Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Minute - Karazhan guildi adam arıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
icc10 11/12 (lk bu hafta inecek)
icc25 7/12 (prof-dreamwalker bu hafta inecek)

2 haftadır attendance problemleri yüzünden 21-22 kişi raid yaptığımızdan progress olmadı fakat prof. fight oturmuş durumda. 3-4 düzgün adam eklenirse guilde progress'in coşacağına. %5 buffla birlikte 2 haftada çok kolay LK'e gelineceğine eminim. guild türk guildi bu arada.

Pally healer
Arms warrior
Prot warrior
combat rogue

gerekmekte.

arcane mage
rogue*
fury warrior

da gear iyiyse olabilir.

http://www.1minuteguild.com/ den başvuru yapabilirsiniz.
ya da bana pm atabilirsiniz.

guild başlığı yok zaten forumda. direk böyle açtım. yok guild topiği olsun, altına bu olsun derseniz başlığı editleyip böylece bırakabilirsiniz :d
Mesaj tarihi:
yahudilerden flask yapıyoruz biz =/
adamın çok iyi daggerları varsa biz ona daha güzel silahlar verince combata dönsün.
combat dagger oynayana da saygımız sonsuz

http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Icecrown_Citadel/Deathbringer_Saurfang/25N/Arms_Warrior/
Mesaj tarihi:
poopla said:

arms warrior ne işe yarar pvede

Ben arms oynuyorum , genelde top dps'e yakın düzeyde dmg done , dps done yapıyorum raidlerde . Ayrıca %4 dmg done artırıyor arms targetlara (fiziksel dmg done). Aoe type combatlar dışında genelde fury warriorları geçiyorum .
Mesaj tarihi:
Katharsis said:

poopla said:

Ben arms oynuyorum , genelde top dps'e yakın düzeyde dmg done , dps done yapıyorum raidlerde . Ayrıca %4 dmg done artırıyor arms targetlara (fiziksel dmg done). Aoe type combatlar dışında genelde fury warriorları geçiyorum .

o zaman oynadığın Fury warriorlar oynamayı bilmiyor. 5000 gs + gearda Fury dps her türlü daha fazladır. Arms düşük gear ile daha yüksek dps yapılır ancak belli bir gear seviyesini geçtikten sonra Arm yerinde sayar ama Fury coşar
Mesaj tarihi:
bu arada haftada 3 çok gelen olursa (ki 3 haftadır olmuyor) 4 gün raid yapıyoruz.
çarşamba-perşembe- cuma ya da pazar günü 8-12
Mesaj tarihi:
BaaL said:

yahudilerden flask yapıyoruz biz =/
adamın çok iyi daggerları varsa biz ona daha güzel silahlar verince combata dönsün.
combat dagger oynayana da saygımız sonsuz

http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Icecrown_Citadel/Deathbringer_Saurfang/25N/Arms_Warrior/

Çok ayıp etmişsin.
Bir müslüman olarak özür diliyorum...
Salute
Mesaj tarihi:
10/12 bqueen indi bu akşam.
tahminimce sindragosa da iner, bilemedin haftaya iner.
adam lazım halen varsa guild arayan migreyt ederim diyen eli kolu tutan haber ediniz.
Mesaj tarihi:
Hardcore bir guild değiliz. İnsanların sosyal aktivitelerini kesinlikle engellemiyoruz. Sadece haber verilmesi kafidir. İnsanların oyun için sosyal yaşamdan kopmaları kadar saçma bir durum söz konusu olamaz.

icc25: 10/12
icc10: 11/12

şimdilik.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

icc10 11/12
icc25 10/12

2 haftadır attendance problemleri yüzünden 21-22 kişi raid yaptığımızdan progress olmadı fakat prof. fight oturmuş durumda. 3-4 düzgün adam eklenirse guilde progress'in coşacağına. %5 buffla birlikte 2 haftada çok kolay LK'e gelineceğine eminim. guild türk guildi bu arada.

Pally healer
Arms warrior
Prot warrior
combat rogue

gerekmekte.

arcane mage
rogue*
fury warrior

da gear iyiyse olabilir.

http://www.1minuteguild.com/ den başvuru yapabilirsiniz.
ya da bana pm atabilirsiniz.

guild başlığı yok zaten forumda. direk böyle açtım. yok guild topiği olsun, altına bu olsun derseniz başlığı editleyip böylece bırakabilirsiniz :d

Class alımları gunceldir
Mesaj tarihi:
Dengesiz said:

Katharsis said:

poopla said:

o zaman oynadığın Fury warriorlar oynamayı bilmiyor. 5000 gs + gearda Fury dps her türlü daha fazladır. Arms düşük gear ile daha yüksek dps yapılır ancak belli bir gear seviyesini geçtikten sonra Arm yerinde sayar ama Fury coşar

Katılmıyorum , arms neden yerinde saysın belli bir gear seviyesini geçtikten sonra ? Çoğu endgame guild 1 arms 1 fury kullanıyor raidlerinde . Armsı hakkını vererek oynayan her warrior dişe dokunur bir dps yapabilir. Nitekim dediğim gibi single target dps de arms gayet iyi iş çıkarıyor.
  • Yeni Oluştur...