Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Maşallah tonla dizi çekilmiş Son iki haftada final frontier ve motion picture harici tüm filmleri izledim, ister istemez dizileri merak etmeye başladım. Özellikle Undiscovered Country ve sornası filmler çok hoşuma gitti Dizilerden biraz bana bahsetseniz, şunu izle iyidir bu böyledir deseniz ne güzel olur :) TNG de yine jean-luc ve tayfası var ama DS9, Enterprise ve Voyager hakkında hiç bir bilgim yok:S Bol klingonlu dizi ne var? Yeni çekilmiş olanlar tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wRnSnfiUI54&feature=PlayList&p=F4EA6DC51AA1F793&index=0&playnext=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sg-1 ama star trek değildir. stargate filminin devamı niteliğinde çekilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oricin seriyle, next gen disindakilere gerek yok. belki de vardir, ben izlemedim onlari, izleyin sdgfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bi de star trek dizileri konusunda sg-1 diyen arkadaslar suresiz banlenebilir mi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 orjinal seriye bu devirde dayanabilirsen güzeldir. next gen direk güzeldir. deep space nine da seyredilebilir. diğerlerini seyredemedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 voyager öneririm. 7 sezon mis gibi bitiyor. ds9 uzay istasyonu muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Star Trek Enterprise ile başla seyretmeyi düşünüyosan. Kronolojik sırayla gitmek istersen en başını anlatıyor o. Bizim bildiğimiz Kirk, Spock vs onlardan 100 yıl önce geçiyor mevzular. Baya eğlenceli bende şu sıralar onu izliyorum. Hele birde bir Vulcan hatun var T'pol anlatılmaz yaşanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Timeline Star Trek: Enterprise (2001) Star Trek XI: The Future Begins (2009) Star Trek: The Cage (1965) Star Trek: The Original Series (1966) Star Trek: The Animated Series (1973) Star Trek: The Motion Picture (1979) Star Trek II: The Wrath of Khan (1982) Star Trek III: The Search for Spock (1984) Star Trek IV: The Voyage Home (1986) Star Trek V: The Final Frountier (1989) Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991) Star Trek: The Next Generation (1987) Star Trek: Deep Space 9 (1993) Star Trek VII: Generations (1994) Star Trek: Voyager (1997) Star Trek VIII: The First Contact (1996) Star Trek IX: The Insurrection (1998) Star Trek X: Nemesis (2002) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aslında son film timeline içinde değil. Farklı bir gelecek olduğu için o filmde timeline ikiye ayrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Smoke said: aslında son film timeline içinde değil. Farklı bir gelecek olduğu için o filmde timeline ikiye ayrılıyor. haklısın ama işte bizim ekibi daha çöm olarak görmek isteyenler için koyabiliriz oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar