wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 wow yunus olunca niye ürpermiyomusn kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yunusların öle çıkıntıları varmı ? höh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 varmış.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 birgün dalıyorum gözlük,şnorker fln yunus u su içinde görün bi isterseniz ondan sonra buraya yazı yazın :)2 gün denize giremedim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 o kadar korkutucumu yani ? siz katil balina ile aynı denize girin bir daha denize giremessiniz :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması. yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa)[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 katil balina ne ya ben bi müren gorsem deniz hayatım biter ya :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: arcane, 27 Temmuz 2004 03:07 tarihinde demiş ki: köpek balığından çok yunusa benziyor yapı itibariyle, yüzgeçinin öyle sivri görünmesinin nedeni ise çok ufak bir kısmının suyun üstünde durması yani ışık kırılması. yanlız yine de o adamın yerinde olsam çok korkardım (tabii eğer önceden yunus olduğunu anlamadıysa) farkındaysan yunus olan resimde adamyok.. sanırm adam photoshop[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben farkındayım da o resim sonra çekilmiş bir resim sitede yazdığı gibi: "Here is another shot. It's a few frames later in the series."[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yunuslarin kuyruklari yere yataydir diye biliyorum, kopekbaliklarinin dikeydir... bu resimde dikey gozukuo (gerci cins cins yunus ve kopekbaligi var benim argumanin yalan olma olasiligi dolayisiyla yuksek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hım evet =) gece gece olur bole :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Soğuk kanlı olurum, sörf yapmaya başlarım hızlı gitmeye böylece beni yakalayamaz[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;) Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: wow yunus olunca niye ürpermiyomusn kaç kiş denizde yunusun yanına atlayıp yüzebilir ki. oda bi köpek balığı türü sonuçta filim izleye izleye :) genede çok tırsılcak bi foto YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ...[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Halfmumi, 27 Temmuz 2004 06:19 tarihinde demiş ki: Şahsen,bu dağ bisikleti ile tırmandığınız bir patikada ayı görmeye benziyor :p Bir şeyi yok.Sadece karenin yakalanması büyük şans ;) Surf Boardın üzerinde durdukca sağlamdasın :P yiyemez kolay kolay... ayrıca nesi benziyo ? suda ondan hızlı gidemezsin ayrıca köpekbalıgını suyun icinde göremezsin vs vs .. ama sen ayıyı masallah 100 metre öteden görebilirsin bide tekerleklerin var mumicim benim[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 evet evet yunus o.. dikkatli bakarsanız kuyrugu yatay dikey deil.. OFF allahım board un ustundeki adammışım gibi rahatladım :)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Kan olmadıgı sürece gelipte hiçbir köpekbalıgı üstüne atlamaz ısırmaz.Filmlerde yanlış yansıtılıyor bu hayvan. yani jaws gelipte ortalıgı dagıtmaz.Kan ve kokusu olmadıgı sürece bir sorun yok.Bide agresif olmaması lazım tabi.[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki: YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ... Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki: YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ... Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır.. OHA! yunus memeli ne kopekbalıgı[signature][hline]eternal metcalf [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi. Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doru :) pardon daha uyanamadım :lol:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Ben zaten denizden korkarım =o), nedeni de bu korkunch yaratıklar, Bozcaada 'dan kalma bir fobi. Orda ben olsam kalp krizi geçirir muhtemelen boğulurum. ya benimde öle allah kahrtsin ya.. Tekne açılıyoz denize atlıyom yüzüym 2 dakka hemen çıkıyom tekrar babam eziyo sonra yüzemedinmi hemen yoruldunmu diye ama napim ya :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yunus bişey yapmaz..Alanyada çiftleştikleri bir koy vardı oraya yatla gidip yuzerdik 5 m yanımızdan bile gecelerdi..Cok zeki bir canlı yunuslar resmen sebeklik yapıyo insan gorunce..Şımarıyolar falan canayakın yani.[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben küçükken başıma gelen bir olaydan dolayı tırsarım + ezinilecek bir konu değil bence herkezin korkuları vardır, bizimkiside bu işte =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya ne diyon ben resmi görünce fena oldum off :lol: diab tedavi falan gorsek işe yarar mı :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar