Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim de 2 tane gözüme kestirdiğim ev var. birincisi moda parkının arkasında büyük balkonlu apartman. diğeri de sahil tarafında manzarası süper böyle çok sevimli bi apartman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 güzel yerdir moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Uşak merkez, kafasına göre herkez xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 moda = yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 erenköy > moda-yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinirlenme , nefes al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Nefes alma efes al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Uşak merkez, kafasına göre herkez xD yanlışın var maltepe merkez kafasına göre herkes o. yıkarlar valla burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladığında öğrenirsin nerenin iyi nerenin kötü olduğunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 doğru amsterdam = eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladığında öğrenirsin nerenin iyi nerenin kötü olduğunu ;) OOOOOOOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bir nevi öyle eskişehir. Bilmem gördünüzmü de ben böyle beklemiyordum eskişehiri. Pek istanbul'dan çıkmadım 18 imden sonra çok şehir gördüm. Mersin'de yaşadım orasıda güzel bir şehir ama çok kro. Canlı müzikte güzel arap kızlarına para saçmaktan ibaret gece hayatı. Eskişehir'e ilk geldiğimde partilere gitmeye başlayınca ne bok bi şehir olduğunu anladım. İnsan kendini kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abicim sizin şehir mantığınız zaten gece hayatıysa, orada bir şehir kavramını sizinle tartışmamız gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şehir hayatı kavramını bir yere bırakırsak Eskişehir istanbul'u da geçer ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yaşanacak bölge seçimi: 1. kriter: yaşanacak ilçenin mümkün olduğunda sakin, trafiksiz, denize yakın ve bölge insanının olaylara meyilli olmaması 2. yaşanacak bölgenin merkezlere yakınlığı (taksim, kadıköy, cadde vs.) buna göre, moda, altunizade vs gayet ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nereye geçio abi allah aşkına ya istanbul türkiyede tek yaşanacak yer. aradığın kitabı bulma oranına göre bile sadece istanbulda yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Eskişehir = amsterdam abi. tamam. valla tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu arada şu şehirde bu şehirde yaşanır diyen adamların %70 i evden çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 erenköy'e yazdığım şiiri de geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gerçi ben yazmadım mirkelam yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: Eskişehir = amsterdam abi. tamam. valla tamam. yaklaşmışsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tavla tavla beni tavlaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: balon said: Eskişehir = amsterdam abi. tamam. valla tamam. yaklaşmışsın biraz adana > eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar