soulberry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 elvueitie'nin son albümü. iki hafta önce falan çıktı. gitarist'in albüm hakkındaki yorumuna katılıyorum, "this is more metal". grubun önceki albümleri gibi aşırı folk değil, iyice dengeli bi albüm yapmışlar. melodeath ve folk sevenler kesin dinlesinler. ayrıca grup buralara gelse de izlesek bi canlı canlı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 en başarılı şarkıları hangisi? direk onu dinliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 albüm güzel, ama slania daha güzel geliyo bana. bi de inis mona, samon, your gaulish war (tu) bi de bu albümden quoth the raven baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bende introdan sonra gelen, albümle aynı adı taşıyan parçaya takıldım kaldım. Bu nasıl bir gaz vermektir yahu, tam istediğim şablona taşıdılar müziklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Akustik albümle beraber iyice olgunlaştılar zira slania fazla ergen müziğiydi. İyi albümdü bu arada laf gelmesin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar