Brudenell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iste kafama dusen gemi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hos bi dizayn olmus :)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eft şuanda aşık olduğum kızın ceva neyse evet bu olayla baya bi karşılaşacaksın.. alış derim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bi cok sefer starbaseleri yanimda sürüklemish biri olarakkkk :P ilk bi iki seferden sonra ee takilcak baska bisi yokmu diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 10km çapında asteroid taktım be nediosun :P Benim fotoğraflar burda :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben deminden beri 2 noob quest'ini yapmaya çalışıyordum. biraz uzaktaki bir gezenene 2 wine götürmem gerekiyordu. nasıl gidileceğini bilmiyordum. sonra map'e girdim search ettim, add waypoint dedim, autopilot'u açtım, baktım oluyor gibiydi. neyse.. onu bıraktım autopilota ben forumları okuyodum. bi baktım stargate'e yaklaşırken önümde sentry turret'ı sürüklüyorum, stargate'e turretla giriyodum az daha eheh. çok saçma bir bug. oyuna pek ısınamadım bu arada. benim türüm değil sanırım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Topici görünce :horace: gibi oldum[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Thorax'ımın üzerine yapışan Dominix, Megathron, Raven, Tempest ve Apocalypse ile bir screenshot'um vardı ama bi uninstall etme durumunda kaybettim onu...inanılmaz bir gemim olmuştu. yaklaşık 40 turret 10 missile hardpoint ve 300K armor ve shiled. :) en baba titandan daha babaydık ama....peeeh geride kaldı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar