ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 En çok dayağı Emre yedi Şöyle güzel bir haber yapmış Hürriyet Spor. Galatasaray ve Arda'nın bize çok faul yapılıyor/sert oynanıyor söylemlerine karşılık. Herşey verilen faullerden ibaret değil tabiki ama yinede birşeylere ışık tutuyor. "yok öyle birşey!" demektense istatistikler ile olaya ışık tutmak güzel bir yaklaşım. Galatasaray'a özel bir durum olmadığını ispatlar nitelikte güzel bir haber olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aynı sitede galatasaray emre gibi oyuncu istiyormuş takımı ateşleyecek cok güldüm ya edit : emre'nin yaptığı fauller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 emre su anda gs'nin en çok ihtiyacı olduğu oyuncu tipi yanlız. su gs orta sahasında topal-sarp-ayhan yerine emre olsa cok cok farklı şeyler yapabilir gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kalsın orada biz mutluyuz, memnunuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 galatasarayda emre gibi 1 tane oyuncu olsaydi eger, eskisehir macini alirdiniz. emre fenere ilk geldiginde sevilmeyen, acaba basarili olacak mi diye kara kara düsünülen bir oyuncuydu. simdi formu yüksek ve sürekli de artiyo. uzanamadiginiz cigere pis demeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bağyan bile sizden cok futbol bilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 uzanamadığımız ? Emre'nin yetiştiği takım uganda liginden bir takım değil herhalde. Belki haklı olabilirsin emre bizde olsaydı eskişehir macını kazanabilirdik ama emre bizde olsaydı gerikalan maclarıda kaybedebilirdik. o yüzden pek takmıyoruz Birde şunu anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz puan cetveline bakıyorsun herşey orada acık acık karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kalkipta su anda ligde son haftalarda görevini en iyi sekilde yapan bi orta sahaya "kalsin orda biz memnunuz" dersen ben bunu anlarim. emre sizde olsaydi geri kalan maclari kaybederdik diyosun da fenerbahce hangi macini emre yüzünden kaybetti ? ama galatasaray keita disinda bütün maclarda yaptigi yeni transferler yüzünden mac kaybetti. bence. ha bi de puan tablosuna ligin sonunda bakilir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: ha bi de puan tablosuna ligin sonunda bakilir. =P crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vurma nil adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: ha bi de puan tablosuna ligin sonunda bakilir. =P vanille o zaman gel konuş dur, önünde eğilirim ama şimdi gereksiz oluyor. Son haftalarda görevini iyi yapan bir orta saha diyorsun? son 7 haftada 1 maç kazanan takımın orta sahasından bahsediyoruz dimi. uganda ligindeki bir takımdan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: vurma nil adam öldü. res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fenerin 7 haftada 1 mac kazanmasinin sebebi orta sahasi diildi diye biliyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fenerbahce tek kale top oynadıda forvetlermi atamadı? yada forvetlerde cok iyidi 3 5 tane atıp def hatası yüzünden 5 6 tane golmu yediler. Sorun tabiki tüm takımda senin izledigin emre o kötü takımdaki biraz öne cıkan emre iyi takımda kaybolur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bi takımın orta sahası iyiyse 7 haftada elbet 1 tane maç kazanırdı bütün takımda sorun var.Emre saatli bomba gibi her an takımını 10 kişi bırakabilcek bi adam.Son haftalarda sizin takım berbat bi performans sergileyince normal performans sergileyen biri tabiiki öne çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 iyide sizin takımda öne çıkan kimse olmuyo ona ne demeli ? emrede olan agresiflik saatli bomba örneği vermişsinde galatasaraydaki bütün oyuncularda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 e zaten konumuz emre degil mi ? emre o 7 haftada 1 mac kazanan takimda bile kendini övdürtecek isler yaptiysa, sen kalkipta su anki gsnin rezil ortasahasina bakip "emre kalsin biz memnunuz" diyosan yanlissindir. bi de fenerin 7 macta 1 mac kazanmasinin sebebi de bana göre halen orta saha degil. defansta luganonun eksikligi ve forvette guizanin üzerindeki baskidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Geçen maç santos çıktı.Eses maçıyla da okulda olduğum için hiç alakam olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Emre fenerin açık ara en iyisi...O olmasa Fener bu sene geçen seneden bile kötü durumda olurdu öyle diyim..Hakikaten iyi oynuyor,çok mücadele ediyor ha ama kafası çalışmıyor işte,gücünün yarısını agresiflikte ve rakip/hakemle oynamaya harcıyor... Belki böyle motive oluyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Defansa lugano gelse de yanında bilica gibi bi adam var.Başınızda daum olduğu sürecede fenerden bi bok olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 santos baya öne çıktı tabicanım türkiyede sabah akşam santosun çıkışını konuşuyoruz abicim onu siz konuşuyosunuz gsliler konuşuyo.ç çünki siz sürekli kendi takımınızı övmekten başka bi bok bilmiyosunuz. biraz bilseniz yeri gelir kendi takımınızında ağzınıza sıçmayı becerebilirsiniz. kabul edin takımınız kötüyse kötüdür. kalkıpta fenerdeki emreye laf atmayın mümkünse. adam şu anda ardadan bile daha iyi oyun oynuyo. bak ben beşiktaşlıyım ama gsliler baya bi kötü bu yorumculuk olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Defansa lugano gelse de yanında bilica gibi bi adam var.Başınızda daum olduğu sürecede fenerden bi bok olmaz :D reykard var sizde, o kadar transfer yaptınız ? bana göre son kullanma tarihi geçmiş 3 5 yabancı aldınız keita dışında hepsi patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yani demek istediğim şu siz bu sene şampiyon olsanız bile asıl sizden bi bok olmayacağı. o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu o kadroya ve teknik adam için konuşuyorum. ama kusura bakmayında sizden bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: e zaten konumuz emre degil mi ? emre o 7 haftada 1 mac kazanan takimda bile kendini övdürtecek isler yaptiysa, sen kalkipta su anki gsnin rezil ortasahasina bakip "emre kalsin biz memnunuz" diyosan yanlissindir. bi de fenerin 7 macta 1 mac kazanmasinin sebebi de bana göre halen orta saha degil. defansta luganonun eksikligi ve forvette guizanin üzerindeki baskidir. işte o senin dedigin emre gs'nin rezil orta sahasında yer bulamaz. Benim ve bizim futbol görüşümüz bu ? Hala anlamıyorsun, Kötü bir takımda az bucuk caba gösteren birisi övgü alır tabiki. pas yapamayan bir takımda, 3 pas düzgün pas yapan adam macın adamı bile secilir. Buda benim gözümde yeteriz. o yüzden tekrar diyorum kalsın orada biz burada mutluyuz. Sizde onunla mutlusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: Dartanian said: Defansa lugano gelse de yanında bilica gibi bi adam var.Başınızda daum olduğu sürecede fenerden bi bok olmaz :D reykard var sizde, o kadar transfer yaptınız ? bana göre son kullanma tarihi geçmiş 3 5 yabancı aldınız keita dışında hepsi patladı ? son kullanma tarihi gecmiş 3. oyuncu ile lideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar