Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok Filim Hareketler Bunlar

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Ben izlemedim filmi ama görmek istiyorum en azından artık bize ne yutturacaklarını görmek istiyorum...
Şu tv ve sinema arasındaki bu bağ nedir boyle. Yani tv de tuttu
e biz bu filmi çekince ustune biraz daha para kazanıcaz.
Zaten türkiyede tiyatro oyuncusunun hali belli ben de oyuncu olsam bu bana da soylense kımse mesaj sınema derdıne gırmez oynar herhalde.
Oyuncular ii ama baslarındakı ınsanlar bu çok güzel hareketleri resmen sağıyor. Daha oyunculuk için çok genc sayılabılecek bırı baslarına gecmıs yaptın yapamadın zıl calıyo pavlonun kopegı gıbı ıste bunun gıbıler ınsan yıyerek beslenıolar
Bızde turk yapımı desteklenmelı dıyoruz ama bı taraftanda bunuda yemıyelım artık derken bi bakıyoruz halkımız yeriz demişşşşşş
Sosyal ağlarda paylaş

izledim bugün,çok kötü olmamış aslında,programı her hafta severek izliyodum zaten,ama çalışıp senaryo yazmaya kasmak yerine 9 tane skeç tadında öyküyü birleştirip film diye kakalamaları kötü olmuş,şu anki popülerliklerini kullanıp bunla da seyirci çekerler kesin salon doluydu çünkü,ama öncesinde gösterilen 'herkesmi aldatır?'adlı mal filmin fragmanından sonra bu bile iyi geldi,önüne gelen film çekmesin lütfen yaw...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek anlam veremiyorum "neden 9 skeç yapıldı" diye eleştirilmesine. Adamlar aslen sinema filmi yapma iddiasında değil zaten, film içerisinde de Eser anlatıyo yani. Sahnede normal yapamadıkları bazı şebeklik fikirlerini sinemanın olanaklarını kullanarak yansıtyolar. Konulu monulu süper film çekmek değil daha çok aynı şeyi, özel efektler sunarak sinemalarda seyirciyle buluşturmak amaçları.

Dün gittim ben. Caddebostan'da içip öyle gittim, baya iyi oldu içip gitmek. Çakırkeyif modda izlenince tadından yenmeyen bir film olmuş. Çok başarısız espriler de vardı ama bazı yerlerde de baya güldüm. Özel efektlerle programın aynısını yapmışlar. Programı da çok severdim, memnun kaldım ben =)

Sinefilleri kırmamak adına: konusu yok senaryo yok çok reröre bir film, kesinlikle sanat eseri değil

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte olay hedef kitle olan ortaokul ve ilkokul tayfasını sinemaya çekmek

nolacak o cocuk gidince anası veya babasıyla yada ikisiyle birden filme gidecek.

böylece idare edecek bi para bırakır film.bizlerin ise yapması gereken torrentini beklemek indirmek ve izlememek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...