tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Selamlar, kesin konusu açılmış olabilir ama bulamadım,aramaya pek inanmıyorum zaten ama arama dedim yazdım çıkmadı fazlada tırmalamadım nerneryse. Şimdi burdaki atmosfer çok hoşuma gidiyo eve geldiğimde mutlu oluyorum böle beyoglunda yuruken tanımadıgın adamla şarkı söyleyip eve gidiyosun falan bu hissi yaşamak istiyorum. Soracagım şu ki balkon gibi mekanlar arıyorum. Manzara muzık ama rock falan değil. 2.sici ne kucuk beyoglu gibi artık böle kalabalık grupların olmadıgı daha 3 4 kişilik grupların oturdugu biyer. Çalacagı muzık ne bayık olsun nede kulagımızı yesin. Bayblon lounge nasıl mesela gitmedim ama orası güzel olabili bide cafe soruyorum canlı performans jollyjoker getto metto öle yerler no muzık çalsın çok çalmasın keyifli bi ortam işte. Ordaki arada sıkışmış görünmeyen bilinmeyen keyifli mekanları deşifre etmenizi istiyorum,anlatın paylaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Asmalı'da değil ama 360 var. Mükemmel bi yer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yok abi cafe gibi daha ucuz 360, nu teras falan manzara bakımıdan aradıgım gibi güzel tabi ama 3 4 kişi gidip mal bi sohbet edip dönelim tarzı bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O zaman Nevizade'de Şahika'nın terası baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 parantez var babylon taraflarında küçük biryer, ben seviyorum. çok sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Aman allam ya, bütün eski anılarımı depreştirdin Bella. Parantez çok sevimlidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 parantez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Talatım asmalıda manzaralı mekan zorda Nevizade'de Sanat var en üstte istanbul manzarası var tabi deniz görmüyor mecidiyeköy e kadar bütün evleri görüyorsun gece çok güzel oluyor =) Ucuzda altkatındada fasıl olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hahaha tellos'un adı talat. ben de "talatım" nerde asmalı'da diye düşünüyorum öyle bi yazmışsın ki virgül falan hak getire sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ona virgül çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 allah oranın belasını vermesin yürünmüyo lan delirtiyolar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar