sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 biliyorum orayı yalnız şu bağlar yenibağlar ı hala ayırt edemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fistan 6.45 in ustune tasinicaktim bu sene son anda vazgectim komsu olucakmisiz az kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 geçitten esparka kadar bağlar sonrası yeni baglar diye tahmin ediyorum ben ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adam olan foruma yazcağına gider susun lan artık kafamı s..niz der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Fistan said: kapanıyo. balon said: eskişehir ne ya. ne yani. hiç geldin mi ? niye gelim abi eskişehir'e , 2-3 cafe 2-3 bar bir sallamasyon ünisine mi gelim neyine gelim 2 sevgilim de eskişehirliydi hepsi de istanbul'a kadar teşrif etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Baktın gelmiyo küfret memura nezarethanede sessiz sakin uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 daha öncede söylemiştim bizim üstte ece erken var sizde ankara havası dinleyen kırolar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Anelor said: fistan 6.45 in ustune tasinicaktim bu sene son anda vazgectim komsu olucakmisiz az kalsin ya ben memnunum ama kaldırımları yaptılar araba konulmuyor o sokaga. o sorun var tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 antep'e falan git aynısı var. ankara'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Farinal said: daha öncede söylemiştim bizim üstte ece erken var sizde ankara havası dinleyen kırolar :)-D senin ki daha kotuymus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ECE ERKEN DEDİ KAÇIIIIIIIIIN RUN FOOOOOOOLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "nutella yerim" said: abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR ya nası gelmiyo ne diyo arayınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adam daha once toplu yasamamıs herhalde anahtarı ne zaman gecsem kapının ustunde goruyorum köylük yerden gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "nutella yerim" said: abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR tecavüze ugruyorum de gelince kişisel haklarım tecavüze ugruyo dersin gelince kıvırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bas bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o kaldırımlar şimdi çok tırtta havalar güzelleşince harika olucak orası bide sokaktaki evlerin cephelerini makyajlasalar nevizade gibi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ece emerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 balon said: niye gelim abi eskişehir'e , 2-3 cafe 2-3 bar bir sallamasyon ünisine mi gelim neyine gelim 2 sevgilim de eskişehirliydi hepsi de istanbul'a kadar teşrif etti gelme senden cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 başımdan geçen bi olay, bizim balkonda içiyorduk arkadaşla sokaktan geçen çocuklar bağırıp çağırıp arabalara vuruyolardı geyiğine. yapmayın dedim balkondan NEEEÖLELE SİEE ELELEELELÖLÖLÖL BİLADEER dediler. yerimden kalktım. ayakkabılarımı giydim. aşağıya indik arkadaşla. çocukları dövdük. polis geldi. şikayet ettik bi de üzerine polislere verdik çocukları. çıktık içmeye devam ettik. yalanım varsa öleyim. lafta kalma hareket insanı ol herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bella said: "nutella yerim" said: abi polis gelmiyor,GEL-MI-YOR ya nası gelmiyo ne diyo arayınca? karakola bile gittim daha once,biz ilgilenmiyoruz belediyeye gideceksin zabıtaya sikayet edeceksin ölcüm cihazıyla gelecekler ellerinde o bi belge olcak diyolar,biri dava acmıs herhalde polis cezasına polisinde elinde belge yok gurultu yaptıgına dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: adam daha once toplu yasamamıs herhalde anahtarı ne zaman gecsem kapının ustunde goruyorum köylük yerden gelmis Angaralı abi agklsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: Fistan said: kapanıyo. balon said: eskişehir ne ya. ne yani. hiç geldin mi ? niye gelim abi eskişehir'e , 2-3 cafe 2-3 bar bir sallamasyon ünisine mi gelim neyine gelim 2 sevgilim de eskişehirliydi hepsi de istanbul'a kadar teşrif etti oha harbi balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeys sen ne ulu bi insanmıssın bilader 10 tane daha olsa oglen selanik aksam cayını atina da iceriz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: balon said: niye gelim abi eskişehir'e , 2-3 cafe 2-3 bar bir sallamasyon ünisine mi gelim neyine gelim 2 sevgilim de eskişehirliydi hepsi de istanbul'a kadar teşrif etti gelme senden cok var eskişehir=gaziantep, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar