senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Elimdeki PS3'ü slim versiyonu satın aldığım için elden çıkartıyorum. Ürün İzmir Balçova Kipa'dan alınmıştır. 4 Ekim 2010'a kadar Sony Eurasia Garantisi vardır. Taşınmadan dolayı çizikleri mevcuttur, herhangi bir sorunu yoktur. Ürün içeriği: PS3 Fat Pal 40 GB konsol x 1 AV kablosu x 1 Güç kablosu x 1 HDMI kablosu x 1(Ucu yamuldu ama çalışmakta) Sixaxis joystick x 1 Piranha USB joystick x 1 Kullanım kılavuzları PS3 Slim Demo Disc x 1 Fight Night Round 3 yada Conan oyun Garanti belgesi Ürün İzmir-Balçova içinde görülebilir, denenebilir. 30 Lira fark ile ekstra 1 bluray oyun(Conan)daha verilebilir. 500 TL elden fiyatıdır, kargo ile istenilen yere yollanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 olm lan la biriniz şunu, gidiyim faturaları ödeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 350ye alirim, o da sevabina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gerci 40gb mi$, 300 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hatta kalin kasa ve 2. kol da yok. 250 helallik. bi mesaj sonra uste para bile alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben alırım 300 cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 280 cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 üççüzün üstüne çıkman lazım agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 donanım haber'e de açmışsın :) ama fiyat yüksek biraz cidden yani satabilirsen helal çok iyi fiyata gitmiş olur. ben 380'e garantisiz ntsc kaçırdım geçen tam alıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 güzel arkadaşlar 500e satmış ev arkadşaım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ntsc ler sorun cıkartıyor mu burda eskisi gibi? yoksa ona cozum buldular mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ntsc şu an benim evdeki çatır çatır çalışıyor, bi farkı yok artık ntsc pal, belki blueray video için vardır, denemedim hiç onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 blueray filmlerde bölge farkı sorun yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar