Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 acıdım lan :( ama çok komik adf :) fa-ce-buk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ufakkene bizim mahallede bi çocuk vardı, kediyi sevme bahanesiyle kuyruktan yakalar, sadece kuyruktan tutarak kendi etrafında dönerek çevirirdi. En sonda birden bırakarak fırlatma vardı, ama kedi hep pır diye kaçardı fırlatılınca hiç yerde böyle brekdans yapmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ehehhe bende acıdım ama komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Eveeeeet paticik ahalisi. Yorumlarınızı merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 işkencenin neresi komik onu anlamadım. böyle tipleri görsem evire çevire döverim. ne yazık ki hayvan hakları işlemeyen bir ülkedeyiz, videodaki kişiler tespit edilse bile ceza almadan kurtulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 buna gülenlerin yanaklarına şey ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ya yapmayın şimdi ben de hayvanlıklarını onaylamıyorum tabii ama bunu izlerken gülmeyen varsa helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tekrar izledim tekrar yarıldım ahaeu tek rakibi beyblade sabri kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kedinin kendisi böyle bişey yapsa komik falan dicemde işin içine böyle mallar girdiği zaman (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aib şu tarz videoları koymayın komik öheaheöahe diye yaç lütfen. aynısı açıldı, tartışıldı, kilitlendi yani daha çok yakın geçmişte. hatta Azmodai said: yeni geldim, butun gun disardaydim gormedim. Boyle igrenc bir videoyu 'eglence' diye ve 'cok komik' diye koymak baslica suc, gg val. kufur eden diger seviyesizlere de gg. kitliyorum. denmiş bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kediye bi haller oldu havada durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 banlayın bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Silphatos said: ya yapmayın şimdi ben de hayvanlıklarını onaylamıyorum tabii ama bunu izlerken gülmeyen varsa helal dadashın dediği: DadashNik0F said: kedinin kendisi böyle bişey yapsa komik falan dicemde işin içine böyle mallar girdiği zaman (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kedi geri sardı iki saatkendne gelebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hayvan tanımı genişletilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar