Torondor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Beyle elinde olan yada satılan yer bilen varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Acer 5920g notebook 2. kez ekran kartı patladı. bu sefer garantisi olmadığı için ekran kartı almaya karar verdim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi iki opsiyonun war gitti gidiyor gibi sitelerde aramak yada kadikoyde ayazicioglu arka sokagindaki notebookculardan cikma aramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bide http://www.nationalparts.com/ a bi bak acer parcasi war mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bunu gerçekten bulacağına inanıyor musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 inanıyoki buraya yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 son cebit fuarinda bi sirket vardi bu tarz parcalar, adi aklima gelmiyor. notebook anakart tamiri, cebit katilimcilari falan gibisinden arastirmaci tuketicilik oynarsan bulursun saniyorum. ellerinde oldugunu gormustum. adi aklima gelirse yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar