BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 matama said: acaba capacitive mi resistive mi ne kapasitif mi resistif mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.trident.com.tr/urunler/cep_telefonu/w-t9.php http://www.trident.com.tr/urunler/cep_telefonu/W-T9-1b.jpg bu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamlar her şeyi c/plemiş aga. by fakirs for fakirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şu alet cidden tipi kadar kullanımındada başarılıysa alınır aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu ürünlerin çoğunu teknolojix te inceledim, çin malı denemiyecek kadar kaliteli duruyorlar, resmen çin malları sınıf atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BonePART said: matama said: acaba capacitive mi resistive mi ne kapasitif mi resistif mi touch screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kaliteli bir telefon değil, bir arkadaşda vardı adamlar öyle bi telefon yapmışlar ki hem dokunmatik hem de normal tuş takımı var. kız bir defa telefonu yere düşürdü ve artık dokunmatiği çalışmıyor.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende zamanında verson kullanmıştım son derece boktan bi telefondu, hem tuş takımı vardı hem dokunmatiği. senin arkadaşının ki öyle birşeydir. trident in beni şaşırtan yönü bu zaten, hem kullanıcı yorumları hemde telefonu ilk eline aldığında yadırgıyorsun çin malı gibi değil. zamanında çin malı kullanmış biri olarak kalite yönünde kendilerini geliştirdiklerini söyleyebilirim. ben aldığımda çift sim kartlı telefonlar neredeyse yoktu 600 tl vermiştim ona. şimdi bedava verseler kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Arkadaşlar teknik servisten aldığım bilgiler doğrultusunda sar değerleri aşağıdaki şekildeymiş. 0.128W/kg 10g Head Tissue (EGSM 900) 0.309W/kg 10g Body Tissue (EGSM 900) 0.133W/kg 10g Head Tissue (DCS 1800) 0.138W/kg 10g Body Tissue (DCS 1800) WIFI SAR :0.195 W/kg 10g Body Tissue (2.4GHz 802.11b) 0.182 W/kg 10g Body Tissue (2.4GHz 802.11g) Şimdi sizler yok yau nasıl bu kadar düşük oluyor diyeceksiniz bende dedim çünkü sonuçta çift sim kartlı telefonlarda bu kadar düşük sar değerli yok. Onuda şu şekilde açıkladı, diğer çift sim kart telefonlarda çift işlemci bulunuyormuş yani her işlemci birer hattı açık tutuyormuş ve biriyle görüşme yaparken diğeride aramaya açık kalıyormuş. W-t3 te ise tek işlemci bulunuyormuş birisi ile görüşme yaparken diğeri kapalı konuma düşüyorumuş yani tek hat ne kadar radyasyon yayınlıyorsa bu telefonda yine o kadar radyasyon yayınlıyormuş bununla birlikte görüşme yapılmayan zaman diliminde iki hatta açık durumda bekliyormuş. Kısacası değerler gerçek değerler adamlarda yalan yok öyle abartıldığı gibi 2 nin üzerinde falan değil aksine 0.5 in altında gayet güzel bi rakam. Hani adamlarda çin malı telefonlarına süper demiyor nedir wireless çok iyi çekmez (ama hiç çekmez manasınada gelmiyor), internette video oynatamaz ve en önemlisi ekran iphone da 16 milyon renge sahipken trident 256k renge sahip aradaki farklar bunlar ve bu farklar için açıkçası 1200 lira fark ödemek bana çok cazip gelmiyor birazdan w-t3 almaya gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Aslında sar değeri ölçümlerinde benim bildiğim kadarıyla olabilecek bütün radio parçalar açılıyor , yani wi-fi - bluetooth - gsm vs yani genelde çok özelliği olan modellerin sar değeri daha yüksek çıkıyor. Dolayısı ile bu cihazın bu kadar düşük sar değerine sahip olması hakkaten ilginç. Çift hat destekli cihazlar ile ilgili yapılan açıklama da yanlış çünkü , o mantıkla bir hattın sürekli kapalı olması lazım. Yani çift işlemcili bir telefonun yaptığı tek artı olay , bir hat meşgulken diğer hatta çağrı alabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar