wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya ben hergün evde huzursuz olmak zorundamıyım ya! babam ikide bir geliyo buraya annemle kavga ediyorum bütün kahvaltı yaptığpım 8 dakika boyunca azıma sıçılıyo ? neden mi?? neden ben çalışmak istememişim elalem çalışıyomuş... bi kere ben telefon etmemişim üniye... tv de üni tanıtımları olurken ben neden uykumdan uyanıp bakmıyomuşum... neden sürekli bilglisayr oynuyomuşum... burda böleysem yarın ankara,istanbulda napcakmışım..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya öss ye kadar bi sorundu zaten onu hiç anlatmıyom herkesin aynı. öss bitti bu başladı ya hergün böle ya![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 amaan doğaldır bunlar bişey olmaz... anne baba işte :) sonuçta onlar haklıdır büyük ihtimalle bana da çok haksızlarmış gibi geliyo ama biraz düşününce onların da hakkı var... kendini onların yerine koy (çok klişe :P)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Kötü tabi.. Kafaya takma diyeceğim, saçma olacak çünkü 7-24 onlarlasın. Anlat diyeceğim, arkadaşlardan bildiğim kadarıyla anlamayacaklar. Kolay gelsin işin zor valla.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bizimkilere cevap verince fiziksel bişey yapamıyolar kitleniveriyolar. Ben susmuyorum. Mesela ben size nası aile olduğunuzu söylüyomuyum falan diyorum. Tencere dibin kara misali. yada söyleyene bak tarzı laf sokmalar falan iyi bi kitleyiveriyorum oturduğum yerde rahat rahat yemeğimi yiyorum hfif bi geğirme sonra gülerek afiyet olsun diyip kalkıyorum. Ohşş...[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 neden ben çalışmak istememişim elalem çalışıyomuş... bu nedir abi ya.. parayamı ihtiyacınız vardı da altınıza bmw aldınız bilmem ne ************************************************************************ ne diyim daha! ya neden üni leri ben arayıp bilgi alıyomuşumda sen almıyomuşsun diye azıma sıç.ıyolar ya! [signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! [Bu mesaj wildpervert tarafından 28 Temmuz 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya bu muhabbetlerin bi yaşı bi sınırı yokmu! yazık değilmi bana ya sinirimi mahvediyolar.. ne zamanbitiyo bu ya 50 yaşına mı gelmem lasım o zamanda psikopat olim öldürim onları bumudur ya!18 yaşına geldim yarın evden ayrılıcam.. bu konuşmaların nereye varacağını kestiremiyolar mı artık ya![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 umursama olsun bitsin[signature][hline]"Mph Rmph !!"
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bunların aynısı banada oluyor ama dinlememek gerekiyor fakat nereye kadar? ben konuştum dedim biraz müsade edin eninde sonunda çalışacam tabi bende bunu isteyerek soledim bu sene bu iş bitecek in$alllah...[signature][hline] Fredy | Xharloan
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 onemli olan oss degil sonrasi degil sen adam gibi takim elbiesini giyip kendi evinden anneni gormeyi gelene kadar onlar her zaman kafanin etin yiyecek gelemezsen gene yiyecekler eger kendin dogru yolda olduguna eminsen sakin dilde cevap ver gereksiz devam ediyorlarsa sus konusma ama kesin haytalik yapiyosunkli boyle bagiriyolar[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 "tamam" combosu çek bıkıyolar eheh[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya haytalik yapıcak ne yapıyorum? tek yaptığım bilgisayr oynamak. peh.. onlar istedikleri zaman hemen gidiyorum ne ünimi 3 gün aralıksız netten ünilere baktım 4. gün sabah 9 annem diyo kalk üni tanıtımı var uyuyorum anne diyomn git netten üniye bak diyo.. SONRA SABAH NİYE KALKMADIN NİYE UYUYON DİYO[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bende de vardı o, annem babam sürekli birbirleriyle tartışıyolardı, sonra bana carcar ediyolardı. boşandılar sonunda, ben rahat onlar rahat.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 tercih mi yapacaksın, yeniden mi gireceksin bilmem de kararını çabuk vermeye bak.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya tercih yapıycam bu kesin ailemde biliyo bunu. bunda sorun yok hepimiz hemfikiriz.. ama !!![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bak şu şekilde bir bağ kuralım 1-) Sen doğduğunda annen baban 25 yaşındaydı ve doğal olarak aranızda 25 yaş fark var. 2-) Sen şu an 18 yaşındasın diyelim o zaman onlarda 43 yaşında yani hala arada 25 yaş fark var. 3-) Seni ilk gördüklerinde ciyak ciyak ağlayan avuç içi kadar korunmaya muuhtaç bir bebektin, şimdiki halinde onlara göre çok farklı değil. Hala viyaklıyorsun, hala korunmaya muhtaçsın sadece biraz irileştin o kadar :) 4-) Senin 25 yaşında ilk çocuğun olduğunda ailende 50 yaşında olacak ki hala aranızda 25 yaş farkı mevcut ve ellerine verdiğin yeni bir viyaklama makinası senin eski viyaklamalarını unutturmaya yetmeyeceltir. Sen hala "elime doğdu eşşek sıpası" denilen viyaklayan ve korunmaya muhtaç bebek olarak kalacaksın. Tek fark var artık sende kendi çocuğuna aynı şekilde yaklaştığından sende onları anlamaya başlayacak ama bunu kabullenemediğinden ben farklıyım diyip duruyor olacaksın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 beni rencide etmeden heycanlansalar.. ne kadar mutlu olucam.. ama karşılarında insan olduğunu unutup kendilerinden geçiyolar.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yaw ebebeynler böyle işte alışmak lazımmmm.. ama yinede allah sana sabır versin zor durum yani üfff ne kafa ütülüyorlardır şimdi senin :)
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 fedaykin =) çok iyi özetlemişsin.. ama bende 18yaş öss tercih hede sendromunu yaşıyorum herkes gibi ve isyan etmek istiyorum *!isyan eder* yapabileceğim daha iyi bişey yok.. Bi şekilde rahatlamam deşarj olmam lasım.. içerde odluyorum pc başında rahatlamaya çalışıyorum.. eminim bi 30 sene sonra benim çocuğumda belki aynı şeyleri yaşıcak.. ama yazık yanin ne yapalım.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Takma kafana diyeceğim ama takar insan haliyle. Senin buradaki hatan böyle hassas bir mevzuyu açılacak duruma geldiğinde, forumlara açman. Her ne kadar herkes içli dışlı olsa da, böyle ailevi mevzulara yardım edecek psikiyatr yok aramızda bildiğim kadarıyla. Senin için en iyisi bu şekilde bir destek almak, mümkünse anne babanı da götürmektir.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bi kardeşim yada evde beni anlıoca kbirileri olmadığı için birilerine anlatmam lasım anlıyomusn bilmiyorum.. insan bunları tek başına içine atamıyo bende mecburen buraya yazıyorum yoksa herşeyi içime atıp kafayı yiyim mi?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hıhı. :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ha senin çocuğunun da böyle şeyler çekeceğine gelince... Olaya damardan gireyim, tarih kitaplarının Osmanlı Yükselme Devrini hatırlayın. Fatih'ten, Yavuz'dan, Kanuni'den sayfalarca bahsedilir. 2. Bayezid ise ufak bir paragraftır, karadenizin kuzeybatısında birazcık toprak kazandırmıştır o kadar, bomboş geçirmiştir (!) tarihçilere bakılırsa o dönemleri... Bir nesil bir anda yetişmez. Bugün yapılan en ufak bir değişikliğin ilk etkisini ardından gelecek 1. 2. nesilde görürsünüz. Bayezid eğitime önem vermiş, okullar hastaneler yaptırmış, halkın kültür düzeyini artırmıştır. Bayezid'in kurduğu nesil Yavuz Sultan Selimdir, Kanuni'dir. Onların kurduğu nesil nedir? Sarı Selim başta olmak üzere Osmanlıyı çöküşe götüren onlarca padişah. Ne yazıkki evet, bizim çocuklarımız da büyük ihtimalle çekecek bu dertleri. Belki torunlarımız adam akıllı gençliklerini yaşayacak, bizden adam gibi adamlar çıkarsa. Ha çıkmazsa, o zaman bizden öncekilerin her işi başlarından savdıkları gibi "Biz yapamadık artık bizden sonrakiler yapacak, umudumuz sizsiniz" diyeceğiz ve bizden sonraki nesilleri aynı dertlerle başbaşa bırakacağız. Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: wildpervert, 28 Temmuz 2004 14:34 tarihinde demiş ki: bi kardeşim yada evde beni anlıoca kbirileri olmadığı için birilerine anlatmam lasım anlıyomusn bilmiyorum.. insan bunları tek başına içine atamıyo bende mecburen buraya yazıyorum yoksa herşeyi içime atıp kafayı yiyim mi? Aman ha öyle bişi demedim ben :) Bu arada, kardeşin çoğu zaman evdeki ev büyük baş belasıdır, o yüzden pek üzülme ;) Bir uzmandan yardım almayı kastetmiştim ben.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Benim annem de benden heyecanlı. Ama ben kızcam diye belli etmemeye çalışıyo canım annem :) Pc oynama sorunu bende de var. Taa öss ilk hazırlanmaya başladığımdan beri bi ant. yapmıştık yazın ne halt edersem ediyim karışmayın bana diye. sene boyunca ezberlettim onlara gelin görün babam (allahtan akşamları geliyo) beni kaldırmak için elinden geleni yapıyo. o da bana kıyamadığından. Gözlerim mahvoluyomuş hede hödö... En uyuz olduğum da salonda oturuyoz ben kalem dergi vs. almak için odaya girdiğimde babam atlıyo "heh koş koş bilg. oyna. fırsat buldu ya hemen oturur". Çok gıcık ediyo işte bu olay. Ben de bazen oturmayacağım olsa da oturuyom pc başına :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Öne çıkan mesajlar