Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dalgada köpekbalığı

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

wow yunus olunca niye ürpermiyomusn
kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması.

yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa)[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 Temmuz 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması.

yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa)

farkındaysan yunus olan resimde adamyok.. sanırm adam photoshop[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p
Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;)
Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 27 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
wow yunus olunca niye ürpermiyomusn
kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto

YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 27 Temmuz 2004 06:19 tarihinde demiş ki:
Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p
Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;)
Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay...

ayrıca nesi benziyo ? suda ondan hızlı gidemezsin ayrıca köpekbalıgını suyun icinde göremezsin vs vs .. ama sen ayıyı masallah 100 metre öteden görebilirsin bide tekerleklerin var mumicim benim[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...

Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
said:
Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...

Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır..

OHA! yunus memeli ne kopekbalıgı[signature][hline]eternal metcalf

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi.
Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum.[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi.
Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum.

ya benimde öle allah kahrtsin ya.. Tekne açılıyoz denize atlıyom yüzüym 2 dakka hemen çıkıyom tekrar babam eziyo sonra yüzemedinmi hemen yoruldunmu diye ama napim ya :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

ben küçükken başıma gelen bir olaydan dolayı tırsarım + ezinilecek bir konu değil bence herkezin korkuları vardır, bizimkiside bu işte =o)[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...