Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bahar geldi diyenlere katılmak istesem de tüm yurtta mart ayı başından beri genel bi soğuma varmış az önce baktım. eskişehir donuyo 1-2 gündür mesela. ama bahar geldi. bahar sendromu geldi klişesi çapraz kuru mart gelmesiyle çıkışa geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ece bi de, son senen olmasının çok büyük payı var. herkes düşünüyor "napıcam ben? master mı? iş mi?" heryere saldırıyor insanlar, bir panik hali söz konusu. rahatla biraz ben nedense çok rahatım bu konuda sanki heryer beni bekliyormuşcasına sdfg halledersin.staj önemli bak, staj yapıyormuşsun 2 senedir. bi de arkadaşlar rulez cidden. birisi söylemiş yukarda hako=) sanırım, insanın yanında kötü gün arkadaşı olduktan sonra herşeyi hallediyo bence. biraz onlarla vakit geçir, kafa dağıt. tiyotro, müzikal, konser (tu) o yüzden arkadaşlar rulez. arkadaşlar > all. bi de annene geçmiş olsun. wot yazdım, browni intense isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi de bahar mahar gelmedi. hala çok soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tamam yavrucum alıcam sana ben browni intense, daha denemedim ama çok güzel herhalde sürekli ondan bahsettiğine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Yazıkmış. Burası bile sıcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hehe güldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet çok güzel ya. bence ondan ye kesin mutlu olursun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BEN GÜLDÜRDÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 acaba spora başlasam cidden işe yarar mı ya? 5 kilo falan da vermem lazım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çikolatayı azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cidden salak saçma işler peşindesiniz. hayranım sizin şu son senem nolcak bundan sonra anlaşıyınıza. önce bitir bi okulunu arkadaşım. sonra düşünürsün nolcak ne edicek. staj denen bi zımbırtının içindesiniz. deneyim kazanıyosunuz boşu boşunamı yapıyosunuz. belki staj yerinde devam ediceksin belki başka yerler bulacaksın. türkiyede insanlar üni mezunu ama işsiz diyolar. onu takıyosunuz siz. nah insanlar işsiz afedersinizde. insanlar maaş beğenmeyince şartları beğenmeyince işsiz kalıyolar. bekar olup 5 kuruş kira, fatura, ev giderleri vermeyen arkadaşım 1600 lira maaşı beğenmiyordu. arkadaşım siz 1600 lirayı beğenmiyosunuzda o yüzden işsiz kalıyosunuz. 640 liraya kirada oturup ev geçindiren var. siz okulda rahata alıştıktan sonra (gece hayatına, sinemaya gitmeye, dışardan yemek yemeye, canınızın istediğini yapmaya) iş olayına girincede birden hepsi aynı şekil devam etsin istiyosunuzda o zor biraz. babanızın 400 gr testisi yoksa o iş biraz zor. eğer arkanızda kimse yoksa kusura bakmayında okul bitince 1000 liralık bi işede koşa koşa gideceksiniz. o maaşla belki 6 7 ay idare edeceksinde sana tecrübe olacak sonra illaki bi şekilde ya maaşın artıcak yada güzel bi iş bulakacaksın. sizin düşündüğünüz tek şey şu anda türkiyede üni mezunları bile işsiz......... değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bana 1500 lira versinler krallar gibi yaşarım şikayet de etmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dasaaa said: @wast: aileye bakmak başka seni problemlerine dahil etmesi başka bişi. ailenin her bireyi kendi çözebileceğini sıkıntısını aksettirmeye başlarsa ahanda aile sistemi sıçtı demektir.. gerçi ben pompalanan modern aile geyiklerine falan da tamamen karşıyım.. Bizim ailede sen, ben yok abi.. birinin problemi varsa herkesin problemidir o. Aile herşeyden önde gelir.. Şuan o dediğini abim yapıyor biraz biraz. Duygusal yönden deilde iş için çok elime bakıyor mesela çok fazla baskı altında bi iş olmazsa bana bağırabiliyor yani o derece sanki suçlusu benmişim gibi. Ki günlükte yazdıklarımı okuduysan kendimin olmayan bi iş için nasıl ıkındığımı görebilirsin :P Bunu kötü algılayabilirsin ya da onun iyiliği için görmezden gelebilirsin. Tamamen tercih meselesi ben işlerin iyi yanına bakmaya çalışıyorum hep (her zaman başarılı olamasamda :P ) amaan kısaca ben değiceğini düşünüyorum.. Kırılıcağımız nokta elbet gelir gibi yinede değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: harbiden nil, hako, yaşamayı seviyorsunuz her şeye rağmen :) yani aslinda sevmemin nedeni hayatimdaki herseyin mükemmel gitmesi degil, tam aksine hep bi terslik cikar ama bence bende bi yamukluk var. =P azcik ucuk olmak iyidir ama heralde. bi de spora baslamalisin, ben de baslicam yarin kosuya. gerci yerler buzlu, düsüp canagi kirabilme ihtimalim cok olasi ama... HMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: Bana 1500 lira versinler krallar gibi yaşarım şikayet de etmem :D valla şu anda öyle düşünüyosunda emin ol işe girince mızmızlanmaya başlıyacaksın herkes gibi. çünki öyle bi potansiyelin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Başlangıç için 2000 TL + maaş istemek hayalperestlikten başka bir şey değil ki.. Eğer postlarımı adam gibi okuduysan da, buradaki en son hayalperestin ben olacağımı anlamış olman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit inanılmaz doğru söylemiş. ama 0 gideri olmayan insanlar için o para yetmeyebilir kermit öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermitte yok mesela o potansiyel. ayda 0 lirayla yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu arada ece geçen gün taksimde otobüs peronlarının orda bi adam gördüm anlatayım da etkilen,mahvetti beni. ıslak mendil satıyodu.ama suratı çok sevimli,temiz pak bir adam. ayağı protez. ben de üzüldüm ıslak mendil aldım,normalde de hayatta almam yani.neyse sonra yanıma geldi oturdu işte nerelisin dedi falan. göçmenmiş o da,muhabbet açıldı git gide. adam emekliymiş ssk'dan. maaşı 600küsür.karısı çalışmıyor. çocuğu öss'ye hazırlanıyormuş,ticaret lisesinde ve her ay 275tl taksidi var dersanenin. e memur maaşıyla ev de alamamışlardır,evleri de kiradır. ulan mahvoldum. o kadar üzüldüm ki.yani bi de adamın suratı görsen böyle bi hüzünlü.hayır dilenci falan da değil,temiz bi adam,diksiyonu düzgün,konuşması saygılı, kendisi nazik falan. ek iş olarak yapıyormuş. ne sorunlar var lan. üzülme dandirik şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: Başlangıç için 2000 TL + maaş istemek hayalperestlikten başka bir şey değil ki.. Eğer postlarımı adam gibi okuduysan da, buradaki en son hayalperestin ben olacağımı anlamış olman gerekir. ben sana öyle bi isteğin var falan demedimki. ilk işinizde zaten öyle bi istek olmayacak. 900 verselerde çalışacaksınız. sonra aradan aylar geçicek. ben burda bu maaşa eşşek gibi niye çalışıyorum ya diyeceksin. işten soğuyup yüksek ihtimal işten çıkacaksın. sonra başka işler aramaya kalkacaksın. onlarda önceki aldığın maaştan çok fazlasını vermedikleri zaman ayların işsiz geçicek. ben genelleme yapıyorum şu anda. o genellemeye gir girme beni ilgilendirmez. ama az maaş alıyorum diye morali bozulup, iş yerinde huzursuz olan, performansı düşen adam çok. bu yüzden işten çıkartılan adamda çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben 900e çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 başak burcu değilsen geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Doğru diyorsun, öyle bakacak olursan ama dünyada o kadar çok acı var ki yaşamayayım dersin Virginia Woolf gibi... Bi de ailem şimdiye kadar ben bu kadar oluyor yapamıyorum dedikçe, ee ama bilmemkimin oğlu/kızı 3 işte birden çalışıyor bla bla dediler. Kötüyü görüp şükretmek değil hep daha iyiyi görüp özenmeyi tercih ettiler. Yoksa haklısın yani, neler neler var şükretmek lazım. Ama her insana kendi derdi ağır gelirmiş. @ Bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya nasıl boş işler peşinde koşuyoruz Gökalp? Bunun alacağımız maaşla bir alakası yok ki. Ne olursa olsun üniversitenin rahatlığından çıkıp iş hayatına atılmak çok korkutucu bir düşünce. 6 yaşından beri sırayla ortaokul, lise, üniversiteye geçiyorsun. Hepsi aynı şey. Ödev yaz, sınav ol, notlarını iyi getir, vesaire. Hep bir fikrin var az çok ne olacağına dair. Üniversite bitince ne yapacağımı bilmiyorum ben mesela. Yani şunu bunu olmak istiyorum, şurada çalışmak istiyorum tabii ki diyorum ama nasıl bir şeyle karşılaşacağıma dair hiç bir fikrim yok. Çok korkutucu. Yoksa kimse ilk işinde yılda 500k kazanma hayalleriyle yaşamıyor yani^^ Bir de sadece iş hayatını düşünmekle de alakalı değil ki. Herkesin bunun üstüne binen bir sürü kişisel derdi var. Ben mesela master başvurularım ve tezim yüzünden çıldırmak üzereyim şu an. QoS için de farklı şeyler var eminim. İnsanın sinirini bozuyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: ben 900e çalışmam. o zaman gelipte zırlamayacaksın. üni mezunuyum işsizim diye sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar