Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dalgada köpekbalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow yunus olunca niye ürpermiyomusn
kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
o kadar korkutucumu yani ?
siz katil balina ile aynı denize girin bir daha denize giremessiniz :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Mesaj tarihi:
köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması.

yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa)[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
katil balina ne ya ben bi müren gorsem deniz hayatım biter ya :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 27 Temmuz 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması.

yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa)

farkındaysan yunus olan resimde adamyok.. sanırm adam photoshop[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
ben farkındayım da o resim sonra çekilmiş bir resim sitede yazdığı gibi:
"Here is another shot. It's a few frames later in the series."[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
yunuslarin kuyruklari yere yataydir diye biliyorum, kopekbaliklarinin dikeydir... bu resimde dikey gozukuo (gerci cins cins yunus ve kopekbaligi var benim argumanin yalan olma olasiligi dolayisiyla yuksek)
Mesaj tarihi:
hım evet =) gece gece olur bole :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p
Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;)
Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 27 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
wow yunus olunca niye ürpermiyomusn
kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto

YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 27 Temmuz 2004 06:19 tarihinde demiş ki:
Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p
Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;)
Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay...

ayrıca nesi benziyo ? suda ondan hızlı gidemezsin ayrıca köpekbalıgını suyun icinde göremezsin vs vs .. ama sen ayıyı masallah 100 metre öteden görebilirsin bide tekerleklerin var mumicim benim[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
Kan olmadıgı sürece gelipte hiçbir köpekbalıgı üstüne atlamaz ısırmaz.Filmlerde yanlış yansıtılıyor bu hayvan.
yani jaws gelipte ortalıgı dagıtmaz.Kan ve kokusu olmadıgı sürece bir sorun yok.Bide agresif olmaması lazım tabi.[signature][hline]love her
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...

Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
said:
Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...

Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır..

OHA! yunus memeli ne kopekbalıgı[signature][hline]eternal metcalf

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi.
Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum.[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Mesaj tarihi:
doru :) pardon daha uyanamadım :lol:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi.
Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum.

ya benimde öle allah kahrtsin ya.. Tekne açılıyoz denize atlıyom yüzüym 2 dakka hemen çıkıyom tekrar babam eziyo sonra yüzemedinmi hemen yoruldunmu diye ama napim ya :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Yunus bişey yapmaz..Alanyada çiftleştikleri bir koy vardı oraya yatla gidip yuzerdik 5 m yanımızdan bile gecelerdi..Cok zeki bir canlı yunuslar resmen sebeklik yapıyo insan gorunce..Şımarıyolar falan canayakın yani.[signature][hline]eternal metcalf
Mesaj tarihi:
ben küçükken başıma gelen bir olaydan dolayı tırsarım + ezinilecek bir konu değil bence herkezin korkuları vardır, bizimkiside bu işte =o)[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Mesaj tarihi:
ya ne diyon ben resmi görünce fena oldum off :lol: diab tedavi falan gorsek işe yarar mı :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
  • Yeni Oluştur...