BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 icc10 11/12 (lk bu hafta inecek) icc25 7/12 (prof-dreamwalker bu hafta inecek) 2 haftadır attendance problemleri yüzünden 21-22 kişi raid yaptığımızdan progress olmadı fakat prof. fight oturmuş durumda. 3-4 düzgün adam eklenirse guilde progress'in coşacağına. %5 buffla birlikte 2 haftada çok kolay LK'e gelineceğine eminim. guild türk guildi bu arada. Pally healer Arms warrior Prot warrior combat rogue gerekmekte. arcane mage rogue* fury warrior da gear iyiyse olabilir. http://www.1minuteguild.com/ den başvuru yapabilirsiniz. ya da bana pm atabilirsiniz. guild başlığı yok zaten forumda. direk böyle açtım. yok guild topiği olsun, altına bu olsun derseniz başlığı editleyip böylece bırakabilirsiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Yahudiler katılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 arms warrior ne işe yarar pvede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 adamın çok iyi daggerları varsa da combat mı oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 combat dagger oynarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Wispy said: Yahudiler katılabiliyor mu ? rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yahudilerden flask yapıyoruz biz =/ adamın çok iyi daggerları varsa biz ona daha güzel silahlar verince combata dönsün. combat dagger oynayana da saygımız sonsuz http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Icecrown_Citadel/Deathbringer_Saurfang/25N/Arms_Warrior/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi yahudi olarak bu laflarınıza çok alındım, paticikte böle bir ırkçılığa göz yumamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aha da prof. down dreamwalker denedik üstüne 2 kere %85 oldu. o da ptesi down 9/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 poopla said: arms warrior ne işe yarar pvede Ben arms oynuyorum , genelde top dps'e yakın düzeyde dmg done , dps done yapıyorum raidlerde . Ayrıca %4 dmg done artırıyor arms targetlara (fiziksel dmg done). Aoe type combatlar dışında genelde fury warriorları geçiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Katharsis said: poopla said: arms warrior ne işe yarar pvede Ben arms oynuyorum , genelde top dps'e yakın düzeyde dmg done , dps done yapıyorum raidlerde . Ayrıca %4 dmg done artırıyor arms targetlara (fiziksel dmg done). Aoe type combatlar dışında genelde fury warriorları geçiyorum . o zaman oynadığın Fury warriorlar oynamayı bilmiyor. 5000 gs + gearda Fury dps her türlü daha fazladır. Arms düşük gear ile daha yüksek dps yapılır ancak belli bir gear seviyesini geçtikten sonra Arm yerinde sayar ama Fury coşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 icc25 9/12 bloodqueen son denemelerde %10~%15 lerde kaldı dps yetmedi . o da bu hafta inecek. holy pala mage lock aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu arada haftada 3 çok gelen olursa (ki 3 haftadır olmuyor) 4 gün raid yapıyoruz. çarşamba-perşembe- cuma ya da pazar günü 8-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi ben cuma, cumartesine filan neden raid koyuyorsunuz anlamıyorum. haftasonu azcık da olsa sosyal olmak isteyebiliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sosyal adamla raid yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 BaaL said: yahudilerden flask yapıyoruz biz =/ adamın çok iyi daggerları varsa biz ona daha güzel silahlar verince combata dönsün. combat dagger oynayana da saygımız sonsuz http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Icecrown_Citadel/Deathbringer_Saurfang/25N/Arms_Warrior/ Çok ayıp etmişsin. Bir müslüman olarak özür diliyorum... Salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 10/12 bqueen indi bu akşam. tahminimce sindragosa da iner, bilemedin haftaya iner. adam lazım halen varsa guild arayan migreyt ederim diyen eli kolu tutan haber ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hardcore bir guild değiliz. İnsanların sosyal aktivitelerini kesinlikle engellemiyoruz. Sadece haber verilmesi kafidir. İnsanların oyun için sosyal yaşamdan kopmaları kadar saçma bir durum söz konusu olamaz. icc25: 10/12 icc10: 11/12 şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hala ağaç ağaç dolaşıyon mu lan ortalarda. ah tolga ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 arkadaşlar ırççılık var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 genelleme yaptım ki, ağaç türü belirtmedim. armut ağacı deseydim olurdu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 disc priest mage lock rogue warrior gel vatandaş gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cy-x said: sosyal adamla raid yapılmaz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 BaaL said: icc10 11/12 icc25 10/12 2 haftadır attendance problemleri yüzünden 21-22 kişi raid yaptığımızdan progress olmadı fakat prof. fight oturmuş durumda. 3-4 düzgün adam eklenirse guilde progress'in coşacağına. %5 buffla birlikte 2 haftada çok kolay LK'e gelineceğine eminim. guild türk guildi bu arada. Pally healer Arms warrior Prot warrior combat rogue gerekmekte. arcane mage rogue* fury warrior da gear iyiyse olabilir. http://www.1minuteguild.com/ den başvuru yapabilirsiniz. ya da bana pm atabilirsiniz. guild başlığı yok zaten forumda. direk böyle açtım. yok guild topiği olsun, altına bu olsun derseniz başlığı editleyip böylece bırakabilirsiniz :d Class alımları gunceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Dengesiz said: Katharsis said: poopla said: arms warrior ne işe yarar pvede Ben arms oynuyorum , genelde top dps'e yakın düzeyde dmg done , dps done yapıyorum raidlerde . Ayrıca %4 dmg done artırıyor arms targetlara (fiziksel dmg done). Aoe type combatlar dışında genelde fury warriorları geçiyorum . o zaman oynadığın Fury warriorlar oynamayı bilmiyor. 5000 gs + gearda Fury dps her türlü daha fazladır. Arms düşük gear ile daha yüksek dps yapılır ancak belli bir gear seviyesini geçtikten sonra Arm yerinde sayar ama Fury coşar Katılmıyorum , arms neden yerinde saysın belli bir gear seviyesini geçtikten sonra ? Çoğu endgame guild 1 arms 1 fury kullanıyor raidlerinde . Armsı hakkını vererek oynayan her warrior dişe dokunur bir dps yapabilir. Nitekim dediğim gibi single target dps de arms gayet iyi iş çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar