there Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Evet arkadaşlar clientin simgesini nasıl değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natasa_Fucker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bak Gump Editor Kullan. Burdan Indirebilirisin Bu Biraz Daha Iyi Diyerlerinden Bu Hic Deyilse Daha Kullanisli Birde Michanlogo var Onuda Burdan Indirebilirsin.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? [Bu mesaj Natasa_Fucker tarafından 28 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Clientin simgesiyle Gump editorun ne alakası var ben onu anlamadım?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu konuyu up'lamak gerekior bende ogrenmek istiyorum client simgesini deği$tirmek gerekiyor gump editor michelangelo vs. ile alakası yok onu biliom ama ;)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 up yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Şunu denedin mi ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 resource hacker diye bir programdi sanırım yanliş hatırlıyor olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Herhangi bir icon maker programi ile yapabilirsiniz. Download.com da "icon" diye aratmaniz yeterlidir. Kendim Iconforge kullaniyorum. Daha önceden hazirladiginiz uygun ölcülerdeki herhangi bir gif veya jpg uzantili dosyayi kullanarak istediginiz exe dosyasının seklini degistirebilirsiniz.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar