Xoo Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 SONY DAV-DZ880 home theatre aldım, bilgisayarımı optikle home theatre'a bağlıyorum (realtek hd audio manager programı kullanıyorum) programdan 5.1 seçmeme rağmen front R front L ve subwooferı görüyor, aynı şekilde auxla bağlayıncada böyle görüyor.Playstationu optikle bağlayınca sorun yok 5.1 çalışıyor, ses kartımda 5.1 ve 7.1 destekliyor. Windows 7 kullanıyorum. yardımcı olabilecek var mı? çok garip daha önceden başka home theatrela olmuştu bunu yeni aldım olmadı sorunu çözemedim ama olacağına inanıyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şuan şunuda keşvettim, aux çıkıştanda 5.1 alamıyorum, acaba bunun sebebi arka iki hoperlörün wireless olması olabilir mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 niye home theater da direk 5.1 hoparlör seti kullanmıyorsun diye sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar