QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dunno topiği gibi olmasın da, bu aralar kendimi kötü hissediyorum birşeyler karalamak istedim. Blog um falan yok olsa oraya yazardım da, buraya yazayım belki işime yarayacak bi tavsiye çıkar diyorum. Boğaziçi üniversitesi çeviribilim bölümü son sınıftayım, ama alttan bir ders kaldığı için okul 1 dönem uzadı, 2011 ocakta mezun olacağım inşallah. 2. sınıftan beri de bir bankanın kurumsal iletişim bölümünde staj yapıyorum. İşimi çok seviyorum, az para veriyor olsalar da veriyorlar sonuçta, ondan da bir şikayetim yok. Anlayacağınız okul ve iş açısından bir sıkıntım yok. Kendi evimde yaşıyorum, ev arkadaşımla aramız iyi, geçinip gidiyoruz, rahatız. Ama son zamanlarda hep bir huzurluzluk, bir iç sıkıntısı çekiyorum. Gelecekle ilgili kaygılarım var, belirsizlikten nefret eden bir insanım, her şeyi günü gününe planlıyorum ve şu an ilerisi bulanık, bu beni çok rahatsız ediyor. Annemin sağlık sorunları var, özel hayatında sorunlar var ve annemle bir anne-kız ilişkisinin çok ötesinde bir ilişkimiz olduğu için her konuda yardımı benden bekliyor, bilenler bilir çok sevdiğim kedim de hastalandı ameliyat oldu falan. Bilmiyorum bu aralar yaptığım hiçbir şey zevk vermiyor. Dışarı çıkıp gezmek falan, canım ders çalışmak istemiyor, sürekli bir mutsuzluk hali var üzerimde... Noluyor ben kafayı mı sıyırıyorum, bu bunalım neden, yoksa bana dayak mı lazım bilemedim. Öyle içimi dökeyim dedim, canınız isterse yorum yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bahar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bahar dönemi normal bunlar aynısı bende de var,spor yapabilirsin mutlaka iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi neresi bahar, hava bildigin soğuk, dışarı çıkası gelmiyo insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iste bahar oncesi psikolojisi donemsel,ben gecen sene bi ara bu donemler hep uyuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 muhtemelen annenin mutsuzluğu bitince seninkisi de bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hayata genel bir acıdan bakmaya calıs ufak tefek problemlerin hepsi gecicidir takılma cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dera said: hayata genel bir acıdan bakmaya calıs ufak tefek problemlerin hepsi gecicidir takılma cok + ayrıca sürekli kendine edindigin bi derdin varsa ve cözemiyosan bu sorunu,zorlama akısına bırak bi sekilde cözülecektir.gelecek kaygısı ise herkesin gelecek kaygısı var o normal,bi sekilde atlatırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kendini yalnız hissediyorsundur. kadınlarda oluyor. bir destek bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet biz kadınlar daha duygusal yaratıklar oldugumuzdan bu tarz gecis donemlerinden daha cok etkileniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet olabilir. yani ufak şeylere kesinlikle takılmıyorum, ama overloaded olmuş gibi her şey, birileri benim için yapsın bir şeyleri falan rahatlayayım azıcık istiyorum, sonra manyak mısın kızım güçsüz müsün kendin yapacaksın her şeyi tabii ki diyorum. Bilemedim, genel bir mutsuzluk hali işte, belki bir psikologa gitsem iyi olur, destek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bencede psikoloğa git. adamın diyeceği şey " bahar geldi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 var mı yok mu bilmiyorum ama şöyle sana destek olacak biraz seni şımartacak bir sevgili iyi olur bu durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sevgilim yok da olsun da istemiyorum, olanlar hep ekstra sorumluluk ve yük getirdi şimdiye kadar :) not: hayır sinyal yapmıyorum trollemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Buyse said: kendini yalnız hissediyorsundur. kadınlarda oluyor. bir destek bekliyorlar. Buyse said: var mı yok mu bilmiyorum ama şöyle sana destek olacak biraz seni şımartacak bir sevgili iyi olur bu durumlarda. ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi ben anlarım kadın psikolojisinden. sevgilim söylediği yalanları 500 km öteden anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 psikoloğa gitsen ne diyecekki ? okul ve iş yöynünden sıkıntın yok. hem okuyup hem çalışıyosun (Staj) güzel bişi. okulun bitince yüksek ihtimal bankada bi iş bulursun. zaten o bankada başarılıysan şu anda seni tutarlar bile güzel bi maaşla. askerlik derdinde yok mis gibi. kalkıp sana bu konuda ne yorum yapacak psikolog ? annenin sağlık problemi konusunda ne diyecek ? annenin problemi nedir bilmediğim için " annene destek ol, onun yanında olduğunu göster, onu mutlu etmeye çalış vs tarzı şeyler söyleyecekki sen zaten bunları bol bol yapıyosundur. kedinin ameliyatında ne diyecek? geçmiş olsun demekten başka. başka ne sıkıntın vardı ? ha herşeyi aşırı kafana takmamı ? haline şükret derim geçerim ben bana kalsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bilemiyorum kermit, Bankada beni seviyorlar evet, ama işe alımlar durmuş durumda. Kyk bursu (3 katı olduğu için 600 veriyor) + stajdan aldıgım para ile geçiniyorum. Kyk bursu haziranda kesilecek. E ev kirası vs. karşılamak için babamdan para almam lzım ki daha okulun uzadığını söylemedim. Direkt iş bulabilecek miyim para bulabilecek miyim mevzuları şimdiden canımı sıkmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bence aileden saklama böyle durumları. ben senelerce okul durumunu sakladım üzülürler diye, en sonunda 3 4 sene sonra öğrendiler daha çok üzüldüler. ama benim yanımda oldular. bana destek oldular. rahat ol o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya annem biliyor da, Babamın bi tane daha veledi var, lise 3e geçiyor bu sene, onun dershane masrafları falan olacak seneye sen işe giriyorsun di mi falan diye sinyal yapıyor sürekli. Ona söyleyemedim. Bi de gıcık karısı da öğrensin istemiyorum sdfdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 valla burs murs olaylarından anlamam ama anne baba okulun 1 sene uzasada seni okutmak zorunda. bi iş bulana kadarda sana bakmak zorunda. önce sen bi ayaklarının üstünde durana kadar. bu kadar erken bu olayları kafaya takmak saçma bana göre. zamanın ne göstereceği belli olmuyo. iş alımları vs varsın dursun türkiyede tek 1 tane banka yok. arıyacaksın bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sen cidden kendinle bu kadar barışık mısın kermit ya, hiç bir sorun yokmuş gibi konusuyorsun. Yani hepsini çözebiliyorsan kıskandım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ha bi de boğaziçinde okuyormuşsun. sütçü imamda okuyan ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sanirsam perfeksiyonist bi insansin, yani anladigim kadariyla öyle gözüküyosun. herseyi planlamak, hic biseyi riske almamak, herseyi garantiye almak istiyosun önceden ki icin rahat etsin. ve galiba alman gereken max. sorumluluktan cok daha fazlasini üzerine almis gibi duruyosun. bu da baski yapar, daha cok yük olur sana. o yüzden arada bi salmak, akisina birakmak gerekiyo. her zaman mükemmel olamazsin ki, sen de bi insansin sonucta. annenin hastaliginin cözümü de elinde olmadigi icin, arti bi yük sanirim sana. ben dahil cogu kisiye de oluyor aynisi elimde olmayan konularda. yani yirtiyorsun resmen kendini, keske cözümü bilsem, biseyler yapabilsem diye ama yapamiyorsun sonuc olarak. yani kendine cok yüklenme elinden gelmeyen seyler icin. sonra sen kafayi yersin =) yapabilcegin tek sey olumlu olmak ve kendinden ödün vermemek bu konuda. o yüzden birazcik icinden geldigi gibi yasa. herseye ragmen tadini cikar hayatin. sen güclü olursan annene de güc verirsin. öyle düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Teşekkür ederim Nil'cim :) Dediğin gibi her şey tam olsun istiyorum, bi de her şeyi BEN tam yapayım istiyorum, bu da beni geriyor sanırım. Sanki hayatı yaşamaya zevk almaya fırsatım/hakkım yokmuş gibi geliyor bazen. Biraz rahatlatabilirsem kendimi, belki daha iyi olur dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar