PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi program veya herhangi bi program plug-ini de olabilir. notaları yazayım seçtiğim tonda(nota olarak değil enstrüman olarak ton sdfg) çalsın istiyorum. böyle bi klavyesi falan olsun ya da direk nota şeklinde de olabilir. ama guitar pro istemiyorum böyle kaliteli enstrüman tonları olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 fruity loops tam istediğin şeyi kolayca veriyor. veya cubase ile herhangi bir klavye veya synt vsti kullanabilirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 deniyip dönücem sana =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 FL işini görür sakın böle programa bakıp siliyim falan deme onun addonları var gerekli enstürmanlar için internetten indirip onlarada nota yazıp çalabilirsn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 omnisphere mıydı neydi adını tam hatırlayamıyorum. öle eşşek bi program var bya hayvn bşe 42 gb sanırsam. cubasede açıp çalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar