Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: Bella said: "nutella yerim" said: abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR ya nası gelmiyo ne diyo arayınca? karakola bile gittim daha once,biz ilgilenmiyoruz belediyeye gideceksin zabıtaya sikayet edeceksin ölcüm cihazıyla gelecekler ellerinde o bi belge olcak diyolar,biri dava acmıs herhalde polis cezasına polisinde elinde belge yok gurultu yaptıgına dair desibel sınırı falan kaçmış acaba? sesten çok bass rahatsız ediyor, 2 üst katımdaki müzik dinlerken camlar falan titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hayatında hiç birini dövmedin mi ? birini dövünce ulu bi insan olunmuyodu en son bıraktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: Bella said: "nutella yerim" said: abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR ya nası gelmiyo ne diyo arayınca? karakola bile gittim daha once,biz ilgilenmiyoruz belediyeye gideceksin zabıtaya sikayet edeceksin ölcüm cihazıyla gelecekler ellerinde o bi belge olcak diyolar,biri dava acmıs herhalde polis cezasına polisinde elinde belge yok gurultu yaptıgına dair şansını dene. yine gelmezse git kapısına uyar işte. olay çıkarsa şikayet için ararsın polisi ona gelirler herhalde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bundan onceki topicde de hic biriyle sevismedin mi diye sormustun,cok guzel tespit yapıyon ruhumu okudun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehre gelmediğin için bilmemen normal eskişehir=hakkari desen bile yorumuna dikkat edilmeyeceğini bu yüzden anlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yok ben taşkınlık yapan birileriyle kavga ettiğimi anlatıyorum, sen ne ulu insansın diyosun. demek ki birini dövebilmek çok büyük, önemli birşey gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi tespit daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Esese giden arkadaşlarım kaçmak için can atıyolar onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon geçen de bursaya çemkiriyodu şimdi eskişehir dasfsa. ANATOLIAN HATER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yok arkadaş hakikaten kafan basmıyo senin. sen odana çekil gürültü bitene kadar ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehir'de yerleşim planı süper cidden. dağ bayır sanıyodum ben de gitmeden evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aha drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: eskişehre gelmediğin için bilmemen normal eskişehir=hakkari desen bile yorumuna dikkat edilmeyeceğini bu yüzden anlaman lazım. ahah hiç gaziantep'e gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sokaktan gecen serseriyi dovmekle adamın evini basıp evinde dövmek arasında fark var bılıyosun de mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehirde kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 /cast popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehir iyi yine, ankara berbat asıl rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ankara iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: Fistan said: eskişehre gelmediğin için bilmemen normal eskişehir=hakkari desen bile yorumuna dikkat edilmeyeceğini bu yüzden anlaman lazım. ahah hiç gaziantep'e gittin mi? 4 kez gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Masquerade said: balon geçen de bursaya çemkiriyodu şimdi eskişehir dasfsa. ANATOLIAN HATER! bursa'ya çemkirmem abi , otobüs şöförlerinize püskürdüm, işimiz düşüyor uğraşıyoruz hanzorlarla. istanbul şoforlerinin 15 sene önceki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BEYLER OLAY VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: sokaktan gecen serseriyi dovmekle adamın evini basıp evinde dövmek arasında fark var bılıyosun de mı ben adamın evini bas döv demedim ki geyikti o kısmı.haneye tecavüz önerecek halim yok. git gürültü yapmayın artık de dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bence muğla döver akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: balon said: Fistan said: eskişehre gelmediğin için bilmemen normal eskişehir=hakkari desen bile yorumuna dikkat edilmeyeceğini bu yüzden anlaman lazım. ahah hiç gaziantep'e gittin mi? 4 kez gittim yani ne farkınız var abicim antep'ten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Buyse said: bence muğla döver akıllı olun Muğlada da biri var kaçmak için can atan ciddiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar