Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zırlamam ben, kuyruğumu dik tutarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: QueenofSpades said: Bana 1500 lira versinler krallar gibi yaşarım şikayet de etmem :D valla şu anda öyle düşünüyosunda emin ol işe girince mızmızlanmaya başlıyacaksın herkes gibi. çünki öyle bi potansiyelin var. o mizmizlama potansiyeli herkesde var ooom. insanoglu elindekilerle yetinmeyi bilmiyor, fazlasini istiyor her daim. mizmizlanmak icin gecerli- gecersiz bahanesi olan herkes. tabi herkesin sorunu kendine büyük oldugu icin 1600tlye burun kiviran elemanlar halk arasinda hirbo olarak isimlendirilse de, hayat standartlarinin is öncesi hayatinda daha yüksek olmasindan kaynaklaniyor bu. onlari da yargilamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vaniLLe said: yani aslinda sevmemin nedeni hayatimdaki herseyin mükemmel gitmesi degil, tam aksine hep bi terslik cikar ama bence bende bi yamukluk var. =P said: mükemmel hayat utopya dicem ama gelicek kız gene gelicek teşekkür edicek yada reddedicek deilim valla die afhsagfaj :P mutlu olmak için hayatının mökemmel olmasına gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ececim olman gerekenden çok daha normalsin inan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 wastyrx said: mükemmel hayat utopya dicem ama gelicek kız gene gelicek teşekkür edicek yada reddedicek deilim valla die afhsagfaj :P mutlu olmak için hayatının mökemmel olmasına gerek yok :) evet kesinlikle. insanin icindeki umut yeter vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @şesu çoğunuz zaten süper ünilerde okuyosunuz. isimleri yetiyor bazen başvuru yaptığınızda. staj konusunda falanda zaten sizi kapıyolar. tecrübeniz oluyo ve işe girme konusunda gerçekten sıkıntınız yok. ama iş beğenmiyosunuz benim demek istediğim bu. yani önce ilk senenizde parayı beğenmeyince işide beğenmiyosunuz. bu paraya ben bu işi yapmam arkadaşım diyip isyanlara başlıyosunuz. çoğu kişide böyle. hepinizde böyle hatta. sabretme diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hadi ben kendim için demiyorum da okurken kıçını yırtanlar var. kıt zekasıyla iyi ortalama yapayım da işe gireyim diyen öğrenciler var. onlara yazık lan, kendimi geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 qos sen şu anda çalışıyomusun stajmı yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D sodexon ne kadar? Bu yaz bende 350 liralık ticket kart vardı ilk defa kullandım. Çok güzel birşey =) deli gibi yemek yiyordum bide beşiktaşta beerpoint te falan geçiyordu işe başlayınca ticket mutlaka istiicem yoksa kabul etmem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi herkesin farkli bi hayat standarti var, hayat standarti daha iyi olan adami sen ota boka burun kiviriyosun diyip yargilayamazsin. o da öyle görmüs, öyle yetistirilmis. kivirirsa kivirsin, o da kendi capinda edindigi tecrübelerle hayata atilacak, kendi hatasini anlayip, burnu sürtüldügü zaman düsük maasa da evet demesini ögrencek sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: qos sen şu anda çalışıyomusun stajmı yapıyosun ? naaptıgımı ne banka ne de ben biliyorum kermit :D 2008 nisan ayında stajer die aldılar beni, bir ton şey öğrettiler, şimdi yardımcısı olduğum kadın, işlerin yarısından çoğunu bana atıyor. Hani şu an işe girsem orada, 1 gr fazla iş yapmayacağım ama daha fazla para alacağım. Ama 2 senedir işte böyle gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: QueenofSpades said: kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D sodexon ne kadar? Bu yaz bende 350 liralık ticket kart vardı ilk defa kullandım. Çok güzel birşey =) deli gibi yemek yiyordum bide beşiktaşta beerpoint te falan geçiyordu işe başlayınca ticket mutlaka istiicem yoksa kabul etmem sdfs 400 TL sodexho, günlük 17.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyide sen şu anda öğrencisin. stajyer gibi gözüküyosunki bu sana tecrübe katıyo. öğrenci adam için 300 lira + sodexo bana göre güzel bişi. ek gelir. millet staj yeri bulmak için kıçını yırtıyo. 5 kuruş parada istemiyo çoğu kişi. çevremde var örnekleri. staj yapıp yol + yemek kendi cebinden para verenler var sırf tecrübe olsun cvme yazayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ha ama haftada 2 gün gidiyorum. O zaman 5 gün gidicem tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 terfi iste ece hakkın olanı al! ama atar yapma kovmasınlar soora agfsajf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: iyide sen şu anda öğrencisin. stajyer gibi gözüküyosunki bu sana tecrübe katıyo. öğrenci adam için 300 lira + sodexo bana göre güzel bişi. ek gelir. millet staj yeri bulmak için kıçını yırtıyo. 5 kuruş parada istemiyo çoğu kişi. çevremde var örnekleri. staj yapıp yol + yemek kendi cebinden para verenler var sırf tecrübe olsun cvme yazayım diye. Ya sistem böyle yapacak bir şey yok. Köle gibi çalıştırmak üzere kurulu stajer sistemi. Ha ben şikayetçi miyim, hayır tabii ki. Ne güzel bir ton şey öğrendim. Ama iş garantisi vermiyorlar bana şu an, biz seni buraya alırız demedi kimse, belki alırlar bilemiyorum ama almazlarsa da bir şey bulurum elbet onun da farkındayım. Tek sıkıntım ne zaman bulurum, nasıl ederim, olur mu acaba gibi soruların artık beni sıkıştırması, şurada az kaldı gidiyoruz okuldan diye. Kaldı ki, ben şöyle bi insanım: Ajandamda ve günlüğümde saat saat ne yapacağım yazıyor. Haftalık ödev, iş, randevu vs planı yaparım. Beni bu belirsizlik yiyior sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Banka sektörünün neresi güzel lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi ahahah ajandası olan bi insan daha bulduğuma sevindim! ajandam var dıye arkadaşlarım dalga geçiyolar "pazartesi boş mu boşsa beni yaz zuaa" diye. cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gayet güzel bi iş banka olayı. işe girdiğinde sabah 9 akşam 5. hafta sonun var. maaşıda mis gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 banka da bok gibi bu arada cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iş beğenmiyosunuz. bu kadar basit. sonra iş bulamadım diye ağlamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: abi ahahah ajandası olan bi insan daha bulduğuma sevindim! ajandam var dıye arkadaşlarım dalga geçiyolar "pazartesi boş mu boşsa beni yaz zuaa" diye. cık cık cık. benim de var ama icinde ders planindan baska bisi yazmiyo. kendimi kariyerime adadim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sesu said: kermit said: banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Banka sektörünün neresi güzel lan ahahah. Ben bankacı değilim bu arada. Bankanın "Communications & Marketing " departmanındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 4.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ececim olman gerekenden çok daha normalsin inan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 wastyrx said: mükemmel hayat utopya dicem ama gelicek kız gene gelicek teşekkür edicek yada reddedicek deilim valla die afhsagfaj :P mutlu olmak için hayatının mökemmel olmasına gerek yok :) evet kesinlikle. insanin icindeki umut yeter vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @şesu çoğunuz zaten süper ünilerde okuyosunuz. isimleri yetiyor bazen başvuru yaptığınızda. staj konusunda falanda zaten sizi kapıyolar. tecrübeniz oluyo ve işe girme konusunda gerçekten sıkıntınız yok. ama iş beğenmiyosunuz benim demek istediğim bu. yani önce ilk senenizde parayı beğenmeyince işide beğenmiyosunuz. bu paraya ben bu işi yapmam arkadaşım diyip isyanlara başlıyosunuz. çoğu kişide böyle. hepinizde böyle hatta. sabretme diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hadi ben kendim için demiyorum da okurken kıçını yırtanlar var. kıt zekasıyla iyi ortalama yapayım da işe gireyim diyen öğrenciler var. onlara yazık lan, kendimi geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 qos sen şu anda çalışıyomusun stajmı yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D sodexon ne kadar? Bu yaz bende 350 liralık ticket kart vardı ilk defa kullandım. Çok güzel birşey =) deli gibi yemek yiyordum bide beşiktaşta beerpoint te falan geçiyordu işe başlayınca ticket mutlaka istiicem yoksa kabul etmem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi herkesin farkli bi hayat standarti var, hayat standarti daha iyi olan adami sen ota boka burun kiviriyosun diyip yargilayamazsin. o da öyle görmüs, öyle yetistirilmis. kivirirsa kivirsin, o da kendi capinda edindigi tecrübelerle hayata atilacak, kendi hatasini anlayip, burnu sürtüldügü zaman düsük maasa da evet demesini ögrencek sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: qos sen şu anda çalışıyomusun stajmı yapıyosun ? naaptıgımı ne banka ne de ben biliyorum kermit :D 2008 nisan ayında stajer die aldılar beni, bir ton şey öğrettiler, şimdi yardımcısı olduğum kadın, işlerin yarısından çoğunu bana atıyor. Hani şu an işe girsem orada, 1 gr fazla iş yapmayacağım ama daha fazla para alacağım. Ama 2 senedir işte böyle gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: QueenofSpades said: kermit 300 TL artı sodexhoya çalışıyorum bi git :D sodexon ne kadar? Bu yaz bende 350 liralık ticket kart vardı ilk defa kullandım. Çok güzel birşey =) deli gibi yemek yiyordum bide beşiktaşta beerpoint te falan geçiyordu işe başlayınca ticket mutlaka istiicem yoksa kabul etmem sdfs 400 TL sodexho, günlük 17.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyide sen şu anda öğrencisin. stajyer gibi gözüküyosunki bu sana tecrübe katıyo. öğrenci adam için 300 lira + sodexo bana göre güzel bişi. ek gelir. millet staj yeri bulmak için kıçını yırtıyo. 5 kuruş parada istemiyo çoğu kişi. çevremde var örnekleri. staj yapıp yol + yemek kendi cebinden para verenler var sırf tecrübe olsun cvme yazayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ha ama haftada 2 gün gidiyorum. O zaman 5 gün gidicem tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 terfi iste ece hakkın olanı al! ama atar yapma kovmasınlar soora agfsajf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: iyide sen şu anda öğrencisin. stajyer gibi gözüküyosunki bu sana tecrübe katıyo. öğrenci adam için 300 lira + sodexo bana göre güzel bişi. ek gelir. millet staj yeri bulmak için kıçını yırtıyo. 5 kuruş parada istemiyo çoğu kişi. çevremde var örnekleri. staj yapıp yol + yemek kendi cebinden para verenler var sırf tecrübe olsun cvme yazayım diye. Ya sistem böyle yapacak bir şey yok. Köle gibi çalıştırmak üzere kurulu stajer sistemi. Ha ben şikayetçi miyim, hayır tabii ki. Ne güzel bir ton şey öğrendim. Ama iş garantisi vermiyorlar bana şu an, biz seni buraya alırız demedi kimse, belki alırlar bilemiyorum ama almazlarsa da bir şey bulurum elbet onun da farkındayım. Tek sıkıntım ne zaman bulurum, nasıl ederim, olur mu acaba gibi soruların artık beni sıkıştırması, şurada az kaldı gidiyoruz okuldan diye. Kaldı ki, ben şöyle bi insanım: Ajandamda ve günlüğümde saat saat ne yapacağım yazıyor. Haftalık ödev, iş, randevu vs planı yaparım. Beni bu belirsizlik yiyior sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Banka sektörünün neresi güzel lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi ahahah ajandası olan bi insan daha bulduğuma sevindim! ajandam var dıye arkadaşlarım dalga geçiyolar "pazartesi boş mu boşsa beni yaz zuaa" diye. cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gayet güzel bi iş banka olayı. işe girdiğinde sabah 9 akşam 5. hafta sonun var. maaşıda mis gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 banka da bok gibi bu arada cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iş beğenmiyosunuz. bu kadar basit. sonra iş bulamadım diye ağlamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: abi ahahah ajandası olan bi insan daha bulduğuma sevindim! ajandam var dıye arkadaşlarım dalga geçiyolar "pazartesi boş mu boşsa beni yaz zuaa" diye. cık cık cık. benim de var ama icinde ders planindan baska bisi yazmiyo. kendimi kariyerime adadim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sesu said: kermit said: banka gibi güzel bi sektörde stajer yapıyosun. deneyim kazanıyosun. staj yaptığın halde paranı ve yemeğini veriyolar. şükretmen lazım. Banka sektörünün neresi güzel lan ahahah. Ben bankacı değilim bu arada. Bankanın "Communications & Marketing " departmanındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar