mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 1 metreye 1 metre filan yapıcam sanırsam ne kadar mal olur bana ortalama bişey söyler misiniz? bahsettigim şey de tuval kalınlıgında bi şeye yapılan ve direk duvara asılabilen bişey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cemil özalit.. http://www.cemilcopy.com/ tel aç sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 göztepe ve kozyatagı kapalıymıs neyse kadıköy açık 24 lira dediler 50x100 bi şey bastırıcam renkli iyi iyi gidiyim oraya ben şunu bastırtçam pedere dogumgunu hediyesi dfg (kalitelisi tabi bu biraz tırt oldu) büyük biraz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mr. Bird ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 baban nightowl mu? http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/nightowl2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 60x100 Bastirdim 20 liraya eheh yok ya baykuslari baya seviyo baykusumuz filan vardi bi ara hatta guzel oldu cikmis hali baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Omzunda baykuşunla fotoğrafın var mı albümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 afedersin ama baykuş kolajı çok kötü olmuş. gerçi hemen gitmişsin bastırmışsın, artık çok geç yorum yapmak için de, "kalitelisi tabi bu biraz tırt oldu" dediğin verziyon daha iyidir herhalde. özellikle şu küçük baykuş resmi çok göze batıyor. biraz uğraşıp daha güzel bir kolaj yapardık aslında, babana doğum günü hediyesi olarak çok daha şık bir şey vermiş olurdun. neyse canın (canımız, canınız, canlar) sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Amin bonecum sdff yarin aslinda dogumgunu de seyahatlari filan var gorusemiyicez veriyim dedum aslinda dun yaptiricaktim da gec oldu evet o en sag alttakinin sol ust kosesindeki kotu olmus biraz baskidan cikinca guzel oldu renkleri ve uyumu 8mb png versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 uuuu png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.walltogether.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BAYKUS ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kalın baskı bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Yeni konu açmak istemedim. Elimde 20000 x 10000 çözünürlüğünde bir resim var. 1 metreye yarım metre poster için yeterli olacağını umuyorum. Şimdi bunu gidip büyük kırtasiyelere çıkartsam (Ankara'da Gür, İstanbul'da yukarıdaki yer mesela) baskı kaliteleri bildiğimiz renkli yazıcı baskısı gibi mi olur yoksa dergilerin vs. verdiği kalitede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kac dpi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 fotoblokla birlikte dediğin ölçüler maksimum 20 tl ye basılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Esh said: kac dpi? 72 dpi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 72 yeterli, istersen 10m x 20m outdoor bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar