yok ama takım olabilmişler oynuyolar helal olsun derim. Açık ara Gs en iyi kadroya sahip burada hem fikiriz ama oynayamıyorlar.Sonuncu olmamız kadronun kötülüğü anlamına gelmiyor ki kadroyu kullanamamamız anlamına geliyor.Bu da teknik heyetin sorunu. Seviyorum seni gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya tolga abicim iyi oklu bak bende senin dediğinin aynı bokunu söylüyorum. kadron iyi ama bi bok yapamıyosun diyorum. biz kötü kadromuzla sizin 2 puan arkanızdayız diyorum sabahtan beri. sen anlamıyosun burda bık bık ötüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: kermitin demek istedigi; siz bizim kadromuz söyle böyle diye övünürken besiktasin kötü kadroya ragmen sizin hemen dötünüzde olmasi. demek ki sizin o cok övdügünüz kadronun o kadar da iyi olmadigi. Ya fark işte şurdan kaynaklanıyo ben oynatılmadığı diyorum bunda tabi sakatlıklar da büyük pay sahibi siz olmadığı diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oyuncun iyi ama birbirleriyle uyum olmayınca. çıkıp sahaya adam gibi koşmayıp top oynamazlarsa (kendilerinden beklenenler baya büyük çünki, onlar avrupadaki eski yıldızlar size göre) demekki kadron kötüdür arkadaşım. bi bok yapamıyosan kötüsün bu kadar basit. beceremiyosunuz demektir bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 elano oynatılmadımı ? elano yeterince oynadı ama sizin transfer ederken benim dediğim laf şuydu fedeye "olm elano gsye geldi lan" yazdı "amma büyüttünüz olm inşallah patlamaz elinizde" dedim. bana göre patladıda. elano değil o adam bildiğin tipik erzurumlu bi futbolcu gibi oynuyo resmen. bu adamdan beklenen bumudur ? alexten bile daha yetenekli olması beklenirken size verdiği ne ? ayda yılda 1 baroş yokken penaltı atmak güzel pas çıkartmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 elano patladı diyo. HAHAHAHAHAHAHAHAHA hacı takımları karıştırdın. patlayan 8M'lik tabata. sory. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fb : topuz gs : elano bjk : tabata patlayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben tabatadan bişi bekledimmi ? ilk geldiğinde OHAAA TABATA GELMİŞ diye başlık açtımmı ? o zaman konuşmayacaksın yavrum. ben tabata geldiğinde 8m verilecek bi futbolcu değil. 8mlik oynamaz bile diyen adamım. siz elanodan çok şey beklediniz ama sizin beklediğinizi vermedi. benim patladıdan kastım budur. elanonun şu anda türkiyede futbol basınında sürekli ismi geçmesi lazımdı oynadığı futboluyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Llama said: fb : topuz gs : elano bjk : tabata patlayanlar iyide Pzero dışında kalkıpta tabata geldiğinde 8mlikten fazla bile oynar. 8m kurban olsun tabataya diyen biri varsa ben şüpheyle bakarım. Pzeroyu ayırdım özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 elano iyi oynuyor zaten. merak etme yavru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sana göre iyi oynuyor. elano gibi oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yine gereksiz bi konu çünkü beklentiyi kişisel düşündüğümüzde masq'ın beklentisini karşılıyomuş GS'ye gelirken ki abartıyı karşılamıyo bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben gsli olmamama rağmen benimde beklentilerimi karşılamadı. elanonun gsden önceki zamanında 100 kat daha iyiydi. niye o zamanlar gibi oynamasın ? ha türkiye liginde oynanması zor tabi diğer liglere göre fark var ama sonuçta gsnin kadrosuda yabancı liglerdeki gibi oyun stiline uyum sağlayabilecek futbolcularla dolu. masq adamdan memnunsa zaten oaly bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 beşiktaşlıyım ve elano çok iyi bir oyuncu. bence bekleneni veriyor. türkiye'de oynayan iyi 3-4 kaliteli yabancıdan biri. sadece bizim türkiye'de insanlar ne bekleyeceğini bilmiyor :D orta saha oyuncusu elano ve çok iyi paslar veriyor oyunu yönlendiriyor. mücadele yönü de çok gelişti. brazilya milli takımının değişmeyen oyuncularından... daha ne... konuyla tam ilgim yok ama elona patlak falan demeyin değil çünkü :D tabata patlak mesela... ama hiç bir beşiktaş seyircisi ondan çok birşey beklemiyordu o yüzden balonu patladı demek çok zor. --elona sanırım manchester city de iken forvet arkası ofansiv orta saha gibi bir şey oynuyordu. bu nedenle gole daha yakındı. ama kendisi bildiğiniz orta saha :D brazilya da da galatasaray da da olması gereken yerde. sadece city de iken daha ofansiv oynuyordu ve gole biraz daha yakındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar