Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en iyi çizeri?..

stingbull

Öne çıkan mesajlar

copry said:

bence saygı duymak lazım adam dijital makine gibi mübarek ciltteki gözenekleri bile üşenmeden çizmiş.
en çok etkileyen de gözler oldu gözlere çok güzel ifade vermiş.
hiç sıkıcı değil yani kanımca.

olayda oya zaten dijital makine gibi..
bi cizimin aslında oldukca az bir kısmı hammallığı, kompozisyon, ısık bözümleri, renk cözümleri, doku, kontür, block, vs vs vs baska tonla seyden olusuyo. bu adam sadece hammallığını yapıyo, hadi fotorafıda kendi cekti diyelim.

her sekilde cizim dediğimiş şeyin asıl datlu kısımlarını atlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Adam canlı, ölüler arasından en iyi seçersem günah işlediğimden cehenneme gidebileceğimi düşünüyorum.

Vess'den daha iyi bir çizer olabilir yaşayan teknik olarak ama nedense aşırı seviyorum adamın çizimlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Konu photorealizmden açılmışken, bu tarzda çalışanlardan sadece Bodin'i biraz sevebilmişimdir. Her ne kadar kızının şaçlarını çizip dursada ilginç çalışmaları da var. Yağlı boya bu aşağıdaki.

http://www.jacquesbodin.com/Photos/De%20dos%20XXIXb.jpg

Postmodern hiper gerçekçilik içince incelemek lazım aslında bunları. Minimalism ile Post-modernizmi birleştirmek her zaman şaçma gelmiştir ama bana, resimde yaptokları bu gibi geliyor nedense. Çoğu kişi minimalizm yok der ama burda.
Sosyal ağlarda paylaş

SbNN said:

Eğer iyi ve güzel anlayışınız gerçek gibi çizmekse evet öyle.
Ama ben pek anlam veremiyorum bu tür şeylere. Hmm diyip bakıyorsun yani. Bir yaratıcılık yok.

+1

foto çekin, ps brush uygulayın.. tamam..

en kralından bi şaheser yarattınız..

aramayacağım elbette şimdi ama tahtayı hayvani şekilde gerçekçi şekillendiren bi adam vardı.. bi yüzücü yüzerken çıkan dalgaları bile yapmıştı yani tahta heykelde..

o sanat işte.. bu ise öle çok da gerekli bişi değil..

insan fotokopi makinesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...