2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ben izlemedim filmi ama görmek istiyorum en azından artık bize ne yutturacaklarını görmek istiyorum... Şu tv ve sinema arasındaki bu bağ nedir boyle. Yani tv de tuttu e biz bu filmi çekince ustune biraz daha para kazanıcaz. Zaten türkiyede tiyatro oyuncusunun hali belli ben de oyuncu olsam bu bana da soylense kımse mesaj sınema derdıne gırmez oynar herhalde. Oyuncular ii ama baslarındakı ınsanlar bu çok güzel hareketleri resmen sağıyor. Daha oyunculuk için çok genc sayılabılecek bırı baslarına gecmıs yaptın yapamadın zıl calıyo pavlonun kopegı gıbı ıste bunun gıbıler ınsan yıyerek beslenıolar Bızde turk yapımı desteklenmelı dıyoruz ama bı taraftanda bunuda yemıyelım artık derken bi bakıyoruz halkımız yeriz demişşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Son dönemlerin en traş filmi. Buna gülenleri gördükçe midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 izledim bugün,çok kötü olmamış aslında,programı her hafta severek izliyodum zaten,ama çalışıp senaryo yazmaya kasmak yerine 9 tane skeç tadında öyküyü birleştirip film diye kakalamaları kötü olmuş,şu anki popülerliklerini kullanıp bunla da seyirci çekerler kesin salon doluydu çünkü,ama öncesinde gösterilen 'herkesmi aldatır?'adlı mal filmin fragmanından sonra bu bile iyi geldi,önüne gelen film çekmesin lütfen yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 herkesmi aldatılır güzel görünüyo lap dance var yatakta ben bi filmden başka bişey istemem hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben pek anlam veremiyorum "neden 9 skeç yapıldı" diye eleştirilmesine. Adamlar aslen sinema filmi yapma iddiasında değil zaten, film içerisinde de Eser anlatıyo yani. Sahnede normal yapamadıkları bazı şebeklik fikirlerini sinemanın olanaklarını kullanarak yansıtyolar. Konulu monulu süper film çekmek değil daha çok aynı şeyi, özel efektler sunarak sinemalarda seyirciyle buluşturmak amaçları. Dün gittim ben. Caddebostan'da içip öyle gittim, baya iyi oldu içip gitmek. Çakırkeyif modda izlenince tadından yenmeyen bir film olmuş. Çok başarısız espriler de vardı ama bazı yerlerde de baya güldüm. Özel efektlerle programın aynısını yapmışlar. Programı da çok severdim, memnun kaldım ben =) Sinefilleri kırmamak adına: konusu yok senaryo yok çok reröre bir film, kesinlikle sanat eseri değil Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya işte olay hedef kitle olan ortaokul ve ilkokul tayfasını sinemaya çekmek nolacak o cocuk gidince anası veya babasıyla yada ikisiyle birden filme gidecek. böylece idare edecek bi para bırakır film.bizlerin ise yapması gereken torrentini beklemek indirmek ve izlememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 türkçe filmelrin torrentlerini nerden bluyosunuz ya bi pmleyin bana pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Recep İvedik'in elit versiyonu bu film. Eyyvah Eyvah'dan sonra çok çok sönük kaldı. Reklam kokan hareketler bunlar diyip bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 filmi bilmem ama şunun programınada gülen varmı ya ciddi ciddi?direk ergen programı arada bir bakıyorumda çok bel altı espiriler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gayet iyi bence program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 mclovin said: türkçe filmelrin torrentlerini nerden bluyosunuz ya bi pmleyin bana pliz torrent, rapid vs. linkleri yasak şimdilik uyarıyla geçiyorum, bir daha olmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rezalet ötesi bi film çok uzun zamandır böle berbat bi film izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Abi hata zaten film izleme beklentisiyle gitmek :D Programın uzantısını izlemeye gidiyorum diye giderseniz beklediğinizi alırsınız gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 programı izlemiyorumki uzantısını izleyeylim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 E programını izlemiyosan buna da gitme zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 program da super deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Orası da zevklere girer sana göre dğeil bana göre süper. Tafarele göre süt, Dodo'ya göre çikolata gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 programın devamı da olsa gerçekten kötü bir film, programda arada çok güzel şeyler çıkıyor ama bu film baştan sona rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Neyse ben film hakkında yorum yapmayayım, alkollüydüm izlediğimde belki de o yüzden çok güldüm =D Ama programı beğeniyorum, gururla da söylerim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rezillik, 2 ay ünlü oldular diye skeçlerden film yapmak ayıp resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 program leş çok afedersiniz. ilkokul beyinlerine hitap eden espriler falan. filme de para vermem, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 inanmıyorum sana kingpin, hıyarlı adama da mı gülmüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oha hıyarlı adama gülmüyor. http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v10826/19/61/100000432475359/b100000432475359_103508359673579_1310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ortalaması 4e yaklaşan birinden "yeaaa hıyarlı adama da mı gülmüyosun" lafını duydum ya, ben böyle eğitim sisteminin orta yerine sıçrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İçinizdeki çocuk ölmüş sizin aga, illa Einstein tarafından yapılmış ince espriler mi bekliyosunuz anlamadım ki :D Hıyarlı babaya gülünür gayet yani.. Ayrıca bu da illa söylencek ben söylemiş olayım, hepiniz komik buluyosunuz ama kendinize bile itiraf edemiyosunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar