The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 daystar +2 lik işlemiyordu diye hatırlıyorum bende ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 demilich e +4 işliyordu sanırım yani underdark tan sonra gitmek lazım crom faeyr +4 tü yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 underdarktaki drow silahlarını hile yoluyla yeryüzne çıkarmak bir hiledir,kendine saygısı olan oyuncular hile yapmaz,hile yapanların 3-4ünü taksimde sallandırılmalıdır. cromfaeyr gelmiş geçmiş en baba twohandede sw3roddur,+5dir tobda +6 yapıulabilir.cromfaeyr yüzünden bgyi paladin olarak oynarım. evet bebeğim evet ohh yee[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 underdarkta silahları al surface de hile yap demedimki ben :) underdark ta sonra athkatlaya dönünce git dedim çünkü chapter 3 te kangaxx a saldırırsan döver bir güzel seni yanlış anladın sanırım :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: DoGMeaT, 28 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: cromfaeyr gelmiş geçmiş en baba twohandede sw3roddur,+5dir tobda +6 yapıulabilir.cromfaeyr yüzünden bgyi paladin olarak oynarım. evet bebeğim evet ohh yee oğlum ne yaptın sen ya...Cromfaeyr one-handed bir çekiçtir. SEn Carsomyr ile karıştırıyorsun(gerçi bg2 biliyorum diye geçinen birinın bunları karıştırmasına ne denir,bilemeyecem...)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Oyundaki en zor savaş = Demogorgon kelimenin tam anlamıyla neyse söylemiycem.. kangax flaan yalan 15. levelken öldürdüm kangaxxı... demogorgon imkansız denen bişey var ya aynı o... (29. level sorcererım var imkansız abi yok hiçbişey işlemiyo eşşoğlu eşşeğe)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 oluyrmu beee :) o bi-iki itemi alana kadar beholderlar çok zorluodu beni.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 demogorgon cok kolay be ... tum olay yandakı 2 ektra tıpı oldurmeden demogorgon a abanmak ... zaten kendınızı demogorgona en yakın olacak sekılde ayarlayıp onceden hazırladıgımız chain contingency mize 3 adet pierce shield koyuyoruz , boylece demo gorgonun magic res i neredeyse 0 oluyor ... ac si en yuksek (dusuk) olanı bu ıkı nagamsı nın arasına koyuyoruz ama saldırmıyor bunlara ... herkesle demogorgon a dalıyoruz bol mıktarda pearce ve ofansıf buyuler kullanarak kolayca oluyor ... mesele 2 nagamsıyı oldurtmemek ... gerısı kolay yoksa zıvanadan cıkıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 solo karakterimle en zorlandığım yaratık demogorgon'du. hatta ne yaptıysam öldürmeyi başaramadım. ciddi ciddi öldüremedim ya kafaya takmıştım. karakter tanrı gibiydi ama ölmedi işte. ben de ayağının altına eşşek gibi trap kurdum instant kill çaktım en sonunda başka çarem kalmamıştı. ama öldürdüm sayamam yani. o yüzden bence de en zor yaratık demogorgon.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Marilithleri demogorgona gözükmeden yukarı çekip haklamak nispeten kolay. Fakat sonra demogorgon 6-7 tane glabrezu summon edince ortalık karışıyor, hangi birine dalcanızı şaşırıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Proxa, 25 Temmuz 2004 10:40 tarihinde demiş ki: noluyo? Ehem Demogorgon efendi time stopu pek s.klemiyo da ondan dedim bi deneyin dumurunuzu yaşayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hmm bne hatıreladğım kadarıyla mage lerimle yanındaki elemanlara griştim,hayvana gbi summon basmıştım zaten,fighter karakterler demogograna daldırıpd magelrle fln yanındakilere saldırıp çok zorlanmadan kazanmıtım,belirli bir strateji uygulamadım.ve hayır easyde oynamam,oynuamam. zor savaş diyince hani temple dist in altında bir beholderın yönettiği bir cult var,o cultu çökertmek için eski bir templevari bir yere gidiodduk,orda bir yeri geçiodun 3-4 tane gauth vardı,onları kesmekte zorlanmıştım,summon etmeden o gauthları kesmek baya zor olmuştu,sonra bişiler summon ettim,yaa summoning rulz![signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Eheh evet oyunda bhaal spawnlara ve demogorgona ts islemiyor. ilk denememde g..t gibi kalmıstım buyucu basbasa kaldı demoyla. demogorgonu oldurdum ama baya zaman oldu nasıl bi strateji izledim unuttum:) ama demogorgondan once aktif edişlen portallda ki dovus baya zorlamstı. hani naga,mother beholder bi kac elf kılıklı adamın spawn oldugu combat.ve en zevklileride bu dovuslerdir. sizin gibi dassakli gruplarla dovusmek daha sora ganimetleri toplamak falan:) oyunda kesemedişgim tek grup underdarktan geri donerken karsınıza cıkan drizztin grubu:P bi yerde o grubu harcamanın yontemini anlatmışlardı ama beceremedim ben.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ohaney drizztin grubu çok kolay bea,drizzt dışındaki hiçbi cahrda doğru dürüstt bi item yok,armor yopk,silah yok,drizztete palaları ve zırhı var sadece,o kadar özel şeyler değil,ben hiç zorlnmadan kesebildim onları.keşke gueni summon etme taşını alabilsek drizztin cesedinden. :) zaten paladin oynuorum kemem drizzti ama mearktanm aegisfangı görnmek için kestidiğimde hayal kırıklığına uğradım resemnn. neymiş efendim wulfgar öldüğünden beri aegis fang güçlerini kaybetmiş hade len. bide drizzti kesitdken 2-3 gün sonra harper halpermi ne karper öle bişi o mage gelio itemları alıo senden şerefsiz. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar