Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işletme-iktisat???

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

hmmm ama bence söle bi olay var. simdi mesela sen iktisat isletme tercih ediosun sayisaldan mezun olup. burda senin puanin isletme seçerken EA puanin mi baz alinio yoksa sayisal puaninmi? EA dan tercih edersen ea puanin alinio. eger sayisal puanin aliniosa EA lar yine daa avantajli derim. çünkü matematik - fen - türkçe kombinasyonundan çikarilcak puan her zaman matematik - türkçe - sosyal kombinasyonundan azdir. benim için ve bildiim kadariyla senin için de ööle =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

ben fenden işletme secersem eger benimde ea puanıma bakılcak.senin dedigin dogru fenden fazla net yapmak daha zor ama bide soyle bak.Edebiyat 2 bölümdede oldugu icin hem fenci hemde tmci edebiyat çözücek.Sosyal kısmen fazla calısmadanda yapılabilicek bi ders ondan hem fenci hem tmci yine sosyal yapıcak.matematik zaten 2si icinde zorunlu.ama bunun yanında ekstra bide fen var.gerci bunlar icin 4saat fln lazım ya:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Sosyal ağlarda paylaş

i ih yanlissin =) sen fenci olduun için fen çözüceksin de isletme seçersen bi ise yaramicak. ama belki de isletme secmeyebilme ihtimalin olduu için fene yine asilacaksin. bu durumda sosyala fazla zamanin kalmicak. ama EA den giren için fen diye bi bölüm olsa da olur sinavda olmasa da olur. 45 soruyu dooru yapsa fenden 9.46 puanmi ne alio düsün iste. 15 tane yaparsin belki 2-3 puan için. ya yine sonuçta çalisan yapar da isletme - iktisat istiosan gel 15 günlük sayisal triali yapip EA seç derim.
ayrica sevgili için baska bölüm seçmek suxxx.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

bak o konuda sonunda kadar haklısın o yüzden sınavdan önce gelecekte ne olmak istedigimi iyice belirlemem gerekio.Ztn bütün sene ortalıkta ea diye dolastıktan sonra son gün fen sectim yine emin olamadım kendimden.ya dogru suxxta bi tek o degil baska nedenlerde var.Anlatırım.zate anlatılcak o kadar cok sey var ki kesin inanmayacan bana:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Sosyal ağlarda paylaş

İktisat, ekonomi bilimidir. Her bilim dalında olduğu gibi, bunda da başarılı olabilmek için iyi bir yüksek öğrenim oldukça gereklidir.

İşletmenin bir bilim dalı olduğu ise tartışılır. Yüksek öğrenim tabii ki faydalıdır, ama alaylı pek çok başarılı yönetici mevcuttur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 28 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
bıde ekonometrı ıcın yorum alabılırmıyım yaws

anlattık ya sana 1 saat[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 28 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki:
şahsen mum'un açıklamasını çok yerinde buluyorum, tebrik edesim de geldi yani, o derece...

ne de olsa ben de işletmeci sayılırım =) bakış açımız aynı
said:
bLaQ, 28 Temmuz 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
İÜ yada Marmara İşletme-İktisatların (İng.) birinde okuyan arkadaşlar öms atabilir mi :)

marmara ingilizce işletmede okuyorum. özel mesaj filan atamam, çok zor geliyor.

hemen burdan açıklayayım ki daha sonra isteyen arkadaşlar da yararlanabilsin. marmara ingilizce işletme türkiye'de okunabilecek en iyi işletmelerdendir. dersleri kaliteli olduğu için mi? hayır, ortamı iyi olduğu için mi? hayır, altıgeni için mi? asla, hocaları diğerlerinden çok mu iyi? hayır.

ama insanlarda böyle takıntılar oluyor işte. türkiye'nin %1.5luk dilimi bir okula toplanınca zaten mezun olan adamların kötü olmasını bekleyemezsin. yani kaliteli olmanın sebebi okul değil öğrenciler. (ben hariç)

fakat iyi bir öğrenci hangi okuldan mezun olursa olsun kendisini aynı şekilde eğitebilir. önemli olan daha önce de belirttiğim üzere işletmeci olmayı istemek (istemek derken idol yapmak, sapıtmak demek istiyorum (bakın ben istedim (ah be parantez içinde parantez oldu))).

ema: reca eylesem konuya uymayan 2352362 mesajı siler misin? hani şöyle bilgi tabanı olsun bu thread. (bilgi tabanı ne demekse, gavurların novlıc beyz dedikleri işte)[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 28 Temmuz 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an ingilizcem ortalama seviyelerde. Belki biraz altında. Lisede hazırlık okudum fakat prtaik iyi olmasına rağmen gramerim pek iyi değil. Belki ingilizce bölüme girersem yeniden hazırlık okuma durumu bile olabilir. İngilizce işletmeye girsem türkçe işletmeye göre çok zorlanır mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

hatta hazırlık okursan ayrı bir rahat olursun. ben 7 sene almanca okudum anadolu lisesinde. dışarıdan kendi kendime ingilizce takviye ettim, hazırlık sınavını geçtim yine de dil konusunda sorun çekmiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 28 Temmuz 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...